![]() |
chinezarie 4x4
1 Attachment(s)
start proiect eagle talon
|
chinezarie 4x4
4 Attachment(s)
am inceput usurarea caroseriei,vrem sa ajungem cu ea undeva la 1 tona.
ptr asta am eliberat tot interiorul,rezervorul v-a fi dat jos si v-a primi capota,haion si usi din fibra.geamurile in afara de parbriz vor fi de plexiglass. |
Re: chinezarie 4x4
Frumos .. ce planuri mai ai cu ea ? Rally , drag sau ...
Poti sa ne spui si cate ceva de motorizare .. Oricum frumoasa masina , bafta cu ea ! |
mersi....masina v-a fi ptr drag.motorul 2000 16v turbo
turbina evo 8,pistoane forjate,haltech,injectoare de evo si cam atat momentan pe transmisia stok.pe viitor or sa mai intre biele,vibrochen alta turbina,alta transmisie. |
Foarte fain proiect sper sa iti iasa foarte bine , este o masina cu potential.
Sa ne ti la curent cu modificarile . :D |
ms mult:drunk:
|
chinezarie 4x4
6 Attachment(s)
azi masina a primit scaunul,ceasurile si rampa de benzina cu injectoarele
:drunk: |
Cat a costat scaunul ?
|
l-am luat la o combinatie...mai greu cu cashu in ziua de azi..:D combinatiile sunt fortza :drunk:
|
Zimi asa un pret aprox ..
|
ma tine pe mine 200 euro,nou e undeva la 700
|
Aha ..is faine ... cam la cati cai duce masina ta ?
|
400 vrem...posibil mai mult..vedem:D
|
Fain :D
|
chinezarie 4x4
4 Attachment(s)
ambreiaj ceramic stage 2..:D si poze cu masina spalata
|
Fain fain .. abia astept un filmulet :D
|
eagle dsm
mai e ceva pana la filmulet
sapt asta vine blocul si incepe constructia motorului,am optat pentru o turbina de evo 9 pana la urma..o astept sa vina..o sa pun poze cu turbina cum ajunge la garaj :drunk: |
Credca o sa iasa ceva foarte frumos .. sper sa fie fonduri pana la sfarsit .. ca am urmarit mai multe proiecte care au ramas neterminate ..
|
chinezarie 4x4
eh...asta e un proiect care chiar trebuie sa ajunga la final...din piatra seaca din aer trebuie sa vina bani.masina a stat un 1 an,acum e si reputatia garajului in jok...nu suntem si noi chiar nimeni prin bucuresti...mitza e tipul care a pus primul turbo pe un urs in buc( bmw e30 sso)si adi care a pus primul pe urs v8 cu kompresor( b-65-laf rosu 380 de cai).asa ca e deranj mare dak nu iese asta,in paralel mai lucram la o pisica de drift cu v8 pe ea si la un nissan 200sx 1.8 turbo(vrem sa ajungem la 270-280 de cai k el)e mult de munca dar sper sa iasa ceva frumos.
ms pentru sustinere:drunk: |
Quote:
|
chinezarie 4x4
multumim f mult.sper sa iasa ceva f tare
|
O sa iasa ..abia astept sa il vad in actiune ..::twisted:
|
9 Attachment(s)
azi s-a dat o mana de ajutor la distribuitia eclipse(reconditionare 1 g nt),s-a pus chiuloasa si distributia si s-a scos de pe elevator la reglat presiune nissan 200 sx turbo.s-au scos si chiuloasele de pe v8 ptr a fi duse la planat
|
Quote:
|
Imi place ca se face treaba :D
|
chinezarie 4x4
3 Attachment(s)
asta seara s-a pus si folia pe stopuri..nu se vad prea bine k e noapte dar nu am mai avut rabdare..:D
:drunk: |
Quote:
|
chinezarie 4x4
punem dar sa dai geamurile jos de pe stopuri...:D :drunk:
|
chinezarie 4x4
e ora 2.30 noaptea si se lucreaza la motor,deocamdata la partea estetica,dupa care se asambleaza.in acelasi timp se lucreaza si la evacuarea lui lazy92dsm din inox.poze dimineatza sau cand ajung akasa...:drunk:
|
chinezarie 4x4
10 Attachment(s)
am terminat pe ziua de azi,e ora 5.40 de dimineatza.am curatat blocul si vibrochenul,am pus vibrochenul pe bloc dar din pacate nu am rezistat sa punem toate pistoanele.am pus doar unul.s-a terminat si evacuarea la eclipse(lazy92dsm-reconditionare eclipse).maine speram sa inchidem motorul,sa vedem cum stam cu timpul.
|
chinezarie 4x4
4 Attachment(s)
motorasul incepe sa prinda forma...:D
|
chinezarie 4x4
3 Attachment(s)
am mai avansat un pic
|
da da da :D
|
chinezarie 4x4
si ca sa creem un pic de suspans..in afara de acest motor pe care il vedeti in constructie,se mai pregateste un motor de jos,tot un 4g63 la baza,urmatorul stagiu.:D va fi o surpriza...chiar v-a fi..:drunk:
|
chinezarie 4x4
ne miscam mai incet dar sigur,azi s-a pus baia,ambreiajul si pompa de ulei..poze urcam maine.s-a dus si celalalt bloc de la al doilea motor la alezat la 86 de mm.
|
E ce trebuie.Spor la treaba
|
chinezarie 4x4
----10X
|
chinezarie 4x4
mda...:( piesele de la al-2lea motor...ajung intr-o luna in tara...urat..dar este de munca la masina oricum...la urmatoarea legala vrem sa ne prezentam cu nissanul 200sx asa k o sa primeasca zilele astea un intercooler mai mare si o un "melc" mai puternic..:D
|
chinezarie 4x4
6 Attachment(s)
ce se mai intampla la garaj...un e46 cu un motoras de 1.8 o sa primeasca un 2.5 dubluvanos...:D
|
chinezarie 4x4
7 Attachment(s)
tot astazi s-a dat turbina jos si cutia de pe nissan 200sx.turbina actuala gt25 de cosworth o sa fie inlocuita de un gt28.cutia s-a dat jos ptr a primi un chit nou placa,disc rulment xsedi stage 1.intercoolerul v-a fi si el inlocuit,iar cel de ulei ptr racirea grupului a fost curatat
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning