![]() |
E36 - 325i Vanos coupe
7 Attachment(s)
Cumparata in 2010 in toamna 210000 km adusa din Elvetia.Inmatriculata in RO.:twisted:
.Stare in care am luat-o era acceptabila.Am schimbat flansele la cardan,bucsele pe puntea spate,ulei,filtre si de curand ulei in cutie si diferential. La interior i-am imbracat fetele de portiera in piele perforata+plafon si stalpi -i-am pus pachet lumini -leduri mood light la plafoniera -leduri la suportul de ochelari -urmeaza un set de led-uri la manerele din interior si ma gandeam sa fac si la ext la oglinzi. -montat inchidere centralizata cu cheie diamant -semnalizari fata si lateral albe -curatat tapiteria -montat recent statie + subwoofer Magnat in rest intretinere ca la orice masina. |
Re: Bmw e36 325i Vanos coupe
Frumoasa pisica:)
Eu zic sa ii pui capacel la supape la ventil cu led....astfel incat va lumina un cerc perfect cand conduci la viteze mai mari. Asta daca tot o faci ca pe un pom de Craciun:):D Bafta App.. ce consum ai int/ext ? |
Am avut ocazia sa-l vad atat in Botosani, cat si prin Iasi.Superb exemplar, facand referire la starea in care ai luat-o.Sa-l stapanesti sanatos si multi km fara incidente.Urmeaza si la exterior modificari sau se ramane pe varianta stock?Din pct-ul meu de vedere, ar mai merge lasat pe burta.
|
Da ms:)) nu o fac pom de craciun ca nu imi plac porcarii de genu! imi plac chestiile subtile si de bun gust
14-15 in oras in ext scade pe la 8 nu am stat niciodata sa ii fac un consum exact |
pai ma gandesc la un set de jante de M3 E 36 originale sa vad cum coboara cu ele si apoi o suspensie un pachet M finut.
Ma mai gandesc la un set de discuri ventilate fata-spate si placute ceramice Un set Cold air intake Bujii Ngk |
Quote:
Inseamna ca se merge pe drumul cel bun.Iti urez spor la tunat, cu cat mai mult bun gust........OEM style. |
arata foarte bine, sa o stapanesti sanatos
|
Si la cat crezi ca te ajung 4 discuri ventilate si placutele de ceramica aferente ?:lol:
|
Quote:
|
gasisem in marea britanie cam pe la 150-170 lire setul pentru toate 4 rotile.Am condus o masina cu ventilate si se simte diferenta:shock:
|
Quote:
|
tot kit-ul cam asa gasesti pe la 10-12 mil.Stiu ca luasem pentru e39 discuri si placute brembo de serie si cu inca vreo 2-3 mil luam din astea ventilate.
|
Nui rau
|
salut frumoasa masina !
vinzi o janta daia ? sau iti dau o rezerva normala de tabla plus diferenta ? |
Re: E36 - 325i Vanos coupe
:o 2,5 + coupe + culoarea :o = Potential !!!
Te felicit pentru masina !!! ;) |
Quote:
|
Quote:
bafta cu masina ca e tare frumoasa! |
Schimbat recent:
- kit ambreiaj - tampoane la cutia de viteze - reparat flotorul din rezervor ca facea figuri - curatat contactul care declanseaza lampile de mers inapoi - schimbat ulei servo,antigel si lichid de frana Astept sa gasesc un set de fete de portiera in stare buna ca ale mele sunt un pic dezlipite. si poate pentru primavara bara fata M + difuzor bara spate, poate chiar suspensie di jante! Cam atat in mare, restul sunt detalii! |
3 Attachment(s)
Sincer nu ai cum sa nu te indragostesti de un bmw, oricare model ar fi, si de multe ori ma gandeam sa o dau mai repede si sa imi iau alta. Parca nu aveam curaj sa ma apuc de ea, sa o aduc intr-o stare cat mai originala. Mi-am dat seama ca nu le pot face decat pe etape nu dintr-o data cum voiam eu, in primul rand din cauza cash-ului si apoi din motiv ca strici distractia daca le faci toate dintr-o data.
Acum 2 luni i-am cumparat un set de jante pe care le-am polishat vopsit, pregatit pentru mine si pe care in prima faza m-am gandit sa le vand, dar in ultima vremea au cam inceput sa imi placa cum arata si cred ca le pastrez si le pregatesc pentru primavara ca sa fie impecabile. Voiam sa le vand pt ca cele de pe spate au ET13 si i-am pus anvelope de 245 si atingea in aripa, apoi am pus pe cele de pe fata pe spate de 225 si mai atinge un pic, iar pe viitor o sa iau un 195 sau 205 ca sa nu mai am probleme. De asemenea o sa ii cumpar capacele ca sa fie complete. Fetele de portiera vor fi trimise din nou la retapitat, cel care le-a facut initial a facut o treaba de 2 bani si am gasit tot pe forum niste baietasi care par meseriasi de pe la pitesti.Le trimit mijlocurile la retapitat si apoi mai trebuie sa lipesc cateva colturi de pe fata de portiera cu un adeziv pe care au promis ca mi-l dau ei. I-am mai schimbat radiatoru de incalzire pentru ca era spart si imi mirosea tot timpul a antigel in masina. Pe interior i-am montat led-uri in manere de la portiera pe interior, ma gandeam si la varianta de a monta led-uri in oglinda ca la modelele mai noi, iar plafoniera cu lumini a fost inlocuita cu una de E39 cu Mood-lights. Iarna aceasta vreau sa ii iau bara fata de m si difuzor spate + lip portbagaj si sa le duc la vopsit, vopsit care nu stiu unde sa il fac. Vineri noapte o bag in garaj la un polishat profesional, sper sa o termin intr-o noapte. Xenon + angel eyes o sa le primeasca cam in 2 sapt. O sa mai revin cu poze si detalii la micile lucruri pe care le fac(DIY) poate sunt si altii interesati.Cam atat deocamdata, abia astept sa o polishez si am sa revin cu cateva poze before and after polish. |
8 Attachment(s)
Cateva poze !!!
|
Astept critici, sugestii, pareri!!!
|
O poza facuta ziua la led-urile de deasupra oglinzii daca poti sa pui. Mersi. Si o sugestie, mai bine ar fi mers o lumina galbena pentru luminile de la picioare.
|
Asa am gasit atunci led-urile pe alb, pe viitor o sa imi cumpar lampile originale de la picioare sa le pun la locul lor. Ledurile sunt parte din plafoniera care este de E39.
|
5 Attachment(s)
De curand a primit incalzire in scaune, pe care am reusit sa o montez cam in 10 ore.
Si a venit si volanul de M care am reusit sa il montez de curand. Pe viitor caut sa achizitionez fete de portiera pentru ca ale mele sunt dezlipite, sa ii fac schimbul de consumabile si sa iau bara fata de M si inca alte elemente de M. Pun si cateva poze cu volanul |
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning