![]() |
CLASAMENT CAMPIONAT DRE
in atasament clasamentul dupa prima etapa de la Arad
punctaj locul I - 20 pct locul II - 17 pct locul III - 15 pct locul IV - 13 pct locul V - 10 pct locul VI - 7 pct locul VII - 5 pct locul VIII - 3 pct record viteza - 5 pct record timp - 5 pct pt fiecare victorie din sistemul piramidal 10 pct la categoria profi se mai adauga 10 pct pt inscriere |
Re: CLASAMENT CAMPIONAT DRE
1 Attachment(s)
rog un moderator sa stearga precedentul atasament,e gresit
cel corect e mai jos |
1 Attachment(s)
clasamentul dupa etapa nr 2 Tulcea 29 mai
finalizat mici probleme la S3 si S7 rog pe cineva sa stearga postul 3 si 4 |
salut ma numesc MICHAL PILAT varog sa mi scimbati numele:)
|
si clasamentul la profi?
|
E tot in fisierul asta si clasamentul pentru Profi - pe al doilea sheet.
|
1 Attachment(s)
dupa etapa de la Satu Mare
|
Clasamentul se lucreaza la el?:shock:
|
da,probabil spre seara e sus
|
1 Attachment(s)
CLASAMENTUL DUPA ETAPA NR 4 TULCEA 10 IULIE
|
1 Attachment(s)
CLASAMENTUL DUPA ETAPA NR 5 ARAD 31 IULIE
|
Gaj-ule ai gresit la mine,la gupa S2 Becheanu Ionut sunt eu....si nu mi-ai pus punctele de la Arad,si app:este Becheanu Iulian nu Ionut:p
Ms!!! |
1 Attachment(s)
DONE!
data viitoare atentie la fisa de inscriere,sa va scrieti acelasi nume |
Un clasament dupa etapa 6 (Tulcea)?
|
1 Attachment(s)
clasamentul dupa etapa nr 6 Tulcea 20/21 august
|
1 Attachment(s)
CLASAMENTUL DUPA PENULTIMA ETAPA
sa isi faca calcule fiecare in parte,mai este o etapa!!!!! |
1 Attachment(s)
CLASAMENTUL FINAL
felicitari tuturor participantilor care au alergat acest an,felicitari celor de pe podium !!!! va asteptam la festivitatea de premiere,cine doreste detalii rog mail la [email protected] va asteptam atat la premiere cat si la anul cu performante din ce in ce mai bune !!! |
dabea astept la anu :D anu asta a fost super fiecare etapa din ce in ce mai bine ! (in special nocturna !!!! )
Ma bucur ca totusi dricu a ramas pe locu 5 la general din 2 curse ... probabil daca mai veneam la 1 eram si eu cu fratii dieselari in hora :lol: Felicitari tuturor ! masini din ce in ce mai tari si la noi !!!!! Spor la surubarit peste iarna ! |
Quote:
|
si eu locul 4 ...la 2 puncte de loc 3 ...ooofff greu cu CZT asta ...:D:D
|
Am facut si eu un clasament al participarilor la cele 8 etape disputate :
Locul 1--- Tanase Dragos --Muu---8 etape ( RECORD:lol:) Locul 2----Iulica GTO -------------7 etape Paranici Nelu-----------7 etape Motea Claudiu----------7 etape Locul 3----Ghita Silviu --Dop-------6 etape Ghita Pop---Porsche----6 etape Haplea-----------------6 etape Matei Costin ;)---------6 etape |
Quote:
|
salutari
in perioada 25-27 noiembrie intentionam sa organizam festivitatea de premiere pt anul competitional 2011 ca si locatia finala Paltinis pentru a putea negocia o oferta avantojoasa as dori de la fiecare un mail de confirmare impreuna cu numarul de persoane care eventual ii insotesc,facilitatea dorita camera single/dubla de indata ce vom sti numarul de participanti , vom comunica si costurile aferente ca si idee de cost : camera dubla - intre 144 si 172 ron camera single - intre 104 si 128 ron cina festiva - 100 ron facilitati - piscina interioara - internet - divertisment ( table,tenis de masa,etc) rog confirmare pina cel tarziu in data de 11 noiembrie programul care se intentioaneaza este : vineri seara - acomodare sambata dupa-masa - discutii sezon 2011 - statistici si rezultate 2011 - reclamatii si pareri 2011 - target-uri,preconizari an competional 2012 sambata seara - festivitate premiere - party duminica - plecare,pupaturi si altele,exclus lacrimi pt informatii va rog mail la [email protected] |
Quote:
|
Quote:
da da |
Quote:
|
Ne vedem acolo fratilor!! :D
|
Da fratilor acolo ne vedem!
|
frate balcescu[asta din tulcea] vad ca esti tare nerabdator :))...
|
Prezenti si noi,Pole Position Racers 20 de persoane :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cristi ar trebui sa pui o lista cu cei care au confirmat deja, astfel stim si noi ca ai primit confirmarile :)
|
o sa primiti pe mail si programul
pina acuma vali kid,kellu,jeff,nadir,iuhasz,foaltin,muu,alex motea,cipri j , haplea,igor,nelu paranici,masimo,silviu dop , radu + madalin(campina),ignition team tm 2 camere , ,czt,lascarica,ghita pop,iulian gto,mihai citroen, PPR - 8 camere + toata echipa DRE cam astia suntem |
sanse de zapada sunt? :(
|
partyyyyy , bumti bumti bumti :D
|
Salut,
Am si eu de luat o cupa (daca se dau). Pot sa vin direct atunci la festivitatea de premiere ? Poate mai sunt si altii in situatia asta. Chiar nu am cum sa stau 3 zile acolo...daca se poate, poti sa postezi adresa (ce pensiune, strada, etc.) si ora exacta la care incepe premierea ? |
salut Catalin
tu vrei sa vii doar sambata dupa-masa si sa pleci dupa premiere era okay sa imi fi raspuns la mailul care l-ai primit te rog sa imi confirmi pe mail toata lumea a primit mail de la mine cu invitatia,i-am luat in considerare pe cei care au raspuns |
Quote:
Imi cer scuze ca nu am raspuns la mailul initial, am crezut ca trebuie raspuns numai daca vrem sa stam tot "sejurul" de 3 zile :) |
La anu' o sa revin si eu in extraordinara,fascinanta, excitanta, orgasmanta... lume a DRE 8)
Sper sa fac o figura frumoasa... Distractie placuta la Paltinis, eu incep sa-mi las unghiile lungi ca sa am ce-mi baga-n gat!!! :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning