![]() |
Daewoo Matiz SE
3 Attachment(s)
Daewoo Matiz | Nivel de echipare: SE
An de fabricatie: 2000 KM: 120.000 , reali , verificabili Inmatriculata, culoare gri stelar • Aer conditionat • Geamuri electrice • Proiectoare • RadioCASS Panassonic [ daca doreste clientul se monteaza pioneer cu cdmp3 si aux 4x50w ] • 2 boxe fata , 2 boxe spate • Haion cu buton de deschidere interior • Alarma • Jante tabla 13" , cauciucuri iarna Contact: telefon: 0745672229 messenger: minimal_vibe PRET: 1300E ! |
Re: Daewoo Matiz SE
UPP ,
|
35mil. sunt din tl.
|
In nici un caz..
Cu banii astia te invit sa iti cumperi o dacie. |
Quote:
|
55 de milioane.
ai nr in anunt |
valabil
|
UP ^.^
|
salut vrei 1000?
|
sall
nu mersi nu vreau matiz...oricum multam de oferta si bafta la vanzare
|
ok :D spor la cumparat :-P
|
mersi sper sa gasesc ceva bun si pe placul meu dar cam scumpe masinile in ziua de azi:(
|
1000 euro ofer si eu. sunt din buc.
|
servodirectie are?
|
pe noi astia cu 1000 nu ne baga in seama hahahah
|
V-am raspuns la toti .. :) am zis 50 de milioane fix daca ii rezolv itp-ul
si da are servodirectie :) |
si daca nu l rezolvi ni l dai la 1000?
|
De rezolvat se rezolva oricum :)) 50 de milioane e .. mai jos nu se poate scade stiu ce masina conduc , pe autovit sunt cam cu 500/800 de euro mai scumpe aceleasi dotari si an ..
|
scz de off topic,astia toti care o vor la 1000,vor sa haleasca si ei dar cam multr vor.succes la vanzare.
|
el e ma bitza zmz vanatorul de samsari esti nebun ma bufneste rasul
|
mai am o intrebare distributia e facuta?
o lasi la 4500 cu itp ul facut? :D |
ma inscriu si eu pt 1 mie :D sunt din buc.
|
50 de milioane am spus pret fix ... fac eu itp-ul ... si cred ca si asigurarea trebuie sa o fac ..
|
distributia e facuta acum un an jumate, maxim 10.000km
|
N-am mai vazut nici un topic cu vanzare in care sa vina asa multi cu oferte in bani :)) , bine ca nu e vorba de sute dar e ceva :)) , accepta doi din cei cu 1 mie , si faci 2 mii , iei n-au decat sa imparta masina :))
|
Quote:
unde ai vazut tu ??? crezi k pe lumea asta exista vreun tampit care ar da pe matiz de 11 ani, 1800-2100 euro???? stim cu totii ce masina e matizul asa ca pretul mi se pare corect tinand cont de varsta. daca era fara dotari nu ti se oferea nici macar 800. spor la vanzare. eu am de unde sa aleg...... |
Pe autovit sunt .. cauta Matiz din anul 1999 - 2001 cu aer conditionat si sa vezi ca pretul variaza oricum de la 1400 in sus ..
Dar gata cu off-topicul, deacum cei interesati sunati-ma la telefon sau scrieti-mi pe id precizati ca pentru vanzarea matizului , pretul este fix de 50 de milioane iar masina sta in fata blocului , nu are itpul facut sper sa il rezolv cat de curand ... Nu accept schimburi ! Ma intereseaza doar cash. Bafta ! |
UP ....
|
Am uitat sa specific , aer conditionat nefunctional [ ceva cu lipsa de freon, nu am inteles foarte bine ] ..
|
valabil
|
eu zic sa mi-l dai cu 4000 de lei , scapi si tu si eu de o grija :)))
|
Eu zic sa nu mai faci atatea propuneri..Ti-am spus de la inceput nu.. Il vrei strangi bani .. 5000 lei fix .. daca nu .. cauti altul ..
|
valabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning