![]() |
Am tot citit despre diferite bijuterii din Cluj...asa ca hop si eu.
Poate stiti poate nu...Spider Tuning are in lucru un Seat Leon 2,8 Cupra Motor V6. Masina a fost Showcar al celor de la JeDesign. Intr-un test ceva tembel a facut acvaplanare si a sarit o bordura lasand masina fara roti. Momentan masina se afla intr-un proces de vindecare. Cine vrea sa vada masina in perioada de glorie: copy-paste in browser http://www.jedesign.de/de/20_Showroo...Seat/index.php Inca ceva: masina are barile partial distruse. Ma gandeam sa-i dau un nou look.... Daca aveti pareri despre chestia asta va rog un reply... Sau daca stiti ceva kit de caroserie mai deosebit ptr Leon - let me know.. |
Re: Seat Leon 400 Cp
hm ... pei ai deja leonu asta care arata, io asj zice sa il faci pe celalalt sleeper :D ar ramane uimiti unii oameni, si satisfactia hmmm ... ceva deosebit :twisted:
|
nice car..ar merge un kit de rieger, mai este la carzone un model interesant..sau la calutzi pe care ii are..cum zice ZanDer..ar merge chiar si un sleeper..desi cand il duci la salon..nu toata lumea se asteapta sa fie ceva de capu ei..si nu o sa stai cu capota deschisa sa le explici la fiecare ce stie masina...poate ar trebui scos in evidenta prin aspect..
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2
|
ala nici nu incape pe strazile din cluj, dar cu siguranta ar fi de efect major :D
|
clar ceva ce sa il scoata in evidenta ar trebui!!!!
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti de asta??
ideea e ca as dori ceva bari intregi...nu doar adaosuri la bari originale masina are aripile evazate care raman asa cum sunt uite o poza cu masina care nu apare pe site...e cam faina..nu?? |
horica.. pt familia CSR.. :)) iti pregatesc un proiect pana pe luni cu concept SmokeDesign de la mine.. numai ca tre sa viu sa fac ceva poze la masina... probabil maine.... deja am inceput.. schitele.. dar.. ti le aduc de pus in rama :)))),
all the best, Smoke out |
eu luasem barile care sunt acum la bogdan pe seatul rosu. Dar i-au trebuit "pe loc" si a trebuit sa le dau. Vreau sa zic ca bari de fibra care sa potriveasca asa pe masina eu nu am vazut.....PERFECT. Aveau inclusiv locurile ptr suruburi...si sunt Made in Poland!! Ma gandesc sa mai iau un Kit din ala si sa-i facem ceva transformari????
Pe Seatul meu (the Oldie:) am bara fata Mattig...vreau sa zic ca nu are nici o legatura cu aia poloneza aadica e un cacat adica un semicacat. Smoke...kiar mi-ar place o idee...DARRRRR....nu vreau chit pe bari....deloc!!!!!!(ma rog...aproape deloc...nu-s absurd) |
pai daca iti place ce iti propunem noi.. facem masina perfecta.. cu chit prostii.. dupa care scoatem o matrita perfecta.. de unde rezulta probabil ce iti doresti tu.. si ce imi doresc.. io sa ai bare unicat :D.. si creca.. vei fi multumit... da intai sa vedem ca iti place ce ti-oi propune ,
all the best :) |
1 Attachment(s)
alta problema...taka a look at the picture
motorul are o gramada de tevaraie de la intercoolere. Sund din aluminiu dar tembelii din germania le-au vopsit... Unde le pot duce la sablat si lustruit??...... |
sablare nu stiu sa fie pe aci.. lustruire si curatare se poate,.. la mine.. ca imi place masina.. vezi ce oferte ai de nu ada ca ti le fac cu manutzele mele :)).. that's a ride.. astept sa vad ce face pe strazi :D
|
un anunt mare cu "SABLARE" l-am vazut ori in sanicoara ori in apahida, nu mai tin minte exact pe partea stanga (cum mergi catre dej). daca dai o fuga prin zona nu cred ca dureaza mult pana gasesti. sper sa fi fost de ceva folos ;)
|
...mai incearca in Lomb la Turbonetics...stiu sigur ca au, daca-i necesar pot vb cu cineva "from inside" sa te ajute. Bafta cu proiectul, sunt sigur ca va iesi ceva frumos (ca de obicei).
|
Sablare se face la noi...Teo de la SpinnerS Motorcycles ce a avut standul cu motoarele la OTF are tot ce e nevoie pentru sablare... [email protected]
bafta |
fa leonul shaved ... cu door popers si etc...ar fi ceva tare si cat de cat unicat in cluj ca bari si kituri toti ne-am tras (mai mult sau mai putin;) ) , fa-l shaved si le-ai dat clasa :P...parerea mea ;)
|
azi am rezolvat toate bratele si planetara pe stg spate...sapt viitoare facem partea dreapta..si e aproape gata.
Mai trebuie placute de frana pe fata si putem iesi la o tura. dupa care incepe distractia cu exteriorul |
placutele de mitsuba sau subaru... :P nu?
|
17 Attachment(s)
am apelat la un prieten de al meu din madrid care e indragostit de seat leon, si mi-o dat toate pozele cu leon din showrile la care o participat el, masina lui e leonul galben care multi dintre boi ati spus ca e facut pe calc...
|
18 Attachment(s)
unele dintre poze sunt facute pe strazile eurpoei aletele pe strazile madridului.. sunt si cateva scoaze de pe net...
seatul albastru e a unui vecin de al meu si casa din spate e alu maicamia si a mea.. |
Horea draghe :P ...lasa inspiratia....fa ceva sa nu mai aiba nimeni...nici la noi...nici la ei....pt ca...nici la noi...nici la ei....nimeni nu mai are o masina ca asta...
|
11 Attachment(s)
am facut o mica selectie din tot ce mi-o trimis prietenul meu din madrid, dar mai am o gramda...
aokimare ( Horea ) cand ai putin timp te invit la mine sau imi dai un cd, si iti pun toate pozele, am foarte multe.... Piry sper sa nu le stergi cum obijnuiesti.... tu |
eu unu sincer as reface masina exact cum a fost ea ca masina de prezentare....arata superb, de cand stiu acea masina am considerat-o cel mai frumos seat leon...dar asta e doar parerea mea si gusturile mele, fiecare e cu ale lui...
|
si eu m-am gandit la asta...am vorbit cu JeDesign in ideea ca ar avea si ei un minim de interes sa vada masina refacuta ca in vremurile bune...dar din pacate li se rupe p...a. Asa ca ma doare si pe mine la banana de "imaginea" lor referitor la aceasta masina. Acum e la Cluj si o facem altfel...(mai faina....hehehehe)
uitasem....am luat placutele de frana...doar 230 Euroi ...f..t.ui...dar ce sa-i faci...pleasure costs money.. |
ce placute ai luat cu 230 de euro? :shock:
|
Quote:
Spor la muncă! |
Quote:
ce producator? |
Ma crezi ca nu stiu.. cred ca Textar..inca nu le-am primit...doar le-am platit. Sunt placute de strada de Porsche GT3...nu am vrut placute de competitie ptr ca alea nu franeza ca lumea decat cand sunt f f f calde (stiu de la seatu astalalt.....) chiar ca-s destept :)
poza actuala cu masina urmeaza....soon... |
e tarziu si nu am acces la anumite date, da' ma indoiesc ca placutele de leon sunt identice cu cele de gt3, sistemul de franare la seatul tau ce imbunatatiri are?
|
mah tekno are etrieri brembo cu 4 pistoane ca pe Evo si Sti!
|
woahahahahhahahahaa....chiar crezi ca-s diferite sistemele de franare la Leon si Porsche GT3?? vorba ta...o sa ma interesez...poate am luat ce nu trebuie...
deci: masina are frane cu etrieri porsche....si fata si spate.... |
ba, "dumnezo"! 1. la mana, nu am stiut ca sistemul de franare de pe masina ta este de provenienta porsche
2. la mana, asta nu inseamna ca placutele nu pot fi la fel (ipoteric vobind) chiar daca etrierii in cauza au x-spe pistoane am o rugaminte, cand primesti placutele imi dai nr-ul "wva'? trebuie sa fie scris pe ambalaj. PS vroiam sa fac niste comparatii cu mai multe masini din grupul VAG de aia eram interesat. |
sistemul de franare e de Porsche sau Mov'it ?
|
tekno: am primit placutele..nu au decat cod textar....hai pe la mine sa le vezi..
Cali..nV6 - nu sunt MOVIT...sunt Porsche... cele de pe seatul vechi :)..sunt movit |
horica vin maine la tine cu tot integral pe la tine in mod sigur
|
Quote:
as veni da mi-or retinut astia permisu si mi tare greu sa ma deplasez :lol: si codu' textar e bun, dami-l ala te rog ;) |
error...am vrut sa iau codu de pe placute dar Paul le-a montat pe masina...si nu se vede ...fuck si sorry...
|
lol :lol: asta e :)
|
io zic ca maine sa rupem strazile linistite ale cartierului andrei muresan.....io sincer abia astept .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning