![]() |
Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
4 Attachment(s)
Aduc la comanda (sau mai corect spus PRIMESC) ORICE DIMENSIUNE de anvelope, auto-moto off-road, quad, atv...etc din Germania, in maxim 6-7 zile lucratoare; plata se face la livrare in Bucuresti; intrbari suplimentare la tel 0744 363678 sau pe mail: [email protected] sau pe cele doua forumuri de moto: ..........(pardon,ar fi trebuit sa citesc regulamentul inainte de a da linkuri:oops: )
Mai jos sunt cateva exemple de preturi scoase pentru trei dimensiuni mai uzitate...pentru o dimensiune sau un producator anume...astept intrebarile voastre - BOGDAN PS: poza 1 este cu depozitul din jermania...celelalte sunt din baza lor de date.. |
Re: Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
Numai 15 , 16 si 17 ?
18 nimik ? |
Quote:
Mai sus, daca citeai cu atentie, vedeai ca scrie mare ORICE DIMENSIUNE, deci sa fie pe 18 cu cat ....? spune-mi dimensiunea corecta si vei primi un raspuns..repede si corect haidepa Bogdan |
Quote:
ai ? ce marca???...si ce pretzuri au?...4 buc.... |
3 Attachment(s)
Quote:
Pentru ca mi-ai dat o informatie incompleta, am sa te las pe tine sa le sortezi dupa, "winter", "sommer" si "all season" succes Bogdan PS: evident, ultima coloana reprezinta pretul, penultima cea colorata..numarul de gume la ei pe stoc si sublinierile cu galben sunt cele scoase la oferta in acesta perioada...sunt unele care au o reducere de peste 50-60% |
205/55/15 ceva de vara......... la ferta firma buna un pret ?? cu reducere cu tot ....... mersi
|
195/ 40/16
195/45/16 goodyear f1 pret pe 4 bucati mersi |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
In lista lor de goodyear nu am gasit decat doua modele la dimensiunea aceasta; alege tu... 195/45R16 80W EA F1 GSD2 GOODYEAR la 91 eur/buc sau 195/45R16XL 84V EA F1 GSD3 GOODYEAR la 90 eur/buc o zi buna |
as vrea si eu pretul pt
195 / 65 / r15 "all season" eventual pret mminim / maxim |
as vrea si io pt 205/55/16
merci |
1 Attachment(s)
Quote:
succes |
3 Attachment(s)
Quote:
Pentru ca nu ai precizat, "all season", sau "winter" am pus de la mine pe "sommer" si am gasit toate aceste variante...sper sa gasesti ce-ti doresti...si eu la fel... succes |
245/40R18 de vara ....preturi?
|
4 Attachment(s)
Au fost oameni care chiar au avut nevoie...si pe care i-am rezolvat..si nu numai ei...
Bogdan, PS: pentru o comunicare mai rapida incercati pe mail sau la telefon [email protected] |
195/55/13 sau 205/50/13
|
Salut
Imi dai si mie,te rog,un pret total ptr un set de 4 anvelope HANKOOK K104,195/50 sau 55/15 ? Sau altceva tot in V,dar cam la acelasi raport calitate/pret.Sau daca stii ceva la oferta. Multumesc anticipat,o zi buna. |
asteptam si noi un raspuns......... macar zi-ne daca nu ai .....ms
|
Quote:
Imi cer scuze, pentru "rapiditatea de a raspunde", dar sunt mult mai activ pe forumul de moto...bref din ce mai rugat nu am gasit decat o singura anvelopa si anume: 195/55R13 80V SP2000 DUNLOP la 94 eur..pret final ..la livrare in Bucale pentru Claudiu_2 si pentru cei de pe PM, ne auzim pe dupa amiaza...promit Bogdan |
1 Attachment(s)
Quote:
uite ce am gasit, pretul este pe ultima coloana, nu se mai aduga nimic peste, este pretul de livrare la Bucale, daca este ok (si esti hotarat sa nu ne incurcam unul pe celalat) nu vreau avans, imi este suficient cuvantul tau si din acel moment mai numeri 5-6 zile pana cand gumele vor ajunge la tine, o zi buna Bogdan PS: coloana verde iti indica numarul lor pe stoc in acest moment ...la neamt |
3 Attachment(s)
salut FIAT 500,
Sa sti ca pe primele dim nu am gasit decat cu 50 (sau de la 50 in sus) in schimb pentru 175/50/13...ai patru variante altfel ca o paranteza, sa sti ca impartasim aceias pasiune pentru "buburuzele" cu cea mai puternica personalitate; 175/50-13 am avut si eu pe aceasta masina.... sa ai o zi buna Bogdan |
1 Attachment(s)
salut P_C_D,
aceasta este lista ta...citeste cu atentie ce am scris un pic mai sus, in legatura cu pretul, cu livrarea si cu plata haidipa Bogdan, |
salut!! da mi si mie te rog niste preturi, marci ptr 215 / 40 / 17''
|
205\55\r15 preturi te rog
|
215/45/R17 2 buc si 235/45/R17 2 buc
|
225.00/50 ZR 16 ..mc
|
S A Inchis Magazinul???
|
Quote:
DECI INTRUN MOMENT DE SINCERITATE, NU STIU DACA PRETURILE MELE MAI SUNT SAU NU, COMPETITIVE ...DAR S-AU SCHIMBAT MULTE DUPA 1 IANUARIE..SI RECUNOSC CA SUNT MULTI CARE S-AU MISCAT MAI REPEDE, DAR CU SIGURANTA EU REPREZINT O VARIANTA PENTRU CEI CE NU GASESC O ANUMITA DIMENSIUNE IN ROMANIA DREPT PENTRU CARE INTREBATI-MA NUMAI PENTRU GUME PE CARE NU LE GASITI LA DIFERITE ANGRO-URI SAU PE ADRESE DE TIPUL "*******************IEFTINE.RO" Bogdan |
Poate n-ar strica nici aici , niste feed-backuri gen e-bay.................
|
205 50 r15 cele mai ieftine k nu gasesc in listele tale
|
Quote:
mai ieftine de atat nu am...vezi Maxxis (primul din lista)...dar iarta-mi remarca "rautacioasa", ai incercat la Metro sau Carrefour ? sa ai o zi buna Bogdan PS: pentru orice eventualitate, coloana verde iti indica numarul lor pe stoc in acest moment la neamt; iar daca iti face ceva cu ochiul, sa sti ca dureaza cam 5-6 zile pana ajung la tine... |
Ma intereseaza tot ce ai 16'/215/50(550) si 16' 225/50(45). Multumesc
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
@manole74 salutam este tot ce am gasit pe dimensiunile tale: bafta Bogdan |
Răspunde-mi si mie la mesajul privat.
|
1 Attachment(s)
Quote:
ai mai jos tot ce am gasit pe dim ceruta de tine, bafta Bogdan |
Toyo T1R 195/50/15 82V, din lista de mai sus, cam in cat timp le poţi aduce şi dacă faci vreo reducere la 4 bucăţi. Danke!
|
Quote:
In mod normal in 5-6 zile...dar prietenul mau din Germania vine saptamana viitoare in Ro...asa ca pentru o saptamana si un pic mai mult...vor intarzia toate comenziile...daca esti totusi hoatarat, suna-ma luni dimineata.... poate apuc sa le comand si sa le primeasca pana pleaca... Bogdan 0744 363678 |
salut Bogdan. te am rugat si eu sa mi dai niste preturi si marci ptr 215 / 40 R 17...multumesc
|
Quote:
imi pare rau ca ai ramas fara...am sa-mi dau silinta in cursul zilei de astazi...daca nu-i prea tare supararea Bogdan |
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning