![]() |
Care este cel mai tare joc din seria NFS?
Toata lumea de pe forum stie de seria Need for Speed si toti am jucat macar o data unul dintre ele ca sa ne facem o parere. Acum ne pregatim de un nou titlu, Need for Speed: Carbon, care se anunta cel mai bun dintre toate. Dar nu despre acesta este vorba, ci despre cele mai vechi. Va rog sa votati unul ultimele cinci jocuri si sa va exprimati parerile.
|
Re: Care este cel mai tare joc din seria NFS?
3 Attachment(s)
Need for Speed: Porsche Unleashed - 2000
|
3 Attachment(s)
Need for Speed: Hot Pursuit 2 - 2002
|
3 Attachment(s)
Need for Speed: Underground - 2003
|
3 Attachment(s)
Need for Speed: Underground 2 - 2004
|
3 Attachment(s)
Need for Speed: Most Wanted - 2005
|
Eu am votat NFS Underground ... nu stiu ce imi place asa de mult la jocul asta:D
|
Underground 2
de ce? numar mare de masini soundtrack multiple posibilitati de modificare a partii estetice si tehnice a masinii ;) Asteptam za next one.8) |
si eu tot underground 2 dupa mine e cel mai tare nfs
|
Porsche unleshed,am o slabiciune pt jocu ala...dar daca ar fi din nfs all time probabil ar fi nfs 3[un joc pe care l-am jucat si rejucat cand nu aveam nu stiu ce calculator]...mentiune special nfs 4[high stakes sau road challenge] un joc cu tuning si foarte multe masini ;)
P.S.:Felicitari noului moderator AdiNX...cu functiile mari vin si responsabilitati mari ;) |
underground 2 am votat ... este cel mai reusit ... si mia placut mult pt ca are si jeepuri ! ;)
|
am votat Porsche ;) dar nu se lasa mai prejos nici high stakes (4)
din astea mai noi poate ash alege undreground 1 ;) |
votat porsche...din astea noi nfsu2 mi-a placut cel mai mult
|
am votat underground..mi'a placut foarte mult.. de aceea l'am si terminat de vreo 5-6 ori.. pentru ca are ceva aparte fata de most wanted si underground 2...
|
mw - faptul k ai avut o politie cum nu s-a mai vazut a fost de zile mari - si dak mai mergeai si cu vettul lui webster vai de mama lor de copoi !!!
|
Mie UG2 mi se pare cel mai reusit...
|
dupa parerea mea ... nfsu1 a fost cel mai tare ...
la nfsu2 s-a exagerat cu ideea de a cauta magazine prin tot orasu ... ma oftica ! |
NFS U2 mi se pare cel mai reusit nfs ... era bine daca continuau cu seria undeground si poate scoteau nfs u3 :D
|
Porsche Unleashed. Din punct de vedere al simularii este cu sapte capete peste oricare alt NFS.
|
si High Stakes de ce nu e paici?!?? sau Hot Pursuit???
personal o iau astfel: 1- Porsche a fost cam praf... driving skillz erau de fapt drifting skillz (aluneca masinile alea in dracii mari...) 2- Hot Pursuit 2 a fost un mare esec... elicopteru a fost un bonus frumusel dar nu indeajuns (parca era mai frumos doar sa ma urmareasca si nu cred ca un adevarat elicopter de politie arunca grenade pe strada:rolleyes2) 3- NFSU - NFSU2 - MW toate s-au bazat mai intai pe tuning exterior dupa febra F&F... sper sa fie macar carbon ceva mai acatarii cu urmaririle de politie... altfel imi instalez iar nfs4:evil: |
Elicopteru` a fost si in high stakes[sau road challenge]...
Last edit:Cum naiba faci sa iti mearga nfs4 pe XP??? |
Votat Underground 2 !
Tot ce se intampla acolo e gandit bine, magazinele de prin oras, mai multe masini pe care le puteai avea simultan, hidraulicele:D , cursele pe circuit, dyno... |
porsche unleashed...in rest sunt numai ***uri de jocuri...cu controlu la pamant si irealism maxim :D app s-a umplut de copii de 11 12 13 ani pe aici :))
|
votat porsche, the real shit :D cel mai adevarat gameplay
|
Chiar Daca A Aparut Carbon Votez Tot Cu Underground 2
|
Chiar daca nu e in pool consider NFS 3 cel mai reusit dintre toate.
A fost primul din serie care era joc 3d si diferenta enorma fata de ce 1 si 2, deci mult mai revolutionar decat kitchurile comerciale de acum gen underground sau carbon |
Dap...iti dau perfecta dreptate ;)
|
Quote:
|
singurul din lista care merita numele de NFS,anume: Need For Speed Porsche Unleashed
de ce? e singurul care are iti ofera un feeling....si cel mai aproape de un simulator.+ gameplay-ul..... ot: @ import skz te-ai simtit? daca erai baiat destept taceai din gura,pt k nu a facut referire la nimeni anume sau la pusti de fix 12 ani,si nu te credeai asa interesant. ps:nu raspunde la mesaj k sa nu facem prea mult ot ;) |
Quote:
|
am ezitat intre porsche si high stakes (parca asta era hot pursuit 2 nu?)... am ales totusi porsche desi mi-a placut f mult cum era facut tuning-ul si sitemul de joc in high stakes ... faptul ca tunai un slk si te duceai sa te dai cu masini mai smechere stock ... f marfa
|
High stakes[sau road challange] e nfs 4 nu e hp2 care e nfs 6...big ass "confuzie" :lol:
|
hmmmm ... hmmmmm .... da ... asa e ... despre nfs 4 vorbeam ...
|
Mie Cel mai bun imi pare Nfs MW. E mai bun si ca gameplay si grafic decat ceilalti, si are politia cea mai faina. Mi-a mai placut Need for Speed(4) : High Stakes super mult. Cea mai buna coloana sonsora cred ca a avut-o Underground 2. Nfs Carbon e un hibrid intre Underground 2 si Most Wanted. E mai bun pe partea de tuning(desi autosculptul e destul de salbut pe cat e de laudat). Si in nfs, carbon simt nevoia sa merg si ziua cu masina.
|
NFS UnderGround 2 face CARBONU la toate
|
Am votat NFS Underground 2!
|
Votul meu merge catre Need for Speed: Underground 2 este cel mai frumos joc din aceasta serie grafica,masini,spoilare,body-kituri,sincer mie mi-l place foarte mult si am o atractie pentru el drifting,drag,circuit,sprint,cred ca de atatea ori m-am jucat pe el ca da ma pun sa am joc in 24 de ore termin jocul.Acest joc imi place intr-un mod special Need for Speed: Underground 2
|
Ai uitat sa pui
Need For Speed 1 care exista pe piatza!Daca stii unde sa`l cautzi!Eu unu il am pe un cd aruncat! Need For Speed 2 care a iesit in 2 serii....!Fainutz la vremea lui! Need For Speed 3 ...!La fel... destul de tare! Need For Speed 4 ... Cred ca 3 a fost High Stages iar 4 Hot Pursuit 1.Stiu ca 4 nu rula pe XP,la un moment dat ca sa il joc aveam instalat si XP si Win 98.Acum a iesit un patch pt XP ...Destul de frumos! A mai iesit un NFS...Need For Speed Ford Chalange dar nu a fost disponibil pt noi totzi!Trebuia cumparat prin diferite conturi si nu disponibil pt Europa.Doar SUA!I se facea reclama odata in Iasi la o firma locala de computere...!Nu stiu prea multe detalii,dar a fost...! Porche e o legenda in seria NFS`urilor!Cred ca a fost primu joc in care iti puteai lucra masina la modu serios!NFS 6 e o porcarie,pan si 3 sau 4 e mai fain! Underground 1 va introduce in lumea curselor si liniutzelor,va pregateste pt ceea ce urma sa vina...Adevaratul joc in care iti poti testa si face masina(partea mecanica) asa cum doresti,cum e mai buna pt anumite stagii,curse,drifturi!Am votat pt Porche din motive lesne de inteles...Nostalgia anilor `00 in care jucam de rupeam Porche.Dar si U2 ramane la fel de tare! Numai bine! P.S.!De ce nu ai introdus Carbonu? |
NFS 3 e HP...
NFS 4 e High Stakes sau Road Challenge NFS 6 e HP 2 Peace!!! |
am incercat sa pun in poll numai jocurile cat de cat recente... cat despre NFSC... nu se lansase inca, deci nu puteam sa il pun
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning