Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 21.11.2004 (https://forum.4tuning.ro/68-bucuresti-21-11-2004.html)
-   -   CADOUL NOSTRU PENTRU VOI (https://forum.4tuning.ro/68-bucuresti-21-11-2004/2564-cadoul-nostru.html)

F_L_R 16-11-04 19:23

CADOUL NOSTRU PENTRU VOI

-Cred ca va dati seama ce efort a fost depus pentru aceste doua curse si ce eforturi vom depune pentru ca aceste curse sa iasa bine.
-Am incercat sa multumim toata lumea organizand doua curse distincte.
-Implinim 2 ani si noi si cursele legale in Romania.
-Cu aceasta ocazie va rog sa participam cu totii la civilizarea din toate punctele a spectatorilor si sa nu incurajam acctiuni care nu ne reprezinta.
-Eu va doresc sanatate si sa demonstram lumii ca suntem o forta si ca \"Legalitatea Primeaza\".
-Acesta este cadoul nostru pentru voi:
-2 Curse , una de Indemanare si una de Viteza.
-Intrare libera (autoturisme) la ambele curse+ intrare libera la Prisma pentru spectatori
.

luca 16-11-04 19:27

Multumim Florica, te iubim :lol: :lol: :lol: , la multi ani si la cat mai multe curse organizate de voi, sper sa iasa totul bine.

maryo 16-11-04 19:43

Multumim!
Asta da cadou!
La mai mare!!!
:wink: :lol: :lol: :lol:

B 68 VLD 16-11-04 19:54

Florica,mai ai putin si devii taticul nostru! :) Felicitari pt cei 2 ani de munca si va multumim pt tot efortul depus. Multa sanatate.

NSL_Doru 16-11-04 20:17

Florica multumesc si eu pentru tot si sper sa nu te dezamagesc ... am vorbit si stii bine ca sambata poti conta pe mine !!!

EvLSant0S 16-11-04 20:21

Jos palaria ...

DnI 16-11-04 21:04

s-a terminat cu smecheria.... :drunk: :drunk: asa mai zic si io! intrare libera, sper sa iasa show mare :wink:

Anonymous 16-11-04 22:14

Felicitari, multa bafta va doresc in continuare, tot respectul... :wink:

ffocus 17-11-04 09:27

FE LI CI TARI :wink:

Gabi_323i 17-11-04 09:28

dragut cadou, felicitari si bafta in continuare
iar pt participanti sa aibe grija sa nu se obisnuiasca asa :P

Hazbulatov 17-11-04 09:29

Re: CADOUL NOSTRU PENTRU VOI

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-
-Implinim 2 ani si noi si cursele legale in Romania.
-Eu va doresc sanatate si sa demonstram lumii ca suntem o forta si ca \"Legalitatea Primeaza\".
-Acesta este cadoul nostru pentru voi:
-2 Curse , una de Indemanare si una de Viteza.
-Intrare libera (autoturisme) la ambele curse+ intrare libera la Prisma pentru spectatori
.

S-o tzinetzi tot asa, la cat mai multe curse, si fie ca anu care vine sa
v-a iasa totul bine, deja am inceput sa vorbesc in rime :shock: :))

Mr.Nice 17-11-04 10:22

Nu am altceva de spus decat RESPECT.... Bravo Florica, RESPECT MAXIM

PEACE
:peace:

F_L_R 17-11-04 18:17

-Se pare ca cineva a vrut sa strice acest cadou pentru voi. Cred ca este o actiune impotriva tuturor. Masurile vor fi drastice de acum incolo , uneori duse la absurd pentru acesti \"oameni\".

tng 17-11-04 18:52

Cine a avut un asemenea tupeu ?? :chainsaw: :chainsaw:
Credeam ca pe forum sunt numa' oameni binevoitori dar se pare ca m-am inselat in privinta acestor \"oameni\".

Cred ca intrebarea nu-si pre` are rostul..mai bine tac :censored:

mpa 17-11-04 20:54

adika ce s-a intamplat pls!!!

F_L_R 18-11-04 00:46

-Anuntam doua curse. Trebuia sa facem spectacol cand deodata MANEVRA.
-De ce Prisma? este locatia unde noi am facut dintotdeauna indemanare.
-De ce Sambata ?Sa poata strica seria de evenimente propuse de noi.
-De ce aceiasi departajare 130cp? Din impotenta de a crea ceva original.
-MANEVRA PE FATA. DAR SA NU VA INTREBATI VREODATA CINE O SA VA FACA VOUA MANEVRE.
-IN ACEST FEL A-TI STRICAT BUCURIA POATE A SUTELOR DE OAMENI CARE DEABIA ASTEPTAU CEVA. NU PUTETI FACE NIMIC DECAT SA STRICATI , DEFAPT ASA SUNTETI SI VOI.........SCARBA MI-E DE VOI.
-NU VA MAI ASTEPTATI LA ZILE SENINE NORII SE ADUNA .

bogdan 18-11-04 09:40

CUM POTI SA AI NESIMTIREA SA SPUI ASA CEVA?!?!?!?!!?!?!?!?

STIATI FOARTE BINE CA PREGATIM CURSA ASTA DE CEVA SAPTAMANI SI CUM SE FACE CA DUPA CE ATI AFLAT V-ATI APUCAT VOI SA O FACETI?! PANA ATUNCI NU PREZENTA NICI UN INTERES SI ACUM VORBESTI DE MANEVRE?!?!?

V-AM DERANJAT CU CEVA CURSA DE VITEZA PE CARE O AVEATI PLANIFICATA?!
NU AM VRUT DECAT SA FACEM O CURSA DE INDEMANARE NU VAD CARE E PROBLEMA VOASTRA CAND VOI LA ACEA ORA NU AVEATI NIMIC PROGRAMAT
ESTE VINA NOASTRA CA VA APUCATI SA FACETI GALAGIE FARA SA AVETI CEVA CONCRET LA MANA?!

SI ACUM CE FACI NE AMENINTI?!?!?

PAREREA MEA ESTE SA-TI VEZI DE ALE TALE SI NU MAI VORBI AIUREA!

F_L_R 18-11-04 12:11

Nu am inteles parerea ta....> Mai vorbim....: )))))) Mai aveti si tupeul sa vorbiti......n-are nimic.

1100 S 18-11-04 16:05

eu nu mai inteleg nimic......care e faza cu manevra??

Mr.Nice 18-11-04 16:20

EU NICI ATAT! CE S-A INTAMPLAT DE FAPT? VREAU LAMURIRI!

PEACE
:PEACE:

EvLSant0S 18-11-04 22:21

da ce ar fii sa stati voi pe bara ? ca si mine ca si multii altii , v-o zic ca pe un sfat , stay out of this , daca eu ma cert cu bishop , tu mr.nice nu ai cauta.. corect , acum ca sa n-o dam in offtopic nu raspundeti la mesajul meu , doar ganditi-va la ce am zis , faceti cum vreti doar ca .. mai bine stati si citit decat sa cereti explicatii , e cel mai bine ... vb de (mr.nice si de 1100 S )

All times are GMT +2. The time now is 12:47.

- Copyright 2026 4Tuning