![]() |
Oltcit Trs
1 Attachment(s)
un trs.. pe care nu am de gand sa il modific. doar o pereche de spoilere si poate... ma mai gandesc. niste jante in 4 prez
e de vanzare! |
Re: Oltcit Trs
3 Attachment(s)
SPoiler fatza si xenoane 100 de w ! si capace , faruri cu semnale clare !
|
am vzt la un tip Valentin Anton niste jante pe 14 cu caucioace si flanse
da-mi un pm si-ti dau datele de contact ale lui |
am unde sa fac 4 prez daka vreau.
|
4 Attachment(s)
......................
|
parerea mea e ca spoilerul e mult rea jos ...
macar vr-o cativa cm putea lasa spatziu ... ca doar suntem in romania si nu avem drumurile fine ca lacrima .. deci nah` .. in rest arata bine masina :) |
intercooler-ul la ce foloseste? cu bara aia poti sa o lasi linistit parcata ,nu se sparge :))
|
Quote:
PS: ti-am tot lasat mesaje pe YM da-mi un buzz cand mai intrii pe YM nu conteaza ora/ziua |
2 Attachment(s)
spoilerul nu este chiar asa de jos. acolo era pamantul ridicat si rotile in groapa. intercoolerul.. o sa vedeti la ce foloseste. !
aseara am intrat in drift cu ea. cauciucu s-a bagat aproape sub masina si lovea janta in piatra cubika.. si imi face volanul urat rau acum. este de la janta? sau capat de bara. si toate alea d pe acolo? aveti idee? |
Salve.
Iar te-ai apucat de tuning on Oltcit? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
da. dar in primavara. ca nu am finante acum. crezi ca rezista motoru daka nu e refacut? daka nu il vand pana ni primavara. ii pun turbo. are 60.000 km nu da pik de fum.
pana atunci . e de vanzare ! am rezolvat si cu roata. era janta stramba. si am un capat de bara nashpa. |
Si pe asta il modifici tunare?:lol:
|
2 Attachment(s)
un pik :D
oricum am 2 masini dragutze. pana la urma |
lam vazut si eu akuma veneam dinsprea titan si el venea spre titan ;)) si c pot sa zic ca arata binishor pt el o da destul de bine spoiler ul ala pe fata . . . . nishte praguri unu pe spate la linie sa fie toate si arata super shmeker bafta incontinuare :) aaa si poty sa imy spui si mie cat ai dat pe spoiler ? si faza nashpa din poza ca se vede putin ondulat asha in partea stanga a pozei
|
aja e. O dat pe el 1,5 mil . Il are facut la userul B69CEZ. Tipu ala mai are si alte modele la vanzare. Luati legatura cu el
|
Quote:
|
lasa omu` sa vedem ce face din asta ... ca neoane si folie isi pune oricine oricand
P.S.: Toto pune mana si ocupate de parasolare ... ca am vrut sa`mi iau si canci.. sau voi vreti doar masini "scule" ? no ofence |
si ce daca e oltcit sau dacie
|
nu uitati :)
https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/6603-oltcit-tunat-munca-astept-idei.html nu are decit 32 de pagini:) |
nu inteleg ce leg are oltcitu meu vechi cu asta.. atunci aveam 17 ani. nici permis. si aveam pe masina ce multi nici la 40 de ani nu au reusit sa le puna. sa investeasca atat. asa ca..
urmeaza praguri si spoiler spate. si 2 tobe de inox. |
:)))))))))))))))
|
.....................................
|
2 Attachment(s)
maine poze cu pragurile :D am dat jos bandourile d pe usi. alea de fabrika. cred ca dupa ce pun toate astea. o sa o vopsesc din nou pe toata
|
arata chiar bine :)
succes in continuare cu el ;) |
merci ! si inca ceva.. alt proiect cu alt oltcit. macar cu asta merg in fiecare zi ! si in plus am si permisul si sunt mai mare cu 2 ani.. am avut vreo 4 masini pana acu ni modificari. si nu am mers cu niciuna. in afara de dacie .
|
Quote:
|
mey doarrr for you sau cum ti se mai spune. Mai marfa iti statea tzie cu subwooferu ala Pioneer care i l-ai dat lu tzutze si cu statia aia. Pm... :))))
|
Quote:
|
poi io cu tzutze suntem tov, ne stim de mai demult :)))) A fost un schimb de servicii, nu i-am dat nimika
|
intrebarea a fost pentru mine madaline.. wooferu m-a costat vreo 600.000 difuzoru d la cineva.. si 700.000 carcasa. care mai trebuie putin retusata. adica sa pun tubu de bass. in gaura aia si data cu silicon d`ala negru.
|
Madalin Zolti ala e dus rau de tot cu pluta. Cica are 26 de ani dar la cum se comporta zici ca are 13...
PS: Si mie imi place cum arata Oltcitul asta, dar nu mai incepe topicuri cu masini pe care nu le mai termini. Mai bine termina-le si dupa aia poti sa prezinti daca ai ce. |
Catalin Alexandru Lazar e un pierde vara frate. Are si acuma in apropierea casei bmv-urile alea 2. Nu le-o vandut.
GhostOfS ne cunoatem cumva? daca nu, mai bine ciocu mic. Ok? Si ai grija pe viitor cum vorbesti ca s-ar putea sa ne suparam. Cred ca esti cu siguranta vreun agarici de-al lui doarr4u , care ti-a comandat sa scrii asta pe topic Bafta |
Nu il cunosc pe doarr4u17, doar ca citesc forumul frecvent si mi-a fost greu sa nu citesc si topicurile lui;
Sa ne suparam ? Vai Doamne... vezi ca sunt din Constanta. Nu veni sa ma bati, ca mi-e frica :( Sa ma interesez la CFR de un tren ? DU-TE TARE! Acum o dam in offtopic. Hai ciao. |
pt moderatori ,inchideti topicul
|
sustin si eu pe langa Bogdan Lascu inchiderea topicurilor lui doarr, si ban permanent sau macar vreo 2 luni de zile pana se cuminteste cu tuningul :)))
|
dar nu am voie sa fac tuning sau ce? cred ca pt tine ar trebui ban ca te bagi unde nu e treaba ta. asta e un topic in care fiecare isi prezinta masina cu ce si-a facut la ea. eu nu kred ca tu ti-ai prezentat masinile pana acu.. alea cu turbo si cu tot ce ziceai tu ca ai,. eu macar ce am facut am aratat
iar vorbesti aiurea madaline si pe urma spui dc se supara lumea pe tine |
Madalin Zolti: in ultima vreme, impresia pe care mi-ai lasat-o (nu numai mie) e de om dus cu pluta. Scopul tau in viata e sa-l musti de cur pe baietasu' asta pe unde-l prinzi si, sincer sa fiu, eu m-am cam saturat de tine. Lumea deja stie ce "parolist" e si nu trebuie sa vii tu din 2 in 2 mesaje cu cate-o replica seaca, care nici macar sa razi nu te face.
Inceteaza cu vanatoarea asta de shoareci castrati ca devii enervant rau de tot ! |
merci gaby.. ar trebui sa se potoleasca.. ca eu nu m-am legat de el cu nimik
maine vin cu pozele cu pragurile. azi am schimbat garniturile de la capacele de la culbutori. semeringu de la delcou. si mai multe chestii. :D |
Nu-mi multumi, ca n-am intervenit pentru tine, ci pentru ca pur si simplu m-am cam saturat.
Ca un sfat (si stii bine ca ti-am mai dat sfaturi, da' nu le-ai ascultat), nu mai da banii pe masini din care pana la urma nu faci nimic. Pune mana si ia-ti ceva functional si pe care sa-l pastrezi. PS: MZ, referitor la banul pe care-l ceri pentru doarr4u, daca-l primeste el, il primesti si tu, pe aceeasi durata de timp, asa ca mai gandeste-te; e ultimu' avertisment pe care-l primesti ! referitor la ce a zis gabi cu banu ..treaba voastra nu e de joaca .. :rolleyes2 DAR AICI PE TOPIC SI UNDE SUNT MODERATOR FARA OFF CA LE STERG SI DACA PERSISTA IL INCHIDEM TOPICUL .... FARA OFFTOPIC DE AICI DACA SE CONTINUA SI VAD UN MESAJ AIUREA IL INCHID |
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning