![]() |
Pontiac Firebird
9 Attachment(s)
De curind am achizitionat si eu un Pontiac Firebird care din pacate e intr-o stare destul de jalnica dar am sa incerc sa il resurscitez sa il fac sa prinda viata si sper ca pe primavara cind vor incepe din nou showurile sa am cu ce ma prezenta !!!!!!!!!!;)
Pentru inceput niste poze cu PONTY adus acasa si inmatriculat !!!! |
Re: Pontiac Firebird
Super masina. Felicitari.Parca era un serial KITT cand eram eu mic cu una asemanatore dar neagra.Ce motor are?
|
Da era intradevar un serial cu asa o masina si era neagra !!!!!;) ;)
Motor 3200 cmc V6 . |
E luata cumva din Bucuresti?
|
Nu e luata din BUCURESTI dar stiu ca este una si prin BUCURESTI !!!!;)
|
3,2 v6, cupe, tractiune spate,rosie ....masina de baieti, nu gluma :)
|
Quote:
|
cati caluti are motorul?
|
Din pacate nu are decit vreo 140 , dar pina in vara sper sa ii mai punem citiva ca sa ajungem macar pina in 200 !!!!!;)
|
Multi innainte !:)
|
Mersi dar acum din pacate trebuie sa ii fac frinele cu placute , tamburi , telescoape , schimb ulei motor + cutie de viteze etc. , chestii care nu se vad dar se simt !!!!!
Din pacate cel care a avut masina nu prea a stiut sa o aprecieze la valoarea ei !!!! Plus trebuie refacut interiorul caci e varza , asa ca e o gramada de lucru , dar iarna e lunga si pe primavara promit sa iasa o frumusete de PONTIAC din garaj !!!!!!!! |
Lucrurile astea marunte te omoara la buzunar, am simtit si eu pe pielea mea.Oricum ai dreptate degeaba ai 50 de cai in plus daca se rupe un pivot si strici jumate de masina.Motorul poate sa mai mearga si asa.Eu sunt de parearea ca un motor trebuie reconditionat doar daca se merita si daca il mai tii cel putin 5 ani de acum inainte.Parerea mea este ca un v8 de camaro sau ceva produs de GM i-ar veni ca o manusa:).
|
Si PONTIACUL are motor de 5700 cmc si V8 , dar e greu sa gasesti motoare in stare buna , eu de aceea am ramas la masina asta caci motorul e ok !!!!;)
|
7 Attachment(s)
Hai ca au venit si JENTILE !!!!!!!!!!!!!!
AC SCHNITZER Type IV Racing Silver 18 " anvelope fata - 235/40/18 spate - 265/35/18 Niste poze si astept pareri chiar daca sint negative ca nu ma supar !!!!!! ;) |
ce pareri negative ...
arata chiar foarte bine cu modelul asta de janta foarte buna alegerea ... old school |
Super jantele.Au schimbat mult aspectul, pare mai zvelta toata masina.Beton si gumele, sunt Dunlop sp9000 sau mi se pare mie ?
|
Nu ti se pare asa e !!!!!!
|
Dau foarte bine tipul acela de jante pe masina,masina e super dar cam puturos motoru la cat e de mare.BAFTA LA TUNARIT
|
Superba masina cu jantele astea,imi place la nebunie cum ii sta.
|
3 Attachment(s)
Cam asa arata scaunele din fata gata !!!!!!;)
|
Quote:
|
astept sa vad ce iese din mana lui robert si a lu' remus;) ....prietenii stiu de ce...
|
mane demential arata scaunele...prea frumos
|
Quote:
|
ric.. niste poze?? sau vrei sa ne tzii in suspans pana ii gata ?:D:D
|
3 Attachment(s)
Acum de craciun niste poze cu bodykit-ul gata !!!!!!!!!!!;)
|
5 Attachment(s)
Quote:
si multi cai putere i-ti doraste PROSTREET TUNING baia mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si multe cupe in palmares!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si un an foarte fericit si plin de impliniri! RESPECT!! |
14 Attachment(s)
in primul rand vrem sai multumim lui Rich ca nea lasat sa-i facem masina cum ne-am imaginato dupa schita propusa de noi!sunt convins ca nu va regreta !!!voi pune cateva poze in etapele de constructie a kitului si dupa care se vede si bara de fibra de sticla care va pot spune ca cantareste exact 7.5 kg cea ce inseamna mai putin decat originalul! cum se vede si pe poza cu bara din fibra nu este plina de chituri ,....barile sunt turnate dintr-o bucata fara taieturi sau stiu eu ce cofetarii!!neam straduit ca imbinarile sa fie exacte si prinderile sa fie invizibile cea ce da clasa kitului!!!bafta lui rich in continuoare la treaba si multi cai putere!!!!!!!!!!!!!!!va salut pe toti!!!!!!!!!!!!!!!!
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!! |
dap,respect,ai facut ceva frumos din ea,am avut una identica,sunt senzatie masinile astea,pacat ca fuge lumea de ele ca consuma mult...
|
hmmm,oglinzi de porsche,incearca sa-i gasesti oglinzile originale,sunt de 10 ori mai smechere...
|
Super adevarat bodykit-ul!!!Baietii chiar le au.Sunt super frumos finisate.Bafta in continuare RIC
|
Pot spune doar WOW!!!
|
Quote:
|
Bodykitu' e superb..felicitari...Cand mergeti la Bucuresti?
|
Frumos Dan la cat mai multe premii!;)
|
Quote:
|
Quote:
|
te rog incearca sa modifici oglinzile cumva, ale ei ar fi perfecte...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Cu siguranta poti veni ,chiar ne-ar face placere !!!!!;) Cu cit mai multi cu atit mai bine!!!!!!!!!!!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning