![]() |
CLUJ - povestea
3 Attachment(s)
Scuze pentru intarziere,dar acu am reusit sa scot pozele de pe camera.
Asadar sa incepem povestea noastra. Cu inceputul bineinteles :D ....intalnirea si plecarea din fatza hotelului Decebal Se observa absentza 'fratzilor', care bineinteles ca au intarziat :x si a trebuit sa plecam fara ei :cry: . |
Re: CLUJ - povestea
2 Attachment(s)
Urmeaza drumul....pozele de la pipi nu le am;sunt la Vali :D .
Urmeaza primul popas pozat pe traseul Lacu Rosu,popas mai mult decat necesar pentru ale noastre poponetze zguduite puternic de suspensia sport si drumurile nationale. |
4 Attachment(s)
Pe la pranz ne oprim pentru o binemeritata masa,intr-un loc pe care nu trebuie sa-l ratatzi daca mergetzi pe traseul Gheorgheni-Sovata ;) ....la Basa se maninca extraordinar.
In ultima poza se pot observa si primele efecte ale fasolicii cu ciolan afumat la domnu Chiftel :lol: :lol: . |
3 Attachment(s)
Drumul a continuat fara peripetzii.
Am ajuns la Cluj pe dupa-amiaza. Spre marea noastra surprindere a trebuit sa ne spalam singuri masinile la OMV...a fost tare...8) ..vin si probele...8) ...in afara de a mea care este la Vali...:???: Masinile au iesit impecabil :D . |
3 Attachment(s)
Seara in Cluj...nu intram in detalii :lol:
Sambata dimineatza toata lumea era pregatita si aranjata pentru show. Sperantzele erau mari. 8) Nu stiam inca si nici nu presimtzeam dezastrul :???: |
2 Attachment(s)
Ziua a inceput bine...dupa cum se vede in prima poza :drunk: si a continuat destul de suspect dupa cum se vede in cea de a doua :yikes: .
|
4 Attachment(s)
Situatzia a devenit incendiara o data cu aparitzia fetelor si a publicului (care pe urma s-a dovedit a fi un mare fass :shock: )...publicul...si fetele...:cry: .
|
mai zi, mai zi!!:nervious:
|
3 Attachment(s)
Si iar .... fete .... 8) :oops: 8)
|
atat, aici se termina, la fete?:)
|
2 Attachment(s)
Oprim putzin povestea...ca sa va putetzi trage sufletul :D .
In aceasta pauza mica...am sa va prezint ideea Clujului despre tuning. Pozele vorbesc de la sine :shock: . |
2 Attachment(s)
Si iar .... :shock: :shock:
|
1 Attachment(s)
Oare se poate mai mult de atat :???: ....da... :shock: :shock:
|
Cel mai tare topic de pe forumul asta..Vali vad ce ti-ai reluat meseria, in poza cand stai mai aplecat spre `sticla` lui silviu..te rog sa ma suni :)
|
Zozo ... felicitari .... esti un al doilea Ion Creanga ... :lol:
|
Quote:
1.eu felicit participarea voastra la CLUJ 2. cine vroiatzi sa va spele masinile domnilor? si 3. iara faci afirmatii gratuite? ma mira faptul ca la aniii tai te comporti destul de infantil daca vrei sa stii domnule inginer masina aia este facuta la iasi deci reprezinta ''ideea MOLDOVEI '' despre tuning ! asa ca .. te rog abtinete si posteaza doar daca ai ceva de spus,mai rasfoieste putin forumul si respecta munca altora chiar daca nu se ridica la standardele tale de mare TUNER care comanda din cataloage !! urmareste linkul! https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/10419-espero-tunat.html succes |
deacord cu wob-u....deci espero-u ala o plecat din suceava, o trecut prin iasi si-o poposit in cluj...asa ca nu zi ca asa a iesit din cluj
eu stiu masina aia de vreo 3 ani... |
Da ... asa e ... :rolleyes2 :D
|
nah, ideea cu votul publicului mie mi s-a parut dezasturoasa, in rest... numai de bine ;)
|
Quote:
dar oricum ......nu am sa ma mai cert cu voi....pentru ca nu are sens sa ma cobor la nivelul vostru de tuneri ....:lol: :lol: :lol: ...auzi la ei tuneri...care fac masini din piese ....:lol: ...de piese.... |
tu esti visu, wob te sustin peste tot :P
|
Quote:
Nu stiu care a mancat mai mult rahat domnule ZZ ca vad ca nu ai priceput nimica! bafta |
Quote:
|
nu vreau sa deranjez pe nimeni dar sunt de parere ca tuningur a rasarit in garajele din spatele blocurilor,ca mai apoi sa apara firmele de tunig cu produse care la inceput au fost testate tot in spatele blocului.
|
zz...greata la greu...liniste-te frate ca nu ai avion.....si pun pariu ca daca esti luat la bani marunti la capitolul masini..esti pamant. majoritatea sunt sigur ca admira muuult mai mult espero decat ce ai facut tu..tu nu stii ce-i ala tuning..pasiunea e mai mare la el decat la tine...si..nu toti au posibilitati financiare ;)
|
stai mai fratilor espero asa e adus de la voi din moldova de prin iasi parca deci domnule ZZ (asa ca sa te respect) de ce nu recunosti treaba asta si arunci cu noroi pe noi clujenii!!!!si ink ceva matizul nu e facut iun spatele blocului!!!si laso mai moale ca deja nu mai prinzi la public!! respectele mele pt Wob!!!
|
e bine de stiut ca cei din cluj si din partea aia sunt mult mai evoluati ca noi moldovenii la chestii din astea.si simplu fapt ca lumea nu ti-a apreciat ZZ masina asa cum ai crezut nu trebuie sa te supere.poate ca mai ai de muncit la ea fara suparare.si sincer espero ala daca l-as vedea pe strada as intoarce capul dupa el ..
|
Gata ca facem reeditare la scandalul CLUJ-BACAU --
|
:))) exact hai mai bine sa bem decat sa ne ceratm lasa zz ca nu-i stres la urmatoru show matizul o sa arate si mai bine!! evident si masina ta nu?
|
nu stiu ce sa spun, dar espero ala e chiar urat!! nu stiu cum puteti spune ca e mai misto decat ZOZ!:shock:
|
niciun anotimp fara un conflict bacau cluj, indiferent de tema :p
oricum, acum e liniste fata de ce postari apareau ultima data :) |
Quote:
|
Quote:
Va las sa intoarcetzi capul linistit dupa espero pe strada si sa aruncatzi cu oua in golful meu....asta ne e nivelul deocamdata si la asta ne inchinam cu respect :shock: P.S.: Ce cautatzi voi in povestea mea ? Unde am zis eu ca masina e facuta in Cluj ? ...parca am scris ca asta este parerea clujenilor despre tuning ;) ...cititzi inainte sa aruncatzi cu rahat in stanga si in dreapta ;) |
Quote:
|
Mai oameni buni ... nu mai sariti atata ... gata ... v-ati spus parerea ... cred ca ajunge ....
Acum va faceti si clone ca sa postati aici (vezi cazul celor 2 (1) care au inceput sa posteze pe forum cu acest thread) Voi ati citit tot ce a spus zozo? cine se astepta el sa castige la cluj? el se astepta sa castige la cluj un ursulet .... nu masina lui. Cat despre matiz ... mie imi place mult cum arata ... dar din cate am vorbit cu ei ... nu ii deranjeaza look-ul sau altceva ... ci faptul ca era nefinisat ... ca nu era gata de expus ... si cu atat mai mult sa castige... (chestii pe care noi nu le putem vedea in poze dar pe care ei le-au vazut acolo) Cu pasiunea ... mai baieti ... nu mai vorbiti prostii ... zozo isi modifica masina ( ma refer la masina anterioara ... cu modificari la linia de sunet ... modificari majore) cand majoritatea dintre noi (inclusiv eu) nici nu aveam carnet ... si cand tuningul (fie el si audio) nu era o moda. Azi m-a trezit :twisted: si mi-a zis sa mergem la craiova ; aproape in fiecare weekend merge la o intalnire ... la un festival ... si nu ca sa se dea mare cu gti-ul lui ... ci ca sa vada masini, sa cunoasca alti pasionati ... etc ... Cat despre modificarile pe care le-a suferit masina ... nu o fi ea cea mai modif masina din tara asta ... dar ca gti sigur este ... atat exterior cat si motor. Hai sa nu mai fie scandal intre bacau si cluj de la o prostie ... ce naiba ... Cearta asta continua acum mai mult din ambitie, hai sa o lasam la o parte.... :hug: :lol: |
ce modificari are la motor?
|
Quote:
nu are cine stie ce :lol: ... dar mai mult decat alte gti-uri Sa zica el mai bine ... Nu te astepta acum la mari modif de performanta ... dar ... ceva acolo ... in plus fata de altii ...:???: |
Quote:
|
Quote:
Modificari uzuale ... de genul filtru ( nu stiu sigur daca a ajuns filtrul) , evacuare milltek, si soft parca, nu stiu sigur ... (de evacuare stiu ... de restul nu stiu sigur) Nu e nici o modificare majora ... dar ... destul ... nu stiu ... ca inca nici cu mine nu s-a dat ... e cam fricos zozo asta :lol: :lol: :lol: (da nu ma grabesc, ca stiu ca ii vad fundul :???: :sad: ) |
am vazut in realiatate si espero si golfu' lu' ZOZ !!! Espero intr-adevar atrage priviri (probabil din cauza culorii si a aripilor), dar atat !!! Iar despre gti-ul lui ZOZ nici n-am cuvinte, e net superoara espero-ului :lol: !!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning