![]() |
cumpar pt e30
1 Attachment(s)
bandoul de pe bara fata (metalica) nu stiu sa va explic .uitati-va in poza mai bine ..daca se nimereste sa se dea si cu semnalele ..parfum .
|
Re: cumpar pt e30
inca mai caut..cumpar si ulei pentru diferential
|
salut!
am eu bara completa.....(bara,armatura,bandou,semnale) ulei! daca este blocant......trebuie ceva mai dificil de procurat daca este open......gasesti peste tot! |
fami un pret pe bara metalica cu semnale si cu bandoul ala . un pret dala sa ma ia capu ..si te scap de ea. ca ma interesa doar semnalele si bandoul ca bara daia am si eu ..
diferentialul este open .. imi troncane in mers cand iau picioru din gaz.. caraie ..si nuj de la ce poate fi ..ori diferential ori flansa ..le iau pe rand. |
Uleiul pt diferential cum il preferi? Sh sau nou?
Sh iti dau eu...nou gasesti la magazin, 20j lei litru dar mai bun al meu ca'i incercat si face treaba buna :-P:-P Serios vb. acum....vezi ca'i posibil sa fie pe duca diferentialul tau...nu mai baga ulei in el pana nu'l desfaci putin sa vezi exact care'i situatia acolo. |
Quote:
acu ma apuc sa desfac grupu ..pun ulei daca e sa mai caraie ..jos altu . in caz ca e de la grup |
toate barile sa apeleze la mine
|
inca mai caut
|
cumpar diferential open bmw e30 carcasa mica in stare f buna
|
Quote:
|
4.10 impecabil 120 lei
|
Quote:
cu 100 il cumpar daca e bun |
inca caut bara fata cu semnale si diferential open .raport 3.45, 3....
|
up!!!!!!!!!! in continuare caut!!!!!
|
cum ramane cu diferentialul ala.......
asteptam un raspuns de la tine......da ori nu! |
diferentialul il iau in weekend maxim ..am banii .dar vreau sa ma asigur ca probleema mea este din diff .sa nu il iau degeaba daca ma intelegi ..si .te-am intrebat daca vinzi si bara .cu semnalele
|
bara fata a plecat la un coleg de forum!
|
2 Attachment(s)
CAUT FUSTA FATA ALPINA ORIGINALA !!!MODELUL DIN POZA...SCHIMB CU ELEMENTE DIN PACHETUL M TECHNIC 1
|
Caut in continuare !!!!!!
|
UUUUUUUUUUUPP CAUT
|
fusta asta o are colegul nostru .... HAI
|
Quote: