![]() |
Fiat Linea
1 Attachment(s)
Fiat Linea Noul Fiat Linea va fi prezentat in premiera la Istanbul Motor Show. Modelul va fi produs in Turcia intr-un volum de 60000 de unitati pe an. |
Re: Fiat Linea
mda...........seamana putzin cu unul din modele de la volvo sau mi se pare mie????
|
nu mi se pare ca seamana cu volvo
arata interesant de la portiera soferului incolo , din poza asta..seamana cu a4..doar portierele, geamul ala mic din colt..si modelul asta de jenti seamana nitel.. dar nu-i nimic e ok treaba asta.. |
imi place la nebunie botul acesta pe care l-a preluat fiat de la masserati....arata beton rau.....super tare masina!!!
|
promitator
|
Frumos imi place si mie la nebunie masca fata preluata de la Maseratti :D iar linia generala este European style ce daca seamana cu Audi A4 este frumos modelul ;)
|
f urat... nu-mi place
|
Nu`mi place....shi tre` sa fie shi scumpa
|
fata e grande punto dar totusi nu ma supar sa am una
|
Nu e rea...Da nu mi se par asa de bune fiaturile......
|
copie fidela,dar macar arata bine :D
|
ft frumos este...cam asa ar fi trebuit sa arate albea nou...nu faceliftu ala micutz facut:rolleyes2
|
Frumoasa...si atat.
|
ffffffffff...frumoasa...chiar dak e copiat cate putin de pe la fiecare marca...!!!
|
Quote:
|
e destul de ok....mi-ar place una.:)
|
woow ... un punto cu un dop in fund....arata misto masina;)
|
faina masinutza dar oglizile nu imi plac cum is puse :anger:
|
nu prea e cine stie ce !!
|
E super tare masina...sa speram ca la comercializare arata la fel:twisted:
|
masina arata bine dar la marca fiat nu ma pronunt ca nu am auzit tocmai lucruri bune despre ea. dar la un pret de aprox 15000eu pare o treaba...
|
Oglinzile sunt exact ca cele de pe seat leon noul model,fata seamana cu a4,mai mult decat cu maserati:o .Furat un pic de la toti dar acu la cate masini se scot nu au cum sa nu semene unele cu altele.Ceva tot seamana intre ele intrucat sunt prea multe modele noi in fiecare an.Poate cele frantuzesti(renalut,citroen)nu prea seamana cu altele si alfa in schimb celelalte au cate ceva in comun:evil:
|
Oglinzile sunt exact ca cele de pe seat leon noul model,fata seamana cu a4,mai mult decat cu maserati:o .Furat un pic de la toti dar acu la cate masini se scot nu au cum sa nu semene unele cu altele.Ceva tot seamana intre ele intrucat sunt prea multe modele noi in fiecare an.Poate cele frantuzesti(renalut,citroen)nu prea seamana cu altele si alfa in schimb celelalte au cate ceva in comun:evil:
|
e dragut,are din fiecare cate putin
|
sunt curios cat o sa coste.in rest imi pare bine ca fiat incepe sa scoata si masini frumoase.
|
Eu zic ca e ok ,mai ales ca Fiat nu a mai scos o berlina (mai buna) de mult(in afara de albea) ! si faza cu "stiu eu ca fiat nu prea e buna" e o impresie ,eu conduc stilo si nu am nici o probl,ba mai mult,am 1.9 jtd si e ffffff tare,mananca soseaua!asa ca sunt bune + in ziua de azi nu conteaza ce marca e ,oricum dupa 3-4 ani incep sa cada !
|
sunt fan fiat ... asa ca normal ca imi place ...nu e bmw dar merge sa te prezinti cu el
|
Simpatica masinuta,daca o sa puna si un motor calumea atunci e ok masina.
|
Mi se pare ca aduce cu Grande punto in fata,oricum masina arata bine.
|
Intr-adevar un model furat din mai multe parti, dar, per total, de ce sa nu recunosc, e dragut...
|
Imi placeau mai mult Fiaturile care semanau cu Fiat.
Ce e aia sa-ti iei masina cu bot de Maserati????Cam aiurea parerea mea. + ca vazuta din fata masina da senzatia ca este mai ingusta decat este de fapt:( |
destul de reusita desi nu este pe gustul meu
|
incep sa prinda forma fiaturile.... imi place asta
|
ih ... pot spune ca nu imi displace ...
dar nici nu ma innebuneste ... oricum fiatul face progrese la capitolul design ... ;) |
super tare , imi iau una :D:X
|
Quote:
Masinuta e tare frumusica, am condus si eu vreo saptamana asa ceva, modelul ala de 1,4 de 120 CP... fuge bine de tot si e foarte placuta la condus. |
arata bine rau masina...nu am apucat sa o conduc ca nu am carnet...:lol:..orcum si fara carnet daca aveam ocazia..dar am mers cu un taxiu dasta si e foarte fiabila si legata asa ca masina ...imi place
|
@rAdU87
@ionut_cluj @ArCaDa Voi ati vazut c-and s-a postat ultima data aici .. sau acum cat timp ?? : 09-11-06, 14:50 NU mai "dezgropati" thread-uri |
sry bogdan ...nu am observat
|
asemanator cu volvo s40 unul zic ca isi merita banii...13.000:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning