![]() |
facem o chindie simbata spre duminica????
ar merge un party asa intre curse ???????
|
:dance: :drunk: :drunk: :drunk: :peace:
|
erika mergii cu mine daca e?
:shock: :hug: :ciggy: |
clar ca merge !!! vroiam sa il intreb pe FLorica daca ne duce la beut !!!
:drunk: :drunk: :drunk: |
Ba ce e asta club de bodegari? Soferii adevarati nu beau niciodata!!!!!
L O L : ))) |
Re:
Quote:
excuse me... sa merg cu tine unde??? |
la televiziune eryka unde credeai :) buhahahahahahhaha
|
Re:
Quote:
daca ai vedea cat beau........Doamne Doamne nu imi mai ajunge toata fabrica de Coca-Cola !!! |
Re:
Quote:
|
\"Soferii adevarati nu beau niciodata!!!!! \" ----> APA :mrgreen:
|
Re:
Quote:
|
Right!!!
|
gluma gluma dar chiar ar merge... pe cuvant de nu , mai putin bautura and shit , dar sa vb asa... cat am fo` la mare , m-am intalnit cu X-Ray-Eyes , super bajat , am vorbit o gramada , a fost super marfa ! ce ziceti ? avem noi locul in care sa vb sa bem (sa beti) sa faceti cam tot ce vrea aia a voastra ...
|
Pacat de X-Ray-Eyes stiam ca este baiat OK. Nu am nimic cu el dar cred ca oamenii uneori le place sa-si faca rau singur. Pacat ca nu va fii printre noi!
|
Florica jur ca nu pun bautura pe gura decat la zile mari !!! Normal ca e o prostie sa bei la volan ....
|
intradevar... oricum ...
astept parerile baietilor din cta , craiova si nu numai ... |
Craiova e prezenta :D
|
:drunk: care va sa zica... hic...ma primiti si pe mien ...mdea ...shhhh... hic..
mai am si 2 pretini...Ja Rule cel mai baiat bun aici cu mine si... :blink: etealdreacu nu mi-a zis ca are un var geaman...ba ce seamana astia...hic Bey da' io cu cine votez? aaa stiu... :weirdface 4 Stalinskaya Simplu fara gheata (sau zapada. ploaie) hic :cry2: . Garcoane...torna...de 98 sa fie... |
voi stiti care-i problema cu beutura? nu e nici proasta, nici slaba, nici tare, nici acra, nici dulce, e PUTINAAAAAA!!!!!! oameni buni, nici sa bem ca-necatii, da' nici pe uscat nu prea mere sa stam
mai ales la cat de suparat sunt yo in momentale astea.. |
Dintre dr***** si tzigari, prefer beuta... Bere dupa bere e placere !!!!!
Cine a zis ca X-Ray nu va veni la Baneasa ???? :lol: :lol: :lol: :lol: |
va zic eu ca sad nu vine la cursa ptr ca e la mr si .............nu mere .am stat eu cu el de vb ierii la o cafea si a zis ca nu vine .asa ca eu sunt diponibil cu bautura :)))) o singura problema am ca daca ma imbat in bucuresti nu o sa mai stiu unde stau si iara dorm in masina:))))))))))))))))))))))))))))
|
pai daka ajung la bucureshti nu am nimik in potriva sa facem o chindie dar cei care conduc sa bea doar apa plata cu lamaie \"Zapp Share Free\"
|
nu suntem fotomodele poate doar sa montam un cap de leu
|
Baieti alegeti clubul si noi vom fi acolo, ca doar pe ploaie ce poti sa faci decat sa bei?, aaaa am uitat sa va spun venim cu taxiurile :lol: sa vedeti ce ne tarati afara dupa cateva ore. :lol: :lol:
|
so.. facem un \"chef\" intre curse??? :lol: :lol: de mult n-am mai iesit prin oras la party! :twisted:
|
Quote:
|
Nici sa nu te gandesti o sa fii prezent pe sub mese alaturi de noi, trebuie sa ne facem manga, ca altfel nu are nici un farmec.
P.S lasa masina acasa. :lol: :lol: |
Bine man! Ne imbatam! :lol: Eu oricum incep de sambata de pe la pranz. :lol:
|
:drunk: :drunk:
|
Sper sa nu vii la party si cand sa dam noroc sa pici sub masa primu', bea si tu cu masura ca seara sa bam fara masura \"eu si cu baietii admiram peretii\" :lol: :lol: :lol: bine ca nu ma dau duminica. Voi care va dati descurcati-va. :lol: :lol: :lol:
|
Eryka, vii la noi la masa ca vin cu sticle de whiskey daca se hotaraste treaba! :)
Bai Cristi, sambata ma imbat de la 14:00 la 19:00 ma trezesc pe la vreo 21:00 vin mai beau cu voi, dupa care ma duceti la morga si masina o vindeti si va luati lanturi de aur. :lol: Bine asa ?! :lol: |
PROPUNETI UN CLUB UNDE SA PETRECEM
EU VIN CU PRIMA PROPUNERE : TEMPLE!!!!! PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
Lasa ma ca tu nu mai bei si seara, tu o sa fii cel care face pozele, ca doar trebuie sa ne vada toata lumea cat de terminati am fost, vezi sa nu-ti tremure mana pe aparat ca vrem poze clare, cand o sa borasc pe Silviu. :lol: :lol: :lol:
|
decat sa va imbatati ca porcii , nu ar mai interesanta o lunga discutie ? cat de cat serioasa... normal alaturi de o bere 2 3 .. ?
|
Porc esti tu :) Eu nu beau :lol:
|
`pare rau ca nu ajunge la bucuresti x-ray pentru ca vroiam sa-l cunosc, acum ca mi-am terminat si eu masinuta... rodaj momentan :D
|
Ma noi de cate ori ne-am intalnit pana acum asta am facut, am discutat probleme si restu' acum am rezolvat ce avea si mai sunt niste lucruri pe care o sa le discutam la inceput, dar dupa aia porci e putin spus, nu stiu poate o sa ne simtim bine si nu o sa ne imbatam dar daca e plictisitor, praf ne facem.
Vlad aduci aparatu ca eu daca il aduc si ma imbat il pierd. :( Ne vedem cu sticla la gura. :lol: :lol: |
vom incerca se venim si noi! Ne spuneti numai unde!
|
Aici merge pe autoinvitatii sau... ? :mrhappy:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning