![]() |
MGNAT RX 44
Statie 4 canale MAGNAT RX 44
Max Power : 4*250 W sau 2*650 W la 4 ohmi sau 4*320 W la 2 ohmi 1300W MAX Nominal Power: 4*125 W sau 2*325 W la 4 ohmi sau 4*160 W la 2 ohmi Raspuns in frecventa : 5 - 50 KHz Reglaje bass filtre.....:-) PRET REDUS 350 RON deoarece noua ajunge peste 600 RON!!!!!!:-P Ptr detalii id mess..julyo13 sau 0747416380 |
Re: MGNAT RX 44
Quote:
Cutie la el, ca si nou..are inca garantie in tipla !!!!!! |
UPP 400 RON sau schimb cu amp monobloc de 500-700 w RMS:-)
|
|
Nu ms de oferta..stima
|
UPP LA SCHIMBURI!!!!!!!!!!!!!!!
|
Re: SCHIMB MGNAT RX 44
Quote:
|
Re: SCHIMB MGNAT RX 44
Quote:
|
UPP LA SCHIMBURI!!!!!:-)
|
UPP LA SCHIMBURI cu amplificator mai mare de 500 W RMS la 2 ohmi pe 1 sau 2 canale..8)
|
1-2 poze poti posta?
|
Ptr Vladucutz!!!!!!!
Pot pune si poze..dar aspectul care e de nota 10 kiar nu conteaza..ce scoate zic eu k e important , nu?..Statia e ca noua si merge perfect..nu are zgarieturi..te-ar interesa sau doar ai intrebat informativ :???: ? P.S. Deja o vrea cineva tot de la Bucuresti..cine se hotaraste mai repede o sa stoarca tot din puterea ei!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) STIMA |
ma intereseaza statia dar sa vad ce dif gasesc.am mai avut asa ceva si am fs ffff multumit.Ar fi fost si mai tare sa fie RX 44 mono :X
Sper sa gasesc 2 dif ok la pret ok si sa fac ceva frumos:D |
Ptr VLADUCUTZ
Pai statia kiar rupe locul..e dementiala..dar eu merg pe ideea ca vreau monoblok..nu as da-o pentru ca e k noua..e de la un prieten care a vandut masina si am profitat de okazie..sper sa gasesti difuri..si mai vorbim daca nu o dau..eu nu ma grabesc..350 e un pret modic pentru atata putere..STIMA |
intradevar e mai ok cena Monobloc dar si asta isi face treaba super bine.eu zic ca e suf pe masina 2x320 RMS.....
ca tot am vazut schimburi...te-as intreba..un schimb cu un cd player Panasonic( ultimul model) te-ar interesa?pret de magazin 899ron...3 pre-out de 5V :D declarat la un concurs SPL la Pitesti acum 1 an cel mai performant CD player :P model : CQ-C7305N il gasesti pe www/caraudiomag/ro cauta-l acolo ca gasesti toate detaliile eu l-am cumparat cand am avut tot sistemul Hifonics Brutus si era impresionant. |
Asa ma gandeam si eu..monoblok imi iau..de asta o dau..e de putere dar nu pentru ce vreau eu..STIMA
|
UPPPP:-):-):-)8)
|
UPP LA SCHIMBURI !
|
UPPP LA SCHIMBURI CU MONOBLOC!!!!!!!!!!:-):-):-)
|
UPPPPPP!!!!!!!!!
|
UPPP AGAIN!!!!!!!
|
UPP LA SCHIMBURI!!!!
|
UPPPP
|
SOLD LA USERUL SUFLETZEL..ASTEPTAM PAREREA LUI DESPRE TRANZACTIE INCLUSIV MARFA COMERCIALIZATA...STIMA
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning