![]() |
copilot? timpi?
cu copilot pana la urma e voie? faza e ca vii cu un prieten in masina, nu-ti vine sa-l lasi sa inghete pana se termina concursul, nu? altfel, fiind traseul mai mult de viteza, nu prea (mai) ajuta, asa ca nu vad dc nu ar avea voie.
timpi ne dati timpii de data asta dupa cursa? astept un raspuns oficial, merci! |
Fara copilot. Traseul este simplu. Semnezi pentru tine cand te inscri nu si pentru el.
|
Re:
Quote:
Atunci cand von organiza raliuri promitem accesul copilotilor. La indemanare nu se admite copilot. |
treaba e ca omu' care vine cu tine incheata in frig, nu ca e sau nu traseul simplu. chiar nu se poate? banuiesc ca e o chestie impusa de vreun \"organ\"?
|
Da mai nu sti ca in caz de accident copilotul moare primul asa ca de asta nu ai voie. :lol: :lol: :lol:
Nu va suparati pe mine. |
Re:
Quote:
|
nu moare copilotu' ca am rollbar+centuri in 4 puncte. moare doar daca il bag sub un camion ca-n 2fast2furious
aaasa, timpii, raman cenzurati? |
ma eu sunt de parere ca copilotzii sunt cel mai bun lucru intr-o cursa ( esential chiar :P ) nu de alta dar de data asta nu vreau sa inghet pe afara :)
|
Re:
Quote:
|
Nu vad rostul copilotului la indemanare.....ingreunaza masina aiurea....parerea mea. Tu mergi la indemanare cu roadbook?! :)
Eu personal nu vreau sa impart cei 26 de cai cu nici un copilot din lumea asta :D :D :D |
cu timpii ce se aude? vad ca e cam ocolit subiectul asta si din nefericire pana acuma chestii cu timpii a reprezentat mereu o problema de organizare.
|
TIMPI VOR FII COMUNICATI \"LIVE\" CU PENALITATI CU TOT. ASA CA NOTATI SI VOI ODATA CU NOI!!!!!
|
super atunci
|
nu ar fi bine sa fie si un scrib oficial al timpilor ... sa-i posteze apoi pe forum? in cadru neorganizat nu stiu daca va nota cineva timpii, iar cei mai interesati vor fi in masini si nu ii vor auzi.
voluntari banuiesc ca se gasesc in caz de necesitate |
e mai bine ca timpi sa fie bagati de un \"oficial\" de la LR&NSL. hai nea nsl_flory, trage si mata neshte sfori, ca din masina nu-i auzim, si sa inghetam dupa cocurs pe afar e najpa(eu unu transpir la concurs, fara servo, si dupaia fac roshu in gat). :oops:
|
Ce draq facem pancarde rosii. Om gasi o varianta sa impacam si capra si varza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning