![]() |
Intalnire 4tuning HD / Deva
Weekend-ul care vine e cel mai bine de-o intalnire , pentru ca sunt cei mai multi useri disponibili :).
Sambata (28 Oct.) ora 20:00 in parcarea stadionului din Deva. Parcarea de la stadion e cred ca singura unde ar incapea mai multe masini. E ocazie buna sa ne cunoastem unul pe celalalt :) E OK ? |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
V-as ruga sa va scrieti pe thread-ul asta care puteti veni ...
|
Quote:
|
Quote:
|
eu maine merg la deva deci cred ca o sa pot sa vin... see youuuuu
|
...nu e prea bine nici pt mine....poate ca as putea veni doar pt cateva minute.Seara sunt "programat" la Club la Crama :rolleyes2 !
Nu stiu cum ash putea face ... :confused2 |
98% sanse sa apuc sa vin, sa vad cum plec maine din Cj
|
Hai mai domnu' moderator, faci tu cumva sa chiulesti vreo ora .. Pot veni de la Cluj si de la Timisoara si nu poti tu .. :razz:
|
Quote:
|
Daca vi cu alea 2 de la "poze cu prietenele tale" :))
|
Sambata vor mai veni cativa raceri care nu prea intra pe net :) Deocamdata .. un Peugeot 206 1.6 16v si Peugeot 206 RC ..
|
Hai sa facem o mica intalnire acuma la teatru la hd!!!:lol: dadi hai pe acolo la 21 si 10...si 15 ?cu cd-u ala minune :p
|
Quote:
Sa vad cum rezolv problemele, poate apar si eu....tre sa negociez cu cineva aici acasza.....:lol: |
Quote:
|
I l-am facut da doar nu o sa umblu eu dupa el sa il dau. E in masina.
|
Nice, vom fi destul de multi sambata.
GYM, mutzu, BAD-GUY ? Nu se anunta nicicare ? |
Prezent...:D
|
Quote:
|
vin cu sNap k deocamdata sunt pieton
|
Vremea va tine cu noi sambata din cate am vazut pe site-urile de prognoza meteo ..
Speram sa ne strangem cat mai multi :) |
Vin shi eu dar mai zicetzi shi voi la altii la Hd la Deva . Haidatzi mai baietzi sa ne strangem sa vdm cati sunte-m de multi
|
Quote:
|
Quote:
|
In principiu vin sa vad ce rezolv maine? cine are curaj sa vina cu mine?,va zic de acuma ca merg blana pana acolo,deci sunt sanse sa nu ajungem intregi,apropo am fost acuma cateva zile cu ea spre Deva(noaptea binentzeles),de la pod in jos dupa Pestis am ajuns la 220 :).
|
Quote:
|
Dupa ce o fac calumea,va plimb pe totzi,curaj sa avetzi,mi-e nu mi-e frica sa mor,oricum mor fericit :),vezi semnatura mea :).
|
Quote:
atunci ...i wish u to fly with that "lovely" ride...:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Suntem OFF, haide pe sectiunea discutii ;)
|
Quote:
dar astept pozele...."promise".... |
Quote:
Dar .. mai frumos era sa vezi totul live :( Ehh .. ce sa faci, acuma daca nu se poate nu se poate, te asteptam data viitoare .. |
Quote:
|
Pt Racerii Din HD!!! Ziceti unde si la cat ne intalnim sa plecam spre deva??
Acum e ora 8:20(AM) Sunt venit de la schimb de noapte si sunt prea somnoros sa gandesc asha ca ganditziva voi!!! La OMV? La Teatru? Sau chiar la stadion la noi in parcare langa Artima sau dincolo la Kaufland...ca sa avem loc..in caz ca venim tozti cu masinile personale!! Ma bag la somn acum si cand ma trezesc(pe la 17 sa zicem:) ) vreau sa vad o locatzie si o ora!! Dak e careva care nu are cu ce sa vina...sa ma contacteze!!!!! (tarif normal :lol: ) |
Eu propun la 19.30 in parcare la intrarea in stadion (langa Artima), avem suficient loc :) De acolo plecam organizat la Deva :D merge ? deci 19.30
|
hai ca vin eu la hd dak nu stiti unde e stadionul in deva................(sa va indrum)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning