![]() |
Primele Impresii De Dupa Intalnirea Auto Iasi -22 Octombrie
Dupa cum stiti, astazi a avut loc proma intalnire 4tuning din iasi.Vor urma si alte orase.
primele impresii sunt de bine, avnd in vedere ca organizatorii nu prea au avut nici mult timp nici un sprijin din partea vrunui sponsor(exept 4tuning) asa ca eu zic ca s-au descurcat bine. masini au fost, admiratori au fost, ne-am si plimbat prin oras, ne-am mai si cunoscut intre noi, ce mai la deal la vale, a fost bine. ASTEPTAM SI ALTE IMPRESII |
Re: IMPRESII INTALNIRE 4TUNING-22octombrie-IASI
cum ma mai spus si pe topicul celalalt:
a fost super mie mi`a placut m`am facut si cu un sticker moca astept sa spuna baietzi ce au mai facut dupa ce au plecat de la fac de chimie.. eu m`am dus sa mananc am vazut ca s`a cam spart multimimea si asteptam multe poze |
apoi am fost la fortus si a fost super ;) poze si filme poate maine
|
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/25796-poze-poze-intalniea-4tuning-ro-22-octombrie-iasi.html
pt poze ! Eu zic ca totul a fost bine...un numar de vreo 60 de masini,o coloana frumoasa....s`a meritat! |
A fost foarte fain, mai ales ca nu ne-am mai intalnit atatia de ceva vreme, a fost si interes din partea publicului...ce mai...ar fi bine sa reluam ideea si sa facem intalniri mai de anvergura la Iasi de doua ori pe an macar.
Deci, pentru o prima manifestare a fost bine, desi la sfarsit am inghitit o tona de praf:D :D :D (prietenii stiu de ce). |
ma bucur k v-a placut.. speram sa facem una si mai mare data viitoare :D
au fost mici neplaceri...si desprinderi de grup..dar..s-a rezolvat totul...nu a fost nimic grav cat despre politie.. nu pot sa imi dau seama cum de nu s-au bagat macar 5 minute in seama..cu un girofar ceva acolo... :D a fost frumos.. mie unul mi-a placut astept urmatoarea intalnire cu nerabdare (fie k e bacau..suceava..iasi...sau oricare alta parte :D) cat despre praf... hmm..c sa zic.. ma ustura gatul si acuma :D :lol: dar distractia costa :D am fost si aseara pe acolo sa invatz o prietena sa faca cate ceva pe praf.. si nu prea mai era...praf... :lol: il dadusem noi la o parte pe tot :D v-am salutat... cu respect..slip |
a fost super...no comment ..next time dup cat ne-am inteles BACAU ...10-19 Noiembrie ;) Good Luck
|
SUPER TARE intalnirea... felicitari organizatorilor... si in legatura cu prafu... ;) mi-a placut de slip cel mai tare:) aaa si de aia 2 cu daciile :))
|
Cum putem lua si noi ceva filme ? :D Multumesc anticipat !
|
intr-adevar a fost frumos ce a facut slip. doar prima intrare pe care nu a filmat-o nimeni pt ca ne-a luat prin surprindere. dar nimeni nu a facut ce a facut bacaul. adik tibi cu megane-ul (bc_04_aju) ;)
|
din pacate a filmat cineva prima intrare a lui slip.... a fost aia cand era si dacia rosie care ne arata c poate... :) si dak intradevar a fost aia intrarea... eu am filmat-o
|
momentan sunt la facultate si nu pot intra acolo unde mi-ai zis tu, am sa incerc atunci cand ajung acasa. dar mai bine da-mi un pm cu id-ul tau de mess si facem schimb acolo de filme si poze ;)
|
kamikazee2005 e id-u meu
|
kamikazee te cautam :D. VReau sa vad filmarile. Pacat ca nam apucat sami pun cutia de renault. Meeting-ul a fost pe neasteptate...dar o sa ne vedem sigur la anul sa vad comentarii despre sportul meu:-P
|
Quote:
pacat ca nu vedetzi decat in curtea voastra dar show-ul v-il fac altzii oricum felecitariile mele |
Nu-i adevarat aju...tu ai fost cel mai tare frate. Din cate am vazut eu..majoritatea filmarilor erau cu tine. Esti bun in asta si nu te descuraja aiurea. Pe urma cui au facut drift la fortus? NU tu ai fost primul?Tu continua treaba buna ca se gaseste cine sa te laude ;)
|
bc_04_aju tu ejti tibi cu meganu?? dak da... iti zic ca toata lumea te-a vazut... te asigur eu... si mai ales c ai facut la fortus... cand aveai numa praf si nu vedeai nik ca ti-ai aprins farurile ... :) ;) oricum la fortus tu ai fost sufletu :)
|
Bai Tibi....masina e a ta sau a firmei :)....Ca la cum o rupeai parca nu era a ta...Bravo!
Dragi copii pe 12 sau 19 o sa fie la Bacau! :P VREAAAAAAAAAAAAAAAAAU TOATE FILMELE SA FAC UN MONTAJ SUPER TARE! |
Si ma bucur enorm de mult sa aud ca va placut!
Un Daeewooo Nubira tunat de SV zicea ca nu a iesim bine,ca a auzit el nuj ce!Cine`l cunoaste pe sofer? |
pe soferu cu nubira... sincer nu il cun.. poate restu baietilor din sv il cunosc...
|
Quote:
Deci BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :clap:! Keep up the good work!:mrhappy: |
In primul rand felicitari Cristi pentru o organizare de exceptie si mai mult, pentru ca te-ai descurcat mai mult decat onorabil cu un numar de participanti pe care nu cred ca-l anticipase cineva. A fost frumos si, cu cateva exceptii de care se pare ca nu ne putem lipsi, a decurs conform planului. Ca mica parte organizatorica a intalnirii, multumesc celor care ne-au onorat cu prezenta cu inima deschisa, din pasiune, demonstrand ca se pot face o intalnire in mod civilizat, fara provocari nesportive sau agresiuni de orice fel. Felicitari Cristi, si sa ne vedem sanatosi la urmatoarea. Oricand mai ai nevoie de ajutorul meu, just ask.
|
Re: Primele Impresii De Dupa Intalnirea Auto Iasi -22 Octombrie
Intalnirea a fost ok
Un pic mai multa organizare nu ar fi stricat....vroiam si eu sa ma trag cu subarul in drum spre releu...dar omul era la mancare...pentru ca nu a stiut cand se pleaca :rolleyes2 Puteam sa zabovim mai mult peste tot :-) Oricum frumoasa intalnirea si speram sa o organizam macar la fel de bine si la Bacau pe la mijlocul lunii Noiembrie . |
Cred ca m`am ridicat deja la cer!Multumesc mult Radu!Sa nu uitam ca si tu ai avut un rol important in aceasta intalnire alaturi de Andrei(SLIP)!Si eu va multumesc mult pt ajutorul dat,pentru benzina si motorina arsa!Ii mai multumesc si lui Razvan(Bakal) pentru sprijinu acordat si nu in ultimu timp lui Gratian!
Am ramas frumos impresionat de masina din Covasna,sincer nu ma asteptam!Sa vii cu sotia si copilu...e ceva!Golfu de Neamtz care minte mereu ca are 1.6 16 v cand defapt are altceva si nu`mi arata ce e sub capota sa`i fie rusine si felicitari tuturor!Eu sper sa pot sa ma implic si la celelalte intalniri si promit sa nu va dezamagesc!Va fi mai bine si mai frumos...Am castigat experinta,am vazut ce e bine si ce e rau in chestia asta,ce am gresit si ce trebuia sa mai fac! A...si mai am o ultima multumire.Stiu ca nu va vedea postul meu pt ca nu urmareste forumul.....Ana-Maria care m`a ajutat destul de mult atunci cand vroiam sa renuntz din cauza timpului foarte putin pt care`l am! Sper sa nu va plictisesc cu posturile mele :D |
Cea mai tare mashina care a fost prezenta la Iashi dupa parerea mea a fost golful 5 gti ZOZ :D
|
Si`o masina la care s`a depus foarte multa munca e PAH`ul.....Corado!
|
am sa scot si eu pozele de pe camera sa le postez...si vreo 2 filmuletze..
|
salut,
a fost bine zic eu cu toate ca trebuia ales alt traseu de ex palat-copou-rond agronimie si back.. dar ce mai conteaza acum.. una peste alta a fost bine. felicitari celor care au venit! |
e mashina mea
de cand am permis am condus mai tot timpul mashini cu tractziune spate debia acum ma acomodez cu mashina shi vreau sa ma mai antrenez putzin o am doar de cateva saptamani da ce am rupt la ea ? stai Cristi linistit ca inafara de cauciucurii shi ferodourile de la frana de mana nare ce sa se uzeze a shi o mica eroare la abs in drum spre bacau DETALII:):):):) |
Quote:
Si nu puteam alege acel traseu pt ca .... Copoul era FULL de oameni ... eram in plin meci Rapid-Poli!.....0-0! |
SALUT LA TOATA LUMEA DIN IS, SV, BC, NT,VS etc!
Frumos, frumos, frumos! Cei care au avut ideea acestei intilniri au fost cu adevarat inspirati! Cei care s-au ocupat cu organizarea merita felicitati! Cei care au participat, trebuie incurajati! Cei care au privit, trebuie motivati! Cei care n-au avut habar trebuie informati! Bineinteles ca totul e perfectibil, dar prin experienta si prin repetitie. Sint sigur ca mai multi s-au gindit ca am putea face cite o intilnire in fiecare anotimp. N-ar fi nici prea des, nici prea rar. Bafta la toti, sa ne vedem sanatosi! |
Quote:
Multumesc...dau o bere la Bacau :drunk: |
Acuma sa vedem cum facem cu organizarea la Bc.. eu sper sa se adune multi din Iasi si sa mergem sa ii sustinem cu toate fortele ca au venit cu masini frumoase rau ca toti ceilalti participanti de altfel:D. O alta chestie ar fi sa avem suport mai mult de la 4tuning... sau macar sa stie din timp de actiunile noastre... dar aici Cristi e tatic:P + ca Bc e mai aproape de B unpicutz :D.
Din pacate eu am o masina stock dar e work in progres si as vrea sa va intreb daca face cineva dintre voi pleoape pt faruri la comanda caci pentru masina mea elementele de tuning sunt ft rare. Si o alta intrebare unde gasesc un motor de peugeot 406 sau citroen BX diesel care sa aiba si cutia de viteze. dar sa aiba maxim 150 mii km. ? Multumesc anticipat:) |
cam tarziu, avand in vedere ca eu am creat threadul dar iat a ca vin si eu cu noi comentarii.
poate la bacau se lasa cu vro cursa ceva(legale), poate vor veni mai multi, stiu ca bacaul are masini frumoase. vad ca lumea a fost in general placut impresionata de ce a fost la iasi. e doar inceputul. poate pana atunci imi dau seama cum merge mai bine si masina mea si vin cu un set de cauciucuri sa la ard in stil mare |
multam cristi pt laude si bravo tie pt organizare.
slip, la bacau ai sa ai competitie la drifturi |
-ZZ- pa bune acuma k ai o mashina super tare....imi place la nebunie.....poate cel mai frumos din tzara :D astept berea cand trec prin bacau :lol: :lol:
|
Quote:
ma bucur sa aud k am competitie... poate mai invatz una alta.. ;) vorba vine..competitie.. pt k nu se organizeaza nimic special..bazat pe drift.. ma refer la un concurs ceva.. :D tot ce fac.. fac de placere... eventual pt spectacol...dar nu am stofa de drifter incat sa fac ceva deosebit..k sa le placa altora ;) cel putin..nu deocamdata...si nu cu un vagon .. (ma refer la focusu meu ) :))) :lol: ce vreau eu sa fac... e prea greu pt mine..mai ales cu o masina tractiune fatza... in orice caz.. ma bucur sa aud k se poate face un driftuletz micutz..si la bacau :D astept cu nerabdare... v-am salutat...cu respect... slip |
modest ca de fiecare data slip
apropo de meganu' de bacau; cred ca l-am vazut pe o rampa de prezentare in iasi, la un dealer ceva mai incolo de cei de la skoda |
Quote:
acolo sunt expuse preluarile de leasing :P din cate stiu... si inca o treaba../. nu sunt neaparat modest... sunt realist.. si nu imi sta in fire sa ma laud.. mai ales cand nu prea am cu ce ;) ... v-am salutat... |
Dar innafara de dacia gri, mai aveti poze cu celelalte dacii prezente?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:15. |
- Copyright 2026 4Tuning