![]() |
INDEMANARE 21.11.2004 : ASCB + ACR Dolj + MR Craiova
1 Attachment(s)
Loc : Piata Prefecturii Craiova
Data : Duminica - 21.11.2004 Organizator : ASCB - Asociatia Studentilor din Facultatea de Chimie si Biochimie Partener : ACR Dolj Co-Organizator : Clubul Midnight Racers Craiova Eveniment : Finalizare Proiect ASCB si Lansarea Clubului Midnight Racers Craiova Sponsori : vor fi comunicati cand lista va fi completa Legalitatea si cadrul legal al acestui eveniment este asigurata de ACR Dolj, impreuna cu Primaria Craiova si Politia Craiova. Conditii de participare : - carnet de conducere - masina ok dpdv tehnic Taxa de participare : 100.000 lei / persoana TRASEUL : - este situat in jurul statuii Mihai Viteazul din piata Prefecturii Craiova - este compus din : a) 1 linie cu 4 jaloane ce se vor ataca cu primul jalon pe partea dreapta a masinii, conform hartii traseului b) 1 linie cu 2 casete de schimbare a directiei de mers( sagetile cu rosu marcheaza portiunea pe care se va merge cu spatele) c) 1 linie cu 2 jaloane din care primul dupa caseta nr 2 se ataca cu jalonul pe partea dreapta a masinii, si se va ocoli complet (360 grd + ocolirea normala a jalonului) d) 1 linie dreapta de la al doilea jalon de la pct \"c\" si lana la caseta de START / SOSIRE - OPRIREA la SOSIRE se va face cu linia de sosire intre puntea fata si puntea spate Se fac 2 (doua) manse si se ia in considerare cel mai bun timp in Clasament. Grupele de participare : - vor fi comunicate in cursul zilei de marti 16.11.2004 PENALIZARI : - fiecare jalon doborat inseamna 0.5 secunde de penalizare (care se adauga la timpul final al mansei respective) - incalcarea casetelor (de schimbare a directiei de mers si cea de Sosire) se penalizeaza cu 1 secunda - iesirea in decor (in afara spatiului delimitat cu panglica - marginea rosie a hartii), cu sau fara accidentarea spectatorilor atrage dupa sine DESCALIFICAREA din concurs. Organizatorii isi rezerva dreptul de a face modificari asupra regulamentului concursului, pana la sedinta cu sportivii dinaintea cursei, la care se vor comunica eventualele modificari ale acestuia. Imi cer scuze pt calitatea slaba a pozei. Traseul este destul de clar, daca aveti nelamuriri, intrebati. Multumesc. |
vin si eu cu corsa!!!!
|
e posibil sa vin shi eu cu Dacia ;) :peace:
|
va asteptam, gabule da si tu un semn de viatza, suna-ma la 07xx xxxxxx sau da-mi nr tau, pe un pm eventual ca trebe sa vb si cu cineva de la Extreme, si Cioara numai el stie pe unde e ca la tel nu a raspuns.
am modificat acest post si am sters nr meu de tel. |
DE CAND ASTEPTAM....SIGN ME IN!
|
ANUNT
ANUNT
Deoarece sportivii vor fi asigurati pe durata cursei, compania de asigurari are nevoie de urmatoarele date de la fiecare sportiv participant : Nume si Prenume Data si Locul nasterii CNP Aceste date sunt necesare sa ajunga cat mai repede la organizatori pt ca in ziua cursei sa nu fie un nr mare de polite de completat si sa ne vedem de cursa. Datele trimise sunt confidentiale. Le puteti trimite prin pm pe forum, sau la e-mail : [email protected] |
Ghost Racing Team va fi acolo ! :wink:
|
e super cu toate ca traseul este nasol dar totusi e misto vin 8) :yes:
|
traseul e de copii mici.....cateva jaloane.....doar 1 de 360 de grade....avetzi grija la distantza fatza de borduri ca sa nu rupem puntzile la masini pe acolo...... bubu nr meu este 0741310850....suna-ma....cioara nu e in tzara.....
|
traseul putea fi foarte complicat, dar cum nu prea s-au facut jaloane in Craiova, am zis sa nu incepem din prima cu un traseu complicat. vor mai fi si alte curse in Craiova la care gradul de dificultate va creste.
Jaloanele nu vor fi aproape de bordura - nu am treaba cu puntile deteriorate, dar nu vreau sa fie spectatori loviti de masina. |
Joi dau un raspuns clar .. este posibil ca masina sa nu fie in craiova duminica.. dar in fine.. prea multe explicatzii strica.. 80% i'm in! 8)
BTW.. spune shi tu o ora.. la cat va incepe.. etc |
O intrebare am si eu(ca sa nu apara confuzii in ziua cursei) : membri Ghost Racing Team vor putea participa cu placutele clubului in loc de numerele de inmatriculare si stickerele lipite pe masini ? :roll:
Va multumim ! P.S. : daca aveti nevoie de ajutor in legatura cu mediatizarea(online) va pot ajuta! |
<<:va putem ajuta:>> :lol: :peace:
|
Puteti veni cu orice material promotional al clubului vostru, acest lucru este valabil pt fiecare club.
Fiind lansarea MR, pe numerele de concurs, va aparea \"Midnight Racers\" in partea de sus. Iar in partea de jos \"7 ANI www.ngd.ro\" , NGD fiind partener al curselor de 3 ani (numere concurs, stickere sponsori etc.) si sponsor la acest eveniment. |
Cam ciudata faza cu Midnight Racers pe numere :lol: ...ma gandesc ca o sa dea aiurea pt. membri nostri sa aiba numere cu MR si placute si stickere cu Ghost Racing ...in fine acum asta e :lol:
Ne vedem acolo, dar sa ne spui si noua la ce ora incepe daca se poate pana joi(avem intalnire cu membri si trebuie sa stabilim si noi unde si la ce ora ne intalnim inaintea cursei...u know :lol: )thx , bye ! :wink: |
Logic ca o sa vin si eu ..... :wink:
Dar la ce ora incepe .... :?: |
Re:
Quote:
2 - este vorba de un eveniment MR, noi urmarim lansarea clubului, si acesta a fost un mod convenabil, pt toata lumea, zic eu. |
Ora inceperii inscrierilor este ora 9:00, iar ora startului primei masini este ora 11:00.
|
frate .. in cazul in care ma bag.. o sa-mi pun placutzele cu clubul nostru.. :) asha e frumos nu?.. nu e nici o problema o sa pun si cu Midnight racers.. in fine..:P e bine ca avem indemanare.. too bad ca o sa pierd mult fara frana de mana :(( dar asta e.. ma bag si fara..
|
Bossuletz nu ai inteles ideea : pe numerele de concurs va scrie midnight racers ... iar peste numerele de inmatriculare pui ce vrei tu(de preferabil placutele cu Ghost :lol: )
Multumim pentru ora Bubu ! Ne vedem acolo ! |
adevaru ca la cate probleme am.. citesc foarte repede forumu..si intzeleg si gresit.. asta-i viatza :D .. mnaine dau o tura prin service.. sa vaz ce rezolv.. e posibil sa reusesc sa-i conving pe-ai mei.. ;)
|
voi posta in curand o schita cu numerele de concurs ca sa vedeti cam cum vor arata.
|
cine filmeaza cursa ca sa ne trimita materialele?
|
Voi ruga niste prieteni de-ai mei sa filmeze / fotografieze, insa nu sunt profesionisti in domeniu. Toate pozele care vor fi, ti le voi trimite la e-mail, iar cu filmele, cred ca pe un cd si prin posta daca sunt prea mari. Daca fisierele sunt mici, tot la e-mail.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning