![]() |
Cea mai Tunata masina din Brasov
Mai jos pozele care nu toate sunt de actualitate si nu reflecta neaparat cele mai frumoase 10 masini din brasov , sunt mai subiective mai ale cunoscutzilor etc
cine cunoaste masinile stiu cum arata ele momentan O sa postez o paret din ele restul le va posta radu si ducem lipsa de poze cu una bucata masina golf 5 gti ags daca ne poate ajuta cineva il rugam sa le posteze max 4 poze multzumim anticipat pool ul va rula 20 de zile incepand de azi |
Re: Cea mai Tunata masina din Brasov
4 Attachment(s)
golf 4 :arrow:
|
2 Attachment(s)
evo 9:arrow:
|
4 Attachment(s)
alfa 33 :arrow:
|
4 Attachment(s)
Renault Megane :arrow:
|
4 Attachment(s)
Mercedes S class:arrow:
|
4 Attachment(s)
vw corrado:arrow:
|
restu le va pune radu si repet daca are cineva poze cu ags u il rog sa le puna
|
4 Attachment(s)
Porsche GEMBALLA 700 ponei
|
4 Attachment(s)
BV 18 VEB ...Cu AGS-u o sa incerc eu sa dau de Achim...;))
|
4 Attachment(s)
BMW seria 3, poze neclare, cunoscatorii o stiu
|
cea mai tunata masina din BV...
hmmm, greu... gemballa se stie :shock: dar pentru ca imi e prieten si stiu ce poate masinutza, Mugur has my vote! :-P ;)) |
mi se pare irelevant poll-ul asta...toate masinile sunt frumoase...de aceea nu votez...;)
|
good point yackone!...in toate s a investit munca si pasiune...RESPECT ;)
|
Paul mersi mult!!
Eu am respec pentru toate masinile....noi stim ce altii nu stiu...masinile noastre fac parte din sufletul nostru...s-au investit multi bani , timp dar mai ales nervi suflet si lacrimi...cand ceva nu a iesit sau s-a strcicat si etc...deci: RESPECT PENTRU TOATE MASINILE SI PENTRU CEI PASIONATI!!!!;) |
eu zic ca s-au omis destul de multe masini din acest poll...
|
Quote:
Quote:
ai dreptate dupa terminarea pool ului promit ca voi face o lista mult mai completa unde va putea toata lumea sa adauge masina sau masinile care cred ei de cuvintza ca merita asa va fi mai obiectiv si speram ca nu vom omite pe nimeni |
FreaK Bv.......ai votul meu........:clap:
.........in primul rand am apreciat pasiunea si munca depusa de proprietar!! .........si celelalte masini sunt superbe!!! dar in unele nu sa investit si pasiune !!:boxing: dar totusi RESPECT dorinta de a modifica o masina!!8) |
Ba multumesc ca mi-ati bagat 33-ul in poll. In curand o sa urmeze si GTV-ul asa ca o sa isi faca loc in top :D
|
Mda...se vede ca poolul asta nu are nici o relevanta...nimeni nu voteaza ...nimeni nu scrie...pana mea;))) ACTIVITATE!!!
|
Quote:
s a votat 18 voturi pana acum nu ma mira pt ca asta e un numar relevant pt useri activi de pe brasov comentariile mai incolo :) |
pai ce sa i faci Mugur. Cred ca nu isi bate lumea capul cu noi :D Ia uite, eu am un singur vot si ala e de la mine :D
|
fain asa...;))) asta e ....inca nu stie lumea ce e ala tuning...pana mea...sunt dezamagit ;)
|
pai cum ma? Abia acum te-ai prins cum stau lucrrile? Scuze ca o spun la modul asta dar esti naiv daca te bazezi pe parerile de pe 4tuning. Fara intentia de a ataca pe cineva direct, 4tuning este o comunitate formata in mare parte de copii pasionati de masini care nu au inca 18 ani. Oricum conceptul de tuning nu e inteles de foarte multi in adevaratul sens al cuvantului dar asta e. Cu timpul o sa se schimbe lucrurile. Nu trebuie sa fie nimeni dezamagit sau bucuros daca despre masina lui se emit pareri pro sau contra. Pur si simplu majoritatea lucrurilor de aici nu sunt relevante. Ne mai pierdem si noi timpul sa mai scriem pe aici asa de fun :D Oricum, este constructiv pentru toata lumea ca exista aceasta comunitate. Unii i invata pe altii si pe langa asta e un bun barometru a ceea ce inseamna potentialul pietei auto din romania la nivelul asta.
|
fratilor.... majoritatea nici nu stiu ce e ala un eleron. ce pretentii aveti???? :lol:
|
Quote:
|
tot respectu ..arata bine ..toate
|
greu de votat....cum a zis si mark uss...toate sunt frumoase :twisted:
|
eu am votat seria 3
|
votat evo 9 .. prea tare masina :shock:
|
Votat Renault Megane..cu toate ca nu imi plac Renault-urile....dar asta e chiar reusit! 8)
|
3 Attachment(s)
din aceasta lista cea mai tunata masina a iesit Porsche Gemballa
locul 2 evo 9 locul 3 Skoda Octavia |
avand in vedere ca lista a fost scurta si incompleta vom face un nou pool care sa cuprinda toate masinile propuse de useri brasoveni
mai jos voi pune lista cu masinile si orcine doreste este liber sa completeze cand vom strange un nr consistent si complet de masini incepem noul pool lista : golf 4 BBB evo 9 VW Corrado Renault Megane Mercedes S class Alfa Romeo 33 BMV seria 3 Skoda Octavia VEB Porsche Gemballa WIN Golf V GTI AGS dacia 1300 cox dacia nova cxa golf 4 AMD dacia nova gtt cine completeaza daca are n ar fi rau sa ataseze si poze cu masina propusa astept mai departe masinile de la voi |
2 Attachment(s)
as mai propune eu DCD-ul dak mai e prin brasov ca nu l-am mai vazut de mult
|
As avea eu cateva propuneri....
1.cei care voteaza sa specifice si de ce o fac... 2.eu unu as face un poll pentru : -cea mai tunata masina la exterior -cea mai tunata masina la interior -cea mai tunata masina la motor -cea mai tunata masina la muzica astea ar fi poll-urile pe care eu personal le-as deschide!!! poate sunteti si voi deacord... cea cu muzica mai asteptati umpic pana pana saptamana viitoare sambata...ca sa pun si eu noile mele achizitii...;)))) :twisted: :twisted: :twisted: ..intai veti auzi si dupaia veti vedea,,,;))) |
chiar ma gandeam si eu ca ar fi o idee sa se faca poll-uri pe categorii pt. ca asa ar fi "competitia" mult mai stransa zic eu
|
la styling exterior, ar intra si megane urile lui catalyn si a lui vali ... cu acordul lor, in curand si poze ...
|
ati uitat kadett-ul visiniu...205-ul meu...octavia neagra ;)
p.s.:daca vreti poze va dau cu 205-ul;) |
Faceti si voi un poll cu masni care sunt tunate, nu doar imbunatatite, sa fie complet tunate, adica exterior dar si tehnic si muzica. Stiu ca moda romanului e cu diesel si body-kit de "curse", dar consider personal ca nu isi au locul la cea mai tunata masina din bv multe din masinile din poll, inclusiv a mea (corrado - vr6) la care mai am de lucru, asa ca sunt primul care spune ca nu vrea ca masina lui sa participe la poll-ul urmator pt ca nu e la nivelul de a concura cu altele, mai ales pt cea mai tunata masina:rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning