![]() |
E30 - 325
saltu un urs de 2500cm am serpi si filtru sport cam cati cai sa aiba?vreau mai multi caluti ce-i pot face,masina are toate optiunile sport,a fost cu motor de 2700cm cu instalatie de 2 500 dar din cauza unui radiator motorul sa dus naibii,in fine nu mai conteaza,as putea sa fac 2,5 asta sa traga ca ala?
|
Re: bmw 325
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
si ca sa vezi cati cai are mergi cu ea la dyno.. |
bine ca ai rezolvat cu masina ca mult a mai stat:)
pusesem eu ochii pe ea cand era de vanzare |
nu sau vaporizat 200cmc masina a fost 2,7 cu chiuloasa de 2,5 si toata instalatia de 2.5 serpi etc aceasta din cauza unui radiator care era fisurat baiatu nu sia dat seama si a ars garnitura de chiuloasa de n ori pana la luat dracu pe motorul ala acum a luat un 2,5 din germania si la pus pe asta.si apropo masina ese de vanzare si acum
|
nu sau vaporizat 200cmc masina a fost 2,7 cu chiuloasa de 2,5 si toata instalatia de 2.5 serpi etc aceasta din cauza unui radiator care era fisurat baiatu nu sia dat seama si a ars garnitura de chiuloasa de n ori pana la luat dracu pe motorul ala acum a luat un 2,5 din germania si la pus pe asta.si apropo masina ese de vanzare si acum.......8) da naka66vio a inteles ce am vrut sa spun,este prietenul meu8) in fine ce sa mai zic altceva vroiam si eu mai multi cai dar ata ete am sa vad ce fac,da masina se vinde si acum sau variante
|
zi un pret la ea
|
Quote:
|
acum depinde cand se juca cu NFS-u
am auzit ca o alega prin fetesti si fugea bine cand ajung prin fetesti vedem poate incercam sa vedem cum sta langa un rechin:) |
Quote:
|
Quote:
"4 ursi consacrati "? ..da-mi si mie cateva exemple ... te rog |
mmm nu stiu poate exagereaza naka un pic dar intradevar masina trage bine nu stiu ce are :P iar pt rekin sa vedem ce motor ai si mai discutam nu stiu ce sa iti zic,dar rekini asa fiorosi nu am vazut:)iar pt cel interesat a grait bine naka vii facem o proba si faci tu pretul singur....merci naka poate exagerezi un pic cu masina dar vorba ta eram impreuna cand am testat ursii aia...v-am pupat..eu de fapt doream sa stiu cum mai pot face cativa caluti dar aici se vorbeste de altceva:)si 2.5 24v nu ma incanta sincer
|
depinde de cati bani dispui:)
poti chip , turbo, axa bani sa ai filtru sport da sunet mai mult decat cai:) |
Quote:
adu u un urs de 2.5 incoa si sa le punem la proba |
Quote:
|
daca nu sunt o problema baniii pune-i turbo si ai terminat :)
nu prea imi vine sa cred ca face 24v eu am 2.8 m30 si eu astept un 24v sa vad cum stau pe langa el |
Quote:
|
Quote:
mai gandeste-te ,mai "probeaza" masina cu altele si pune-i si cip, si atunci te dai si cu 24 de valve |
Quote:
|
Quote:
prietene intelege ca tu ai undeva pe la 170/171 cp din fabrica + serpii aia inca 10+ cp ai tu sanse in fata la 192 cp din fabrica + ce mai are si el pe acolo ?? si nu-mi explica ce motor trage si in ce fel trage ;) ...am parte de E 30-uri,care mai de care, in fiecare zi eu zic sa incheiem treaba asta...tot respectul prietene ! mult succes cu masina si "la cat mai multe victime" |
Quote:
cat de 2.8 nu conteaza doar caii la masina |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in primul rand e Alex-Rahova, daca nu vezi bine ..
1 momentan masina mea nu se ridica la asteptarile tale, mai e si diesel si nici nu pot s-o conduc fara permis;) 2 aici au aparut niste discutii pentru ca s-au aruncat niste laude nemeritate catre ursul tau fata ursii din bucuresti , aia 4 ursi consacrati din care am cerut un exemplu eu ti-am spus sincer parerea mea , ca intr-o liniuta cu un 24 de valve nu apuci sa-i vezi decat numarul pe primii 50-100 de m vrei caluti ? incearca alt soft , fa-ti rost de o axa cu came sport si vezi cum trage... si parerea mea e sa va abtineti voi cand habar nu aveti ce face un 2.5 24 de valve pe caroserie de e 30 coupe , pe langa un simplu 2.5 |
Quote:
|
Quote:
singurul care s-ar face de ras in povestea asta esti tu pentru ca nu cunosti limba romana, sau nu ai semnul " - " pe tastatura bafta cu masina prietene! |
Asteptam poze cu motorul!
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
in poze mai apare si un urs negru il 14 sik care este pe carburator dar in curand urmeaza un 2,5 24 valve.masina e stok tipla
|
Quote:
tu habar nu aveai ce-i ala e30,eu am cerut doar niste sfaturi sa mai castig ceva cai la 2,5 asta pt ca celalalt tragea mai bine...asa ca pla mea daca te pricepi si ai cum sa ma ajuti multumesc daca nu,nu mai face afirmatii ca s-ar putea sa imi vezi tu nr dupa spate |
Quote:
|
Pune`ti 1.6 carburator sa traga mai bine ....ca vad ca atata laudati un 2.5 cu serpi de parca ar fi pita lu dumnezo.Imediat faci si 3.5 si tu esti MIEZU. Mai lasane cu vorbele alea ca imi vezi nr ....ca poate trebuie sa iti mai inbunatatesti mult masina ca se te poti alinia la start cu un e30 adevarat . Bafta in continuare si imburdati-ar dumnezo caii putere in motor printr`un simplu filtru sport.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
controleaza-te ;) |
Quote:
o avea si cip moorul nu stie pt ca asa la luat de pe o masina grav avariata .si are dreptate omu acum 8 ani cand avea el 2, cu 2,5 serpi si masina exact cum e acum doar ca arata super voi nici 18 ani nu aveati si credema el nu tine masina de plimbare poate de nici nu arata super deci masina e folosita la capacitatea ei maxima decand este scoasa din garaj pana o baga nu plimbari de frumusete ca e 30urile adevarate.care e e30 adevarat la voi nfs? intreabal pe nfs de ursu asta ca ia dat 3 masini.vam zis ceo avea ce no avea da are.asta tot .plus ca el asta intreaba aici de cai? cip ,axe,autoblocant,diferential,etc etc daca stiti daca nu gata mai baietei care nici masina nu aveti sii vb de e 30.papa |
cata cearta pana la urma se da cineva sau doar vb ??????
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning