![]() |
BANEASA ... pareri!
Baneasa... pareri!!!
|
Felicitari pentru cursa!
In primul rand baiatului cu SEAT-ul Galben-care a facut SHOW-nu am vazut la nici o masina o asa plecare :shock: :shock: :shock: Felicitari si lui Zetemte cu care m-am dat la liber-diferenta de 20 cai s-a vazut- a fost frumos! Felicitari tuturor-sa nu-l uitam pe Moartea :twisted: :twisted: :twisted: Multa bafta! |
greg am auzit de la Ducu ca Insomnia a rupt tot!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
cine e cu Seatu galben????? :? poate negru al lui philip.. |
http://www.insomniaracing.org/Members/ceky/ceky1.JPG
a lui CEKY nu????super!!!! :D :D :D :D |
Dap asta e bijuteria care a dat mucu la multe masini!
Super tare! |
pai are cateva chipuri pe ea... :) 8)
|
NICKNAME: Ceky
MASINA: Seat Leon Top Sport MOTOR: 1.9 TDI 4 CAI PUTERE : 150 CP, 4000 Rpm CUPLU MAX. : 320 Nm, 2000 Rpm 0-100 km/h: 9.1 sec. e diesel??? :wink: :shock: :shock: :shock: |
Ati fost foarte tari
Mi-a placut de voi in special de de jucaria GALBENA MOARTEA????????? abia l-astept.......:twisted: :twisted: :twisted: |
are o plecare de zici ca trage cineva cu tunu in ea :D
foarte frumoasa, scula de scula :P :P bravo! |
\"jucaria Galbena\", cum a denumit-o Bix-ul, ar putea fara probeleme sa primeasca premiul pentru cea mai frumoasa plecare. ;)
Felcitari pentru participare !! |
cum a plecat ???
nu avetZi un film poze ceva ca sunt curios!! :D :P :P |
A plecat mai adevarat ca un POrshe sau Subaru!
parerea mea! Tare rau! |
Re:
Quote:
asta am vrut sa zic despre JUCARIE FELICITARI mi-a placut enorm |
Yep! I hope we made a nice show as a club!
Multumiri si felicitari pentru toti cei au participat de la Insomnia! Adica Mihnea, Jug, SLYM, Eu ;), Ceky (DIESEL POWER!), Filimon, Edi, Stelios, Passat, Moartea si especially for Diablo, care au venit de la Pitesti! Special Felicitri pentru Ceky, Stelios si Moartea - Toti au fost pe LOCUL 1 in grupe lor! Ceky a fost o surpriza de la DimSport si Insomnia. A schimbat Turbo ... masina are cuplu nesimtit ... si cum pleaca :shock: ... ati vazut :D Inca nu e pregatia 100 la 100 :wink: Multumim toti cei au venit! Sever, Dragos & Bogdan (cei 2 cu 350Z) , Radu, Dan, Zyx si restul! Sorry daca am uitat despre cineva ... 8) Multumim organizatori pentru cursa! Felicitari pentru toti care au venit si au participat! Va fi clip de la Baneasa in cativa zile .. o fac si acolo va fi plecarea a lui Ceky :wink: :twisted: Eu ... am nevoie ceva 8) Stati linistiti, vine iarna, va fi timp pentru modificari :twisted: |
prin public se auzeau tot felul de vorbe.. ia uite e diesel, nu-mi vine sa cred, nu se poate!
lumea nu prea stie ca dieselu a avansat foarte mult, nu mai este ceea ce a fost cu mult timp in urma, cred ca acest seat ne face varza la cele 2 capitole: PUTERE SI CONSUM. diesel rulzzzz :wink: :wink: bravo insomnia, ati avut masini puternice. |
Well, putere nue prea are ... dar are Cuplu :twisted:
|
cam astia sunt Dieselurile!!! 8) 8) 8)
|
Re:
Quote:
|
A schimbat turbo, a pus mare intercooler, light flywheel, ambreajul f. tare, gauges si etc ... a facut mult 8)
|
Zetemte am auzit ca l-ai facut pe Maryo.
Felicitari si poate reusesc sa te prind si eu inainte de alte modificari sa vad daca pot sa il razbun pe Maryo. |
Yep, mersi 8)
I'm availble :) |
Felicitari INSOMNIA
10x Polifem ;) |
-VA MULTUMIM PENTRU PARTICIPARE!!!!
-A-TI FOST \"CREMA\" CURSELOR DE ASTAZI -<<RESPEKT INSOMNIA>>- |
Si noi va multumim pentru organizare!
LA MULTI ANI LR&NSL! |
Respekt Insomnia
Ati fost tari astazi.
Mia placut de voi. PArca incepe si pe la romani sa se contureze un \"Race Wars\". Dar mai avem gramada (asta nu inseamna ca e imposibil). \"Jucaria Galbena\" a dat mucu` cam la prea multe masini. Si aia nu cred ca erau prea fericiti :lol: :lol: . In rest Pace Insomnia si as vrea sa va mai vad cu mai multe masini de genul Leon pe la curse. :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
Multumim!
Si putem se va asiguram ca vom veni la curse urmatoare cu mai multe surprize :oops: 8) :wink: ! Bafta! |
Multzumim pentru aprecieri shi:
LA MULTZI ANI NSL &LR! |
Ceky aka \"Jucaria Galbena\" ... 8)
http://www.insomniaracing.org/poze/ban063.JPG http://www.insomniaracing.org/poze/ban064.JPG |
ati fost tari guyz...felicitari!...ceky face show...imi aduce aminte de S3 - Cezar la plecare...pacat ca nu se mai da
|
Cei mai tari! Felicitari INSOMNIA!
|
super tare startul de mai sus a lui Ceky la facut pe Cielo din primii metri :shock: :shock: :shock: :P
|
Si eu vreau sa le multumesc la totZi INSOMNIACII care au fost preZenti ... prietenelor insomniacilor care au ingetZat prin public ... la locul lor dupa garad ... nu in tZarcul mashinilor ...
multumiri LR shi NSL ... :D ... suntetZi mari 2 ani de zile (mai mari cu un an ca noi :P) ...danx Gratzian shi ZoliaT ... ca mi-atZi tZinut companie acolo la linia de start:P ... ... multumiri lui Dragosh shi Bogdan bajetZii cu 350Z'urile ... multumiri lui Ceky ... Diesel Power ... shi pana mea ... la mai multe curse de kalitate!!!! shi vreau sa le multumesc si celor de la Noi2Racing Club tEam Echipa shi Colegi ... care au fost cu manevra shi avionu! ... :P |
ce tot vorbiti
tot o tineti cu plecarea mi-a placut leonu v-am zis dar tot o dati cu plecatu cum comparati un 4*4 cu un 4*2 ori cat ar fi de prost un 4*4 tot sare in fata primii metri LOGIC IMI PR RAU. |
Insomnia rulez! Diesel Power rulez! Viata asta! - prietenii stiu de ce!
|
bix ... corect 4X4 ... dar ideea e ca la fel ma minunez cand pleaca shi Sebastian cu Subaruu`l lui ... shi Andrei cu subaruu'l lui ... WTF ... pleaca ca din pushca ... Este logic ... corect ... dar totushi ma impresioneaza de fiecare data cand vad cestia asta!!! :D
|
asa este un 4x4 pleaca de rupe!!!imi plac masinile astea 4x4 cum e seatu!! :D
|
mie nu mai imi plac cand imi sunt adversari :P
|
salut
1 Attachment(s)
FELICITARI MOARTEA DIN PARTEA CUIVA ;) RUPE BMW-UL TOATE CAPETELE CEA MAI ADEVARATA MASINA DE ACOLO DIN GRUPA EI.... A RUPT CUPRA R A RUPT PE CEL ...DIESEL .....E BAZZA !
|
Re: salut
Quote:
INCEPE SA-MI PLACA: :tenisclap :peace: :wave: :anger: |
nu avem cuvinte
ORICUM BMW RAMANE TOT BMW cat timp e in grupa lui si un sofer pe masura BMW rupe gura targului |
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning