![]() |
Parerile vaostre despre Subaru Impreza WRX STI
Ce parere aveti despre aceasta masina bune rele nu conteaza?
|
Buna, din moment ce in test a batut EVO 8...
|
Masina este destul de buna.
Cu putine modificari la motor faci din ea un mic avion. M-am plimbat prin Timisoara cu unu' si pot sa spun ca senzatiile sunt tari. Este o masina reusita. |
e o masina puternica si cu posibilitati de tuning, dar personal o consider o masina pentru oamenii peste 40 de ani, sa zicem ca e tocmai buna pt tatii care vor sa isi ia familia la o plimbare cu masina si sub aspectul relativ domestic al masinii sa aibe o fiara (in concluzie pt cei care ajunsi la o varsta vor sa retraiasca tineretea)
personal prefer masinile in 2 usi si cu o \"aerodinamica\" mai buna la banii aia cred ca mi-as lua altceva |
e tare dar si cea mai urata :lol:
pentru fraieri cu bani |
e o masina pt pasionati de curse si viteza, n-are lux, n-are prestigiu , nu e confortabila, dar e rapida, are mari posibilitati de tuning, si cu un look de masina de rally, atrage priviri. Daca asa ceva cauti, e masina ideala
|
nu are cum sa ii spun...soul :?
|
Au excelat vreodata masinile japoneze la design? De prea putine ori...
Exceptand faptul ca are un design banal, masina e o bestie...huruitul celor 4 cilindrii boxer e DIVIN...posibilitati de tuning sunt gramada...feeling-ul este nemaipomenit...practic, o \"bruta necizelata\"...EVO 8 este ceva mai rafinat in reactii, dar si putin mai incet(cu foarte putin)... Intr-un cuvant, isi merita toti banii(si nu costa mult deloc pt ce ofera)... |
Re:
Quote:
adica masinile \"made in Japan never exported\" mai scapa cate un SH din cand in cand si prin australia/SUA/ mai putin europa |
200SX, scopul acestei masini este sa aduca proprietarului senzatii asemanatoare celor traite de pilotii de raliu; de aceea masina incearca mai degraba sa se apropie cat mai mult de modelul de raliu, atat ca design cat si ca dotari, decat sa \"traga\" spre categoria Luxury Saloon. Acesta din urma este rolul modelului Legacy. Cat despre SUA, raliurile nu sunt in topul popularitatii, americanii preferand marcile mai luxoase (si tot de origine japoneza) Lexus, Acura sau Infiniti. La noi, din pacate, cursele private nu au mai nimic in comun cu raliurile, de aceea perceptia asupra categoriei reprezentata de WRX STi sau Evo 8 este de genul: masina de liniute, masina de tuning, masina de fitze etc. (Cine nu e de acord sa nu dea cu pietre, ci eventual cu argumente :wink: ).
|
Am mers in dreapta intr-o astfel de masina.Am mai mers si in BMW-uri de 3 litri si in masinutze destul de puternice.
E super senzatie in Subaru-tractiunea integrala este super. Nu imi place cum arata la design dar in rest este o super masinutza. |
nu sunt fan subaru..dar bani si merita din deplin..precum zicea si pim..nare lux..nare aproape nimica :D dar ii rapia si cu cateva modificari...ii si mai rapida.. :D oricum eu personal prefer mai mult un evo7 8) are ceva ce sti nu are....adica STIL 8)
|
Pt mine Subaru este o super masina, eu zic ca nu costa mult pentru ce ofera. Mie mi se pare ca Subaru este mai fiabil decat evo (poate din pricina situatiei actuale a lui Mitsubishi care nu este tocmai fericita :cry: )
|
la prestigiul care il are in WRC eu zic ca e masina buna si in acelkasi timp performanta!pe aceasta masina o ajuta si tractiunea integrala permanenta!potzi sa faci ce vrei din ea nu e o masina care cum ai cumparato asa o ai!e o masina a pasionatzilor nu a oamenilor extravaganzi!mie unu imi place
|
Viva Subaru:))))
si tata in ciuda faptului ca a mers cu una ar preferao pentru scurtele drumuri pana la munte sau la mare in locul oricarui mert:)) cam nasol..de confort..cred ca i-ar fi stat bine cu niste scaune recaro de piele :lol: :lol: :lol: |
E oribila ... nu ai cum sa o compari cu un EVO 8 care e foarte frumoasa shi diferenta de performante standard e mica plus ca EVO are mai multe posibilitati!!!
Totusi as prefera un EVO 7 sau un EVO 6 :)) |
:)
Cum a zis si cineva mai sus,masina este facuta ca sa-ti redea acele unice senzatii de la WRC.Totusi varianta 2.0 WRX 4U ajunge la 100 km in 5.9 sec,ceea ce arata ca este foarte rapida pentru o masina cu 5 locuri iar viteza maxima este de 232 km/h.
Acest model se face vazut datoria prizei de pe capota care arata intradevar foarte bine,ca la o masina de raliu. |
Quote:
|
Respect pt cei care o au, super masina.
|
Bey, esti off-topic! :lol:
|
E beton subaru dar parca mai mult as prefera o supra sau un EVO7
|
ca sa te faca la liniute si sa nu iesi primul nu ? :twisted: :lol:
|
sal
1 Attachment(s)
:o da, subaru este o masina foarte speciala in sensul ei , motorul toarce frumos, masina fuge, dar as prefera un m3 :) din toate punctele de vedere :lol: :shock:
|
|
a fost aleasa pe locul 3 la cela mai tari masini de rally facute vreodata
|
m-am plimbat si eu cu masinutza asta ... 160 in curbe alea alea. Am ramas :shock: :shock: :shock: de ce poa sa faca. Da raman la parerea ce un EVO8 e mai tare.
|
Am condus un Sti stock,super senzatii ce sa zic.. Deci ca accelerati,frane si comportament sportiv e de nota 10 .Are o acceleratie de nu se poate..La design e partea slaba :lol:
|
STi e una dintre cele mai buna masini de Road Rally
Masina asta ,dupa mine, nu e de liniutze.E facuta sa devoreze curbele.Eu unu
as merge cu masina asta pe serpentinele de la munte, pe langa Sinaia.Acolo isi arata STi-ul cu adevarat muschii.Eu zic ca la handling bate EVO8.Apropo, masina mi se pare perfecta, eu nu as pune surubelnita pe ea, nici la motor nici la exterior,cu toate ca imi place tuning-ul.Una neagra cu jenti aurii...... :oops: mamiiiii :D |
Re: sal
Quote:
TU COMPARI ALTCEVA...INCADREAZA-TE IN TOPIC...DE CE N-O COMPARI SI CU UN SL SAU CL ATUNCI??? |
Re: sal
nu ai ce sa-i comentez subarului.ii o mashina extraordira si cei care au o parere proasta despre \"wrx sti\" nu stiu ce vorbesc. este o versiune de strada a modelului de raliu asha ca ii facuta sa \"zboare\". totzi marii testeri care au condus-o au avut pareri foarte bune despre ea. avand in vedere ca la aspect seama cu o mashina de familie shi sub capota sta un monstruletz gata sa scuipe flacari ii cea mai tare combinatzie. singurul lucru care te face sa te sperii la stop cand vezi una ii priza de aer de pe capota.cunoscatorii isi dau seama ca au de-aface cu un wrx nu cu o mashina normala. mi-ar placea sa am ocazia sa conduc una atat pe un circuit cat shi pe strada. :!:
|
Pt pasionatii de drifturi sau cerculete masina este nefolositoare are un control si o acceleratie incredibila pretul exxxxtrem de avantajos in comparatie cu alte marci cu aceleasi performante
|
WRX este prea belea. Au inghesuit o herghelie de caluti intr`un motor de 2000de cc. Dc ii mai pui si un ecutech si evacuare o duci in 340 de cp lejer. si la 30.000 de euro cip nu mi se pare o masina fff scumpa in comparatie cu performantele ei. ganditi`va la o masnima europeana la performantele astea cat costa..... subaru rulllz
|
Yo mam plimbat cu subaru si zici ca zbory mie imi place si cred ca merita bani.Cu evo 8 sa 7 nu mam plimbat
Da cred ca e super si ala din ce am vazut in 2f2f :D |
bai...
da ce-i aici frate altar inchinat la impreza?
masina stock nu iti da nici o senzatie.... nu o simti este prea previzibila si daca tragi de ea prea mult la un moment dat o sa o scapi... iti da senzatii daca ai coborat din cielo.. nu face banii, poate ar fi meritat daca nu existau taxe vamale. dar asa iti cumperi un 330 cabrio si iti raman si bani de tuning si de bautura :D cum a zis cineva mai sus.. masina pt oameni trecuti de 40 care vor sa simta ceva adrenalina in masina lor de oras. cred ca sunt peste 30 in bucuresti si inafara de andrei si sebastian nu cred ca a apasat vreunu pedala la fund in toate treptele pm nu mai ai loc in parcare la mall de ele |
330 cabrio e mai scumpa ( vorbesc de leasing nu ddp ) si fuge mult mult mai slab
|
.
normal ca nu trage ca impreza... nici nu e nevoie . pe un cabrio si un 2.2 este suficient. Probabil ca ,comparatia nu este facuta unde trebuie , defapt nu prea exista termen de comparatie intre cele 2 masini, era doar un exemplu.
|
o masina ieftina pentru performantele ei, care dupa gusturile mele sunt singurul ei atuu. in rest pentru mine este o masina urata si nu prea comfortabila (am mers cu impreza normala doar).
probabil ca as alege un BMW sau MERCEDES la aceiasi bani facand un compromis la performante sport dar castigand la aspect, comfort, traditie... |
Re: bai...
Quote:
Masina stock nu iti da nici o senzatie? Mdaa... pai nu are decat 265 de cp si cu suta in 5.6 sec probabil ca e ceva ff obisnuit pt tine. Da probabil ca tu ai vreun bolid si e normal sa nu simti nimic cu STI. Oricum un 330 cabrio sta departe in spatele lu Subaru. Si ce ai vrut sa zici cu \" nu o simti este prea previzibila si daca tragi de ea prea mult la un moment dat o sa o scapi...\" pai ori e prea previzibila ori o scapi ? Cre ca nu ai mers cu STI sa vezi tot ce poate el.Chiar si stock :wink: |
.
cred ca toti oamenii care au avut masini puternice au inteles ce am vrut sa spun.
p.s. ia vezi daca recunosti masina din avatar... crezi ca bate cumva o impreza stock? cind cobori din carutza si te urci in sti e un soc.. problema e ca eu nu am coborat din carutza. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning