![]() |
CURSA INDEMANARE - LOCATIA PRISMA - 20/11/2004
1 Attachment(s)
UNIUNEA NATIONALA PSD + PUR Ilfov in colaborare cu AUTO CRONO si Midnight Racers organizeaza cursa de indemanare la Prisma in data de 20:11:2004 incepand cu ora 11.00
. Cat de curand mai multe detalii . Cursa va incepe la ora 11.00 . Inscrierile incep la ora 09.00. Rog reprezentantii cluburilor sa ma contacteze pentru formulare de inscriere sau sa posteze o lista cu masinile participante . Am atasat o copie a contractului pentru locatia PRISMATOWN parcare . Specific ca incercam sa organizam aceasta cursa de mai bine de o saptamana , multa lume stie treab asta . Deci a nu se interpreta ca ar avea vreo legatura cu cea anuntata de LR & NSL . Nu avem nimic cu ei si sunt asteptati ca orice alt club . |
Pe 20 acum?!!
|
Da. Scrie in contract .
|
Deci pana la urma cum ramane ??? Se imparte parcarea in doua, o sa fie doua indemanari ??? Sau cum ??? Ca, in caz ca nu stiai, sambata este etapa Legal Racing in aceeasi locatie. Da-ne mai multe detalii Luciane.
Unde sa mearga cluburile si cei care vor sa se dea ??? La curse, normal. Dar care sunt alea ? |
In contractul atasat apare o singura parcare (toata) si un singur club . AUTO CRONO sunt parteneri Midnight Racers . Prin acel contract AUTO CRONO detine toata parcarea de la PRISMATOWN pe perioada specificata. Nu stiu detalii despre cursa organizata de LR & NSL.
|
Ne faceti cumva o SURPRIZA si sunteti coorganizatori?
Adica faceti cursa impreuna LR - NSL - MR ???? sau cum??? si de ce ati deschis un nou topic in legatura cu prisma 20.11.2004 cand deja era deschis unul? doar il urmaream pe-ala... |
Re:
Quote:
|
Unde s-a ajuns, cea mai urata treaba. Asta e viata merge inainte. :evil: :evil:
|
Hai ca asta e deja \"Cascadorii Risului\"... Sa moara 3 arici daca mai pricep ceva ...
|
:weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface
Va fi un weekend incendiar :D |
Re:
Quote:
|
4SS va merge sambata 20.11.2004 la prisma pentru curse LEGALE.
Speram ca sa gasim asa ceva acolo :roll: . ascunse pe undeva. :lol: Indiferent de cine sunt organizate. Daca sunt organizate de LR & NSL & MR - cu atat mai bine Speram sa nu fie probleme si sa fim nevoiti sa plecam acasa cu coada intre picioare. Peace !!!!!!!!!!! |
asta e de Star-Trek sa mor yo :? :? :? :? :? :? :?
|
Re:
Quote:
|
Ce Star-Trek tata... asta bate orice telenovela :lol: :lol:
|
Sti de ce imi e mie teama? ca poate nu se mai tine deloc, voi o sa spuneti ca aveti totul aranjat poate si ei or sa spuna la fel, si ori ramanem cu ochii in soare ori iese nu stiu ce super scandal, cu batai si restu.
Nu e frumos, trebuia sa spuneti de la inceput, dar va respect pt. efortul depus. |
Re:
Quote:
PS: bafta :lol: |
Tu in locul nostru , dupa toate cele intamplate ai fi avut curajul sa anunti o cursa pe forum fara sa ai tot ce iti trebuie pt ea ? Noi nu ne-am permis sa spunem \"vrem sa organizam o cursa in data de ...\" fara sa avem nimic la mana . Scandal , batai .. e posibil dar nu cred. Totul e posibil. Dar sincer ... de ce ar lovi cineva din MR ?
|
Asta asa e daca spuneati si nu reuseati era naspa, dar acum cei de la NSL nu va primesc, iar voi o sa spuneti ca aveti contract, si nu cred ca vor iesi cu capul plecat, cel putin eu nu as face asa. Si atunci cum s-a ajuns in aceasta situatie, si ei trebuie sa aiba niste acte nu? asa ar fii normal si cred ca Sebastian nu a lasat cursa la voia intamplarii.
Eu atat spun vreau vad cursa poate sa particip, nu conteaza cine o organizeaza, si cred ca asa ar trebui sa faca toate cluburile, sa stea in banca lor si sa va lase sa rezolvati treburile. Mult noroc si cine stie poate iese ceva frumos fara tiganie. |
Re:
Quote:
|
Cred ca multa lume e in soc acum. Cred ca NSL e in focuri, telefoanele suna, lumea injura, se pregatesc de omor. Chiar ca va fii spectacol.
Mult noroc tuturor, i just want to race. :wink: P.S Lucian sper ca nu te-ai suparat pe mine, te-am atacat putin ca am fost socat, dar am inteles treaba, mult noroc. |
Iata dovada ca Sebastian stia inca din data de 11.11.2004 ca noi incercam sa organizam o cursa https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3787 iar aici dovada ca pe 14 https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=3841&start=0 a anuntat el cursa de la Prisma . Noi am semnat contractul pe 16 . Asta pentru ca vineri (12) nu am avut decat acordul verbal al celor de la Prisma lucru pe care nu l-am mai considerat suficient dupa ce am vazut anuntul LR & NSL .
|
BUN si acum eu vin cu intrebarea , ce mama naibii o sa se intample sambata ??????????????? wtf... ? bai nene innebunesc... pur si simplu nu-mi vine sa cred , nu se poate asa ceva..
|
Eu nu mai inteleg nimik!
Trist :cry: :cry: :cry: |
Ce nu se poate ? Sa faca MR o cursa ? Ce e asa greu ? Noi am anuntat ceva cand aveam totul in mana . Acum nu e bine nici asa ?
|
Quote:
|
-De acum periteti-mi sa va spun Felicitari!!!!! Bravo!!! Sunteti beton!!!!!Cei mai tari!!!!!Succes........si toate cele bune. : )))))))))))) Unde ziceati ca e cursa? Prisma? : )))))) Frumoasa locatie dar nu vi se potriveste.
|
E trist ? Halal impartialitate .... Reusim sa organizam o cursa si lumea spune ca e trist . Daca e asa trist poate punem locatia la dispozitia LR & NSL. Asa poate va fi lumea mai fericita . Cat de fericiti crezi tu ca am fost noi duminica dimineata cand am vazut ca desi Sebastian stia ca noi vrem sa facem o cursa acolo si am vazut ca o face LR ??
|
Luciane!
Hai sa-ti spun ceva! NU MA INTERESEAZA CINE FACE CURSA ASTA!Puteti sa fiti voi,Legal,NSL,4SS,Insomnia sau oricine altcineva! Ideea este ca SINCER-am spus ca este TRIST pentru ca altii(in cazul de fata NSL si Legal r) au spus ca vor face cursa asta inaintea voastra. Pana la urma este treaba voastra-nu a mea sau a 4SS. Dar vad ca se interpreteaza din NOU si asta nu e corect!Mereu se interpreteaza de ambele parti! Voi nu intelegeti ca nu tin partea nimanui????Doar ca acum pe bune va iesi RAZBOI intre voi si asta va afecta toate cluburile!ASTA ESTE PROBLEMA!O SA VA SAPATI RECIPROC-dar asta este din nou treaba voastra! ATAT AM AVUT DE SPUS! Toate bune tuturor! |
Re:
Quote:
|
Asta e Serbane!
Lumea interpreteaza mereu ce vrea! Sincer nu ma asteptam la interpretari dar se pare ca m-am inselat! Aici daca iti spui punctul de vedere tii partea cuiva! Asa am ajuns! din nou TRIST!!! Si inca ceva-sa stii ca daca am ceva de spus nu dau inapoi-nu sunt omul sa ma ascund dupa deget chiar daca cuiva nu-i place ceea ce zic! Credeam ca te-ai convins Lucian de asta atunci in Victoriei cand mi-am zis punctul de vedere in fata voastra si a lui Florica.Eu si Bogdan din NSL care a fost foarte corect! Probabil ai uitat despre ce vorbesc aici! |
Imi cer scuze. Nu asta a fost ce am vrut. Trebuie sa intelegeti si situatia mea acum. Mai am putin si sunt acuzat de sabotaj .
|
Listen up people!!!!
IT'S TIME FOR ME TO SAY SOMETHING TOO:
1. Cand la Ploiesti nu s-a mai facut cursa si noi (origanizatorii de-acolo) TIPAM ca Sebi si-a bagat nasul acolo, nimeni nu ne baga in seama si dadea vina pe noi. 2. Cand la Plopeni MR a facut o cursa demonstrativa de indemanare PERFECT LEGALA si Sebi a zis ca ilegala, lumea tup in capul nostru. 3. Cand Sebi anunta ca face o cursa la Prisma si NU ARATA NICI UN FEL DE ACT SAU PLAN AL CURSEI, SAU ORICE care sa ateste ca intr-adevar au o aprobare si, noi, MIDNIGHT RACERS venim dupa o saptamana cu contractul uploadat pe forum si cu explicatiile de rigoare, tot noi suntem aia rai si cautatori de scandal! Oameni buni, intelegeti, SEBASTIAN, FLORIAN, LR & NSL NU SUNT SINGURII CARE POT ORGANIZA CURSE LEGALE IN BUCURESTI, PLOIESTI, SAU RESTUL TARII!!!. Puteti intelege acest lucru? Asa ca haideti sa ne vedem sambata la Prisma, LA SINGURA CURSA ORGANIZATA IN 20.11.2004 LA ACEA LOCATIE si o sa vedeti cine suntem, ce facem, cum facem si de-abia dupa aceea puteti comenta TOT ce vreti. COMUNISMUL A LUAT SFARSIT IN ROMANIA ACUM 15 ANI, IN CAZ CA NU V-ATI MAI UITAT LA TELEVIZOR!!! Si ultimul lucru: spre deosebire de LR&NSL, noi ii invitam la participare si pe ei. Va multumesc, ,Catalin - JKV |
Te astept acolo JKV-ule. Sper sa ne vedem si sa nu fugi. Eu nu am facut rau nimanui. Dar sincer o sa luam chitantiere ,tu platesti intrare ca sa fii spectator.......restul intrare libera.:))))))))) :lol:
|
Nu e problema, dar daca e sa fie cum zicem noi, platesti tu intrare pentru toti spectatorii????
Ah, apropos, ti-am lasat o intrebare, destul de pertinenta zic eu, pe topicul vostru.....ala cu prisma....poate iti gasesti 2 minute sa ma injuri macar. Merci... BTW: Florian, daca vii sambata la Prisma, poate kiar apucam si noi sa vorbim. Fara caterinca, injuraturi, ironisme si alte prostii. Esti de acord? |
1.Eu platesc intrarea la toti dar daca e ca mine?
2.Nu vad e scris prea mic. 3.Nu stiu daca o sa am suficient timp. A organiza o cursa necesita in primul rand timp!!!!!! |
Eu cred ca faceti indemanarea in parcare la Shhel!!
|
MR are de gand sa organizeze de multa vreme curse legale. Si se pare ca dorinta lor s-a materializat, deocamdata.
Dar... Daca exista cineva in tara asta care sa urasca PSD-ul enorm de mult, acea persoana sunt eu. Oricat de mult imi plac mie cursele, cand vine vorba de PSD... Ma apuca durerea de prostata. 4SS va veni sambata la curse, indiferent de cine le organizeaza. Avem oameni inscrisi, vrem sa vedem spectacol, nu cearta si interese. Eu o sa vin la Prisma cu statia montata pe masina si voi urla cat ma tin puterile: NU VOTATI CU PSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atat. Ura !!! |
De acord cu tine, niste hoti nenorociti mai ales Nastase mama lui.
Ontopic, deci pana la urma cine face listele cu inscrieri, voi sau ei? :lol: |
Nu pot vorbi in numele lor dar MR face inscrieri . Cat despre \"Shhel\" ... nici macar nu alimentam de acolo . Au mai multi solventi si coloranti decat benzina pura .
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning