![]() |
Noul Opel Astra SEDAN - 4 usi
2 Attachment(s)
Noul Opel Astra SEDAN - 4 usi Opel va prezenta la salonul auto din Istanbul, de la inceputul lunii Noiembrie, varianta sedan a lui Opel Astra. |
Re: Noul Opel Astra SEDAN - 4 usi
prea frumoasa.....hai ca asta imi place :)
|
dragutz modelul,dar parca e prea inalnta :|?????oricum e frumoasa si asa
|
Prentu un Opel Astra e chiar dragutz...
Dar ramane un Opel.... E putin prea inalt, la fel si garda la sol... |
frumos opelu.....garda cam mare la sol....oricum varianta scurta arata mult mult mai bine :)
|
interesant, la fel ca generatia trecuta: urat
|
pentru un opel arata chiar bine dar e prea inalta. dar totusi e o masina care se adreseaza tinerilor, o masina care are un consum foarte mic si performante nu tocmai slabe la cat consuma
|
undeva la mijloc ..nici frumoasa nici urata merge
|
nu seamana cumva cu bora la spate mai ales la stopuri
si eu zic ca asta e versiunea pt sua ca pt noi e cam prea maricica |
Din fata seamana cu astra veche da din spate seamana mai mult a un chrysler stratus...zic yo....
|
Parca e prea mare garda la sol...dar e bun ca nu intri cu totul in gropile de la noi...numai rotile...mai frumoasa cea scurta :))
|
spatele aduce rau a bora, mai ales din lateral... oricum per total mi se pare destul de ok.
|
prea multe asemanari cu Bora sau Octavia noua. Fata de restul modelelor crd ca asta e cea mai nereusita
|
mult prae urat spatele......pana unde se temrina usa spate e
|
Nu arata grozav dar arata f bine pentru astra :D incerc sa caut nijte date tehnice
|
e frumoasa, mult mai frumoasa decat predecesoarea, care in varianta sedan era......sa zicem doar urata.
este ea cam inalta dar....nu se adreseaza tocmai tinerilor, dar cred k e...tnabila. in cancluzie....reusita |
...e totusi o masina de familie...probabil de aceea si garda la sol e asa mare...acelasi lucru se observa cam la toate sedan-urile mai noi...vezi megane II sedan..si nu numai...
....dar mie sincer imi place, e frumoasa... |
spatele e aiurea, stopurile sunt de japoneza... cam nasol.
|
spatele mi se pare ca are influente de design de la americani...mare si lat...per general masina arata ok...acum sa vedem si realitatea ce zice;)
|
frumos opelu ;)
|
Vectra mai mic...............................................
|
Nu prea ma atrage ... :(
|
au astia de la opel niste forme ciudate ...e dragtz dar zici ca e logan 3m garda la sol
|
E simpatic dar nu cine stie ce...
|
Urat, numi place sedan-ul deloc...
PS : Mai inalta de fund nu puteau s-o faca?:?: :rolleyes2 :?: |
nici urata dar nici frumoasa ...
merge ... |
dragutza..da parca tot mai bine arata in 3 ushi...
|
probabil cel mai frumos din clasa ei:)
|
Mie imi place ...dar cred ca o sa-mi placa si mai mult cand o sa apara live. Cat despre faptul ca e inalta ..NU E NICI O DATA UN LUCRU RAU! Daca o vrei mai joasa o dotezi cu niste suspensii sport. Ceea ce scapa este segmenul de piata caruia i se adreseaza. Este un autoturism pentru tinerii familisti care se uita la bani atunci cand cumpara o masina si vor sa aiba de toate:un aspect cat de cat modern, un pret cat de cat bunicel, o putere cat de cat maricica ( macar sa faca un LOGAN ...no ofence!), un spatiu cat de cat maricel. Nu ar trebui sa ne mire daca va avea si un portbagaj in genul lui Logan.
Concluzia: din poze pare sa indeplineasca toate cerintele....sa vedem pretul si finisajele interioare si poate unii din noi o sa-si cumpere asa ceva. |
auuuuu....piesa...scot astia de la opel masini din ce in ce mai tari...cu motorizarile si performanta stau mai prost da sa speram k o sa se schimbe in the neer by ***ure;)
|
e prea tare! :)
|
Arata bine din lateral dar spatele e un pic ciudat. Per total ca si aspect mi se pare mai frumoasa ca si Megane Sedan, sincer as cumpara un exemplar. Nu vad de ce se leaga lumea de garda la sol, nu e una exagerata dimpotriva e gandita si pentru drumuri mai dificile cum se gasesc prin tara noastra si alte tari estice.
P.S. Ca idee , cred ca ar ajuta un poll la topicurile din categoria "Noutati Auto" cu optiuni de genul : "Arata/nu arata bine" "As/nu cumpara masina x" etc. |
nu arata rau opelu' :D
|
Daca are aceiashi tabla atunci............................................ ..................
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning