![]() |
Tm 06 Mmy
Si cumva... cineva.... pe unde mai umbla copilul asta?
Cum poate fi gasit?/contactat? A folosit user-ul ``TM 06 MMY`` Rog moderatorul sa stearga topic-ul respectiv dupa 1 saptamana , multumesc! |
Re: Tm 06 Mmy
Stie cumva....cineva.....
|
de ce-l cauti ?
|
Acum mai are atata initiativa sa se dea cu Nova lui GT?
Am si eu ceva tunat bine de tot. Si care nu arata! Super Nova am! |
vrei adresa ?
|
Hm ....,
Ar fi buna si asta, dar daca nu se mai da pe forum cum as putea sa-l mai contactez...??? Multumesc oricum ake11 |
0746.191.862 - suna-l si intreaba-l.
|
Multumesc frumos pentru amabilitate , poti sa stergi topicul asa cum am spus initial!
Daca te pot ajuta cu ceva vreodata , in domeniul auto( modificari , tuning , etc. )-DACIA /RENAULT poti sa ma cauti, tel: 0727 751 243- ``ake11`` Inca o data MULTUMESC FRUMOS |
Cred ca este o mica greseala ......am sunat astazi si la acest numar raspunde alta persoana ....care nu a avut niciodata Dacia Nova si nici nr. TM 06 MMY...asa ca sunt tot ca la inceput.....
|
Nu mai umbla Nova aia pe strazi ,e la casat :))
|
Dap..sigur ala era motivul :)
|
ce vrei sa spui cu : ``ala era motivul ``?
Il cunosti ? |
Nu,ziceam si io :p
|
Poti sa fi un pic mai explicit????
De ce nu vrei sa discutam pe mobil? Da un beep si sun eu ! Dar nu te musc prin telefon!:lol: |
Nu il stiu ma...am postat si eu pur si simplu
|
du`te la polite si fa`ti o pila p`acolo...dupa`ia zii daca poate sa afle datele persoanei cu nr TM 06 MMY ... si te`ai scos...domiciliu varsta si toate cele...
dar sa faci pila mai intai....aja mere de obicei :P |
ar fi o idee
|
dar...dar fii cazu sa meri cu portofelu mare si plasa indesata ..:D sa fii 100% ca o sa obtii toate datele care le doresti..
|
Mda...daca tu zici...sau sa fii bazat si sa ai ceva relatii ...u stii mai bine,ca doar le ai :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning