Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   BMW-uri in Sibiu pentru sesiuni foto? (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/255708-bmw-uri-sibiu-sesiuni-foto.html)

bmwowners 28-04-11 19:31

BMW-uri in Sibiu pentru sesiuni foto?

Cautam BMW-uri din sibiu pentru sesiuni foto! Este important ca masina sa fie mai mult decat decenta nu vrem toate cojile. Masina poate fi de la e21 pana la E90 sau F10 important este sa arate bine!

Pentru a va face o idee puteti intra pe siteul nostru bmwowners la rubricile bimmer&babe sau roBimmer!

Va multumim si asteptam aici sugetii cu masinile voastre!

PaulMIG 29-04-11 10:39

Re: BMW-uri in Sibiu pentru sesiuni foto?

Unde vor avea loc sesiunile foto?

bmwowners 29-04-11 10:46

In Sibiu in diverse locatii ce vor fi stabilite cu fotograful! El este din Sibiu noi suntem din Bucuresti va dati seama ca nu avem de unde sa stim locatiile din Sibiu!

PaulMIG 29-04-11 10:58

Intrebam doar de oras, am inteles.
Sunt sigur ca o sa apara ceva bmw-uri care merita.

bartolomeus 29-04-11 11:59

Quote:

Originally Posted by bmwowners (Post 4288565)
Cautam BMW-uri din sibiu pentru sesiuni foto! Este important ca masina sa fie mai mult decat decenta nu vrem toate cojile. Masina poate fi de la e21 pana la E90 sau F10 important este sa arate bine!

Pentru a va face o idee puteti intra pe siteul nostru bmwowners la rubricile bimmer&babe sau roBimmer!

Va multumim si asteptam aici sugetii cu masinile voastre!

Salut,

Doresc sa vin cu masinile astea... Cand va avea loc sedinta?

http://www.under7s.ro/bmw335d/photo3.jpg

http://www.under7s.ro/320i.JPG

bmwowners 29-04-11 16:42

Da-mi add pe cristid89 si o sa discutam acolo mai multe!!!

P.S. Dorim sa facem o comunitate mica de BMW si in sibiu asa cum avem si in alte orase!

SilverLight 29-04-11 17:45

ne puteti spune cine este fotograful ?

bmwowners 29-04-11 18:50

Nu este cunoscut in lumea pozelor auto! A fost axat mai mult pe partea de portrete pana acum!

SilverLight 29-04-11 21:46

Cunosc toti fotografii din Sibiu si sunt curios cine este. Daca este posibil sa imi spui e bine, daca nu asta este.

bmwowners 30-04-11 21:43

Are cineva un contact al proprietarului BMW-ului E92 sb 81 bbe?

T E N N Y - E 02-05-11 21:44

Ia legatura cu Bucur tuning. El a adus Kitul.

bmwowners 02-05-11 21:46

Multumesc dar am luat legatura discutasem cu ei! Dar oamenii nu au mai avut chef sa raspunda a doua zi! In fine oricum am rezolvat prima sesiune foto o vom face maine asa ca fiti pe faza!!! :D:D:D:D

RIcKO 02-05-11 22:05

chiar sunt curios , te rog sa postezi aici cateva cadre sa vedem si noi ce exemplar ati ales

bmwowners 02-05-11 22:10

Link nu ne permite acest forum sa postam! Dar o sa anuntam cand au aparut pozele si puteti intra sa le vedeti!

Ideea nu este sa creem doar niste sesiuni foto dorim sa creem o mica comunitate de BMW in Sibiu poate pe viitor chiar evenimente cine stie!

RIcKO 02-05-11 22:19

Quote:

Originally Posted by bmwowners (Post 4298177)
Link nu ne permite acest forum sa postam! Dar o sa anuntam cand au aparut pozele si puteti intra sa le vedeti!

Ideea nu este sa creem doar niste sesiuni foto dorim sa creem o mica comunitate de BMW in Sibiu poate pe viitor chiar evenimente cine stie!

va urez succes

SB09HMM 02-05-11 22:43

2 Attachment(s)
count me it ... 0755696823*din pacate am roti de tabla cu capace momentan, daca e problema imi spuneti si nu vin*

bmwowners 02-05-11 22:45

Problema este ca pozele le facem individual! Deci pentru maine avem masina avem fata totul este pregatit. Daca e noi o sa mai realizam sesiuni foto chiar in scurt timp! Fa-ti masina pune KT1 pe ea si apoi cu cea mai mare placere o pozam si pe a ta!

SB09HMM 02-05-11 22:47

aa, atunci e bine, credeam ca doar maine se va face sedinta foto si atat pe anu asta. atunci va contactez dupa ce primeste masina jante, nu kt 1....o sa vina ceva mai bun.spor la treaba maine

bmwowners 26-05-11 20:12

1 Attachment(s)
Am cam intarziat cu sesiunea foto dar pentru a va arata ca nu am vorbit degeaba va atasez teaserul acesteia!

Sesiunea foto intreaga va aparea in curand pe site!

lupalb 28-05-11 13:03

si cand apare?

bmwowners 28-05-11 16:07

In seara asta, maine seara sau cel tarziu luni seara!

lupalb 28-05-11 17:33

ar fi preferabil in seara asta.....8)

bmwowners 30-05-11 18:11

1 Attachment(s)
Restul pe site!

Asteptam si alte BMW-uri de prin sibiu pentru sesiuni foto sau doar una - doua gasim in tot orasu?

SynTheLaZ 30-05-11 21:14

Gasim masini, gasim fete, mai avem nevoie de un fotograf "dotat" :lol:

ahh .. si locatii cred ca putem sa gasim de asemenea ....

bmwowners 30-05-11 21:17

Din pacate BMW-uri sincer nu prea am gasit asa multe in sibiu pe cat speram sa gasesc! Nu stiu altele marci pentru ca nu ma intereseaza suntem site specializat in BMW! :D:D:D

Pentru alte marci luati legatura cu stefan baiatu care a facut pozele daca sunteti multumiti de ele si discutati! Pentru BMW ma ocup eu personal :P

SynTheLaZ 30-05-11 21:27

Imi cer scuze dar iti spun sincer ca nu ma pot abtine din ras.

De asemenea vreau sa imi cer scuze ca am fost putin ironic in ultimul post.

Acuma daca e sa vorbim serios si ai nevoie de bmw-uri din Sibiu pot sa te ajut dar iti spun din start ca ai nevoie de locatii mai bune si de fotograf.

Ti-am sugerat eu ceva in PM si ar fi bine daca ai asculta, dar tu faci ce vrei acuma.

Este doar parerea mea, o simpla persoana care a accesat site-ul vostru.

VioLo69 06-06-11 14:47

1 Attachment(s)
daca te plimbai putin prin oras ......sau daca cunosteai cativa din baietzi cu adevarat pasonati de masini sa sti ca fara indoiala gaseai u ceva .....masini sunt ....fete se gasesc Attachment 2033984

VioLo69 06-06-11 14:48

depinde si de fotograf si de locatie cum zicea cineva mai sus

lupalb 06-06-11 17:28

violo vb cu synthelaz, niciodata competitia nu a stricat....
Hai sa vedem ce o sa iasa.

bmwowners 06-06-11 17:29

Cu regret pentru cei ce doreau sa faca poze va anuntam ca nu mai facem absolut nici o poza in Sibiu! Sincer nu ne asteptam la atat de multi carcotasi sincer a fost o idee am dorit sa promovam marca BMW si comunitatile BMW din tara nu sa promovam pozele noastre! Am dorit sa iesim din Bucuresti pentru ca toata lumea spunea ca doar in Buc se face si se drege am zis sa incercam si in alte parti! Din pacate s-a trezit unu altu sa comenteze sa fie carcotas din spatele unui mouse si a unei tastaturi!

Cum spuneam e usor sa fi ironic si sa critici greu e sa faci ceva! Ne cerem inca o data scuze celor ce si-ar fi dorit sa le apara masina pe siteul nostru in pozele noastre asa proaste cum erau!

Ii multumim lu Bart pe seama asta pentru sesiunea foto realizata!

lupalb 06-06-11 17:45

bmwowners: eu chiar eram serios si nu carcotas cand am zis sa incercati sa cautati si alte masini nu sa va rezumati la una. E foarte frumoasa masina care ati ales-o si sunt convins ca mai exista si alte bmw-uri care asteapta sa fie descoperite in Sibiu. Nu trebuie sa lasati egoul sa va opreasca, si incercati sa invatati si din ce zic altii. Puteai sa intrebi care ar fi locatiile din sibiu unde s-ar putea face alte poze, si cred ca erai ajutat de cei de aici cu multa placere.
Cat despre idee, eu va felicit sincer, este un lucru foarte frumos si bun ce vreti voi sa faceti.
Intr-adevar, e greu cand nu poti alege tu cu exactitate multe din probleme, dar pana la urma depinde si ideea fotografului , cum vede el o anumita zona... "spiritul artistic" sa zicem asa.
In fine, spor la treaba, si nu va suparati asa din orice.... acceptati si critici si laude.

bmwowners 06-06-11 21:11

Chiar nu m-am referit la tine m-am referit la cineva care era ironic mai sus cu cateva posturi pentru ca am ales sa nu dau 500 de euro pe o sedinta foto unui fotograf recomandat de el!

Apreciez pe cei bineintentionati insa nu inteleg de ce sa ma stresez sa promvez, asa cum pot, zona aceea si apoi sa fiu luat la misto sa ma trezesc cu ironii de la oameni care sunt 0 in domeniu nu au adus nici cel mai mic contribut la lumea auto!

E vorba aia cu facerea de bine ..... de mama!!!

SynTheLaZ 07-06-11 12:31

Eu ti-am spus ca se rezolva incat sa iasa bine pentru tine (GRATISSSS !?!?!?!) si tu numai cu cei 500 euro o tii.

Este alegerea ta daca vrei sa mai faci sau nu in Sibiu iar eu iti urez mult success.

lupalb 07-06-11 14:45

bai fratilor, voi vreti exact acelasi lucru. Nu va mai ciondaniti atat, si faceti ceva frumos .... Pozele sa vorbeasca

bartolomeus 21-10-11 17:48

Quote:

Originally Posted by VioLo69 (Post 4377962)
daca te plimbai putin prin oras ......sau daca cunosteai cativa din baietzi cu adevarat pasonati de masini sa sti ca fara indoiala gaseai u ceva .....masini sunt ....fete se gasesc Attachment 2033984

Abia acum am vazut ce s-a mai scris pe topicul asta.
Pai pana la urma a gasit unul din "baietzi"... cu adevarat pasionat de masini si sa "sti"... ca fara sa ma cunoasca...
Daca mai erau altii ar fii aparut.

dragomir_tibi 04-01-12 16:10

pffffffff cata dreptate ai!!! nu stiu daca pe forum-uri e frumos sa mai dai cate un disable la cate unu deasta care se tot baga in seama mai ales daca nu are nici o legatura cu ce se povesteste in postu ala....sincer io asa as face...ca 3 sferturi sunt ok stiu ce e ala forum si un sfert sunt bagatori de seama...musca de "cur" pe aia care vor sa faca sau sa arate ceva!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 17:52.

- Copyright 2026 4Tuning