![]() |
E36 - 316i
6 Attachment(s)
Sa va prezint masina mea: 316 din '93 205.000 KM(nu stiu cat de reali sunt) dotata cu abs,trapa,oglinzi electrice,servo stopuri de M si un eleron mic pe portbagaj nu stiu exact cum se numeste si faruri cu lupa ZKW ...am cumparat-o acum o saptamana dupa indelungi cautari m-am oprit la aceasta masina pentru ca m-i s-a parut o masina simpla fara modificari de prost gust ideala pentru un proiect...momentan masina a primit o suspensie fixa de la H&R unghiuri negative pe fata si cotiera oem
|
Re: E36-316i
arata bine masina, nici nu se vede ca a fost data in stalp, rasturnata de 3 ori si sudata din 2 bucati diferite la loc :lol: sa ai parte de ea
|
Rasucita dupa stalp zici ????:D:lol:
Planuri de viitor cu ea ? Pfff... ce rau imi pare de Hartge-urile alea ca sunt mov :( Felicitari de achizitie |
Chiar a avut asemenea accident :shock: ?Arata chiar bine masina ... sa o conduci multi km fara incidente.
Keep it clean :!::!::!:. |
normal ca glumeam :twisted:
p.s. nu stiu ce legatura au jantele mele cu topicul asta dar ma rog, sa ne rezumam la masina initiatorului topicului :rolleyes2 |
Quote:
Sper ca nu vrei s-o faci "M-pachet" :???:, ci sa adopti un stil al tau. |
Quote:
|
Quote:
@alex.jdm : nu am ajuns inca la styling dar cu siguranta o sa ajung si acolo si o sa vad atunci ce o sa adopt cu siguranta un stil propriu:P merci de urari |
1 Attachment(s)
o poza cu unghiul pe fata + ieri masina a primit un cd player oem 43 blaupunkt(bmw business cd) revin mai pe seara cu poza la player
|
salut!
cum i-ai facut unghiul asa ? |
Re: E36 - 316i
le-am facut din flanse...stabilitatea masinii a crescut considerabil.... stie cineva daca imi pun devil eyes se leaga politia asa intr-o veselie de mine?m-i se pare ca arata mai bine cu devil'uri si voiam sa pun...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze cu cd player-ul ....se aude altfel acum chiar si cu boxele ei originale...care sunt imbatranite etc...
|
Pare cam forjat cd 43-u saracu..... oricum e misto rau. cat ai dat pe el pana la urma ?
P.S. Am inteles ca vrei motor mai mare .... il omologhezi? |
Quote:
|
Quote:
|
Sa mi aduci CD ul cu ana tijoux :)) sa ti cauti coaja de bord ca arata junky rau in poze;)
|
n-o sa ai probleme, doar ramai fara talon, amenda, nimicuri d-astea
|
@sprinter: cd-ul a fost confiscat e prea tare:D @ plictisit: iti dai seama ca n-o sa merg decat cu pozitiile aprinse nu?nu poate trece neobservat cu farurile aprinse?m-as risca....
|
am eu coaja de bord de pe o pisica din 97...am si airbagul la pasager daca te intereseaza
|
masina momentan este pe butuci...avand in vedere ca ieri am stricat motorul....voi revenii cu detalii cand va fi montat cel nou...
|
Cum ai reusit ma ? :))
|
ti-am zis sa nu mai tragi de ea la curse .. :rolleyes2
|
pai am reusit...nu stiu cum...dar asta e bafta mea:))...din ce mi-am dat eu seama s-a stricat vascul de la termocupla si nu mai racea+ radiator infundat=motor calat:))...nu-mi pare rau de el decat ca nu a murit cum voiam eu....asta e sa vedem ce urmas alegem:) @plictisit: eu nu sunt "racer" ca tine:))
|
din pacate...masina care trebuia sa "doneze" nu mai este....acum caut motor...dar nici nu stiu ce caut exact...ce-mi plac oamenii astia de "incredere" care dau toate planurile peste cap....
|
stie cineva daca se potriveste radiatorul meu de 1.6 pe 2.0/2.5/2.8???nu sunt sigur si am nevoie de parerea cuiva care stie...
|
Quote:
In mod normal, nu iti trebuie decat furtunele pentru 6 cyl (de la radiator la motor). Iti mai trebuie bara stabilizatoare fata de 6 cyl. Iti trebuie neaparat cele 3 furtune de servo exact pentru motorul care ti-l cumperi. (mi se pare ca la S3 difera, s-ar putea ca la S2 sa fie la fel ca S1. nu mai tin minte exact). Iti trebuie timoneria de 6 cyl, si parca si o bucata de cardan. In rest detalii, plastice, frane ventilate fata/spate ca nu e de joaca, chiar sunt slabe franele alea de 1.6 si se incing foarte rpd, daca pui vre-un motor mai mare cum ar fi 2.5 sau 2.8, sa ai in vedere ca nu o sa te tina foarte mult diferentialul carcasa mica, sa fii pregatit psihic sa treci la carcasa mare. (iti trebuie bucata 2 de cardan, si planetarele pentru trecerea la carcasa mare). Sper ca nu am uitat nimic, nu imi aduc aminte totul acum, e cam tarziu. |
mersi mult de informatii...o sa incerc sa fac totul ca la carte sa nu ma complic prea mult...singura mea dilema este acum ce motor sa fie:))
|
Quote:
In mare parte, nu iti recomand 2.5, nu ca nu e un motor bun, ci din alte considerente. Vezi ca imi vreau cd-ul inapoi :bat: |
pai cd-ul s-a trecut in propietatea mea:))) da o sa vorbim mai mult asa sa ma faci sa inteleg din prima...stii cum e e mai greu cu primu motor schimbat..dupa devine obisnuinta:))
|
1 Attachment(s)
asteptarea ma omoara.....
|
bai .. ce e ma tigania asta aici ? ca sa montezi un filtru sport tre sa dai motorul jos ? :lol:
|
Daaaa m-ai prins frate l-am dat jos sa vad exact cum se prinde ca astia din vitan nu mi-au dat si instructiuni de utilizare:)))))...."ba vreau sa-l depasesc pe ala opreste si tu aeru' " iti suna cunoscut?:))
|
Totul e bine cand se termina cu bine....acum 2 ore am reusit sa finalizez transplantul...a fost montat un 2.0 24v non-vanos...primele impresii sunt bune, sa vedem pe parcurs ...revin cu poze mai incolo ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning