![]() |
Propuneri
pentru ca suntem inca mici
pt ca suntem in crestere si dezvoltare pt ca avem atatea idei care le punem sau nu in practica pt ca suntem imprastiati pe tot globul pentru ca avem posibilitati pt ca avem experientza putin mai multa Domnilor hai sa facem PROPUNERI pe topicul asta .. tot ce va trece prin cap propuneti aici ! ca de obicei o sa fiu eu cu initiativa si o sa reiau aici propunerea mea de a face un Poll ''best international forum car'' .. un poll cu masinile userilor internationali .. best of .. votate de utilizatorii forumului! poate sariti voi cu ''dezvoltarea ideii'' alta miscare ar fii urmatoarea : unii dinntre noi participa mai activ sau nu la tot felul de evenimente legate de lumea auto! ce ziceti de niste autocolante cu emblema 4tuning international? ..? Deci Reluand ideea .. propuneti baieti ! ca nu costa bani ! .. sa vadem ce iese din asta !! (sper ca nu trebuie sa specific fara comentarii de genu propun un X in grup cu a si b :) ) .. sa ne limitam la dezvoltarea forumului , cunostintelor , si micilor :twisted: placeri auto :) ) succes |
Re: Propuneri
pai si cine sa voteze, noi intre noi sau sa voteze ceilalti membrii 4tuning?
|
tot forumul
|
ah,ok
da, e o idee, daor ca-s destul de diferite masinile noastre, sunt cativa mult mai avansati cu modificarile, cativa care au masini stock (sau aproape) |
... :) e o propunere doar ..
.. nu conteaza locul 1 conteaza sa participi .. parca era vorba :) da sunt cu masini stock poate mai multi decat cei cu masini modificate .. in fine v-om vedea! |
eu castig :) uite asa cu audiul care se pare ca va fi gata pe sapmana viitoare :P muhaha sa vedem ce poate acu sunt in dubiu ce gume sa pun pe ia jantele sunt enkei de 18 are tien coilovers, cold air intake 3,5" exaust straight pipe high flow cats on bouth side independente :) reflash remap :) is curios cat o sa scoata la dyno test :) ceva-mi spune ca sare de 500 hp
a sa nu uitam twin plate cluch :) sa revenim la gume : Nitto Neo-Gen,Toyo, Yokohama, Mashimoto oare care |
Mashimoto profil vitaza ploaie, eu am si sunt foarte multumit de ele !
|
Quote:
sebi, aici sunt deacord cu tine! Te sustin :P |
baieti, avand in vedere, ca suntem imprastiati, pe tot globul pamantesc, eu propun sa facem ca un fel de club, si sa avem o sigla a noastra... ca sa se vada ca si noi suntem instare de ceva, cu totul ca suntem imprasitati :D
Ce parere aveti ? |
Fixius '' SIGLA'' o ai si tu la semnatura !! aceea e SIGLA 4T intl.
parca te-am rugat sa citesti regulile acolo scria ;) |
nu la asta ma refer
ma refer cum toate cluburile au cate o sigla care ii reprezinta... asa ar fi frumos sa avem noi pe baza de autocolant sa le punem pe masini... |
pai asta tre sa faca fiecare in parte in coltisorul lui de lume, daca vrea
pui sigla de un cd, te duci la un magazin local care face stickere si il comanzi |
eu sunt perfect deacord... Voi?
|
da!
eu unul o sa imi fac un autocolant ! restul .. depinde de ce vor ei FIXIUS ma intelegi?:) |
ok, atunci si eu dau comanda la 2ua autocolante !
|
dupa ce ne-am pus siglele pe masina sa facem toti poza cu masinile si cu sigla ca sa vedem fiecare.. ce ziceti ?
|
hai sa vad care e primu :)) :lol: :lol:
|
Eu am deja clubul meu si autocolante cu numele clubului, nu stiu unde as mai putea pune inca unu
|
jorj .. asta se vrea sa fie mic si subtil .. nu e neaparat la vederea tuturo ! dar sa fie pe masina :)) :)); )):D
poate il pun undeva in interior:)8) |
aha , atunci o sa fac si eu unu micut
|
nuuuu eu nu sunt deacord, eu m-am gandit sa punem unu pe luneta spate intr-un colt si unu pe parbriz in coltul opus.. asa cum am eu autocolant pe vectra cu 4tuning.ro
|
adica tu zici sa punem practic peste tot pe masina apai asta nu i`m the clean car type of guy da de ce sa nu punem un vinyl cu 4tuning :)
|
uita-te la masina.. si uita-te cum am pus eu.. nu e pe toata masina.. e intr-un colt
|
nu stiu ce sa zic
pe masina asta nu cred c-o sa pun pt simplul motiv ca e visinie cu jante cromate. Un sticker, cat de mic cu negreu,albastru si tricolorul ar arata f nasol pe masina. Ma mai gandesc dar ma indoiesc ca-l voi pune. |
1 Attachment(s)
Quote:
scuzati intarziera cu poza.. |
Revenind la ideea concursului , aceasta SE PUNE IN PRACTICA incepand de foarte curand ! asa ca : Gentlemen prepare your engines !!!!:twisted: :twisted: :twisted:
|
adica cum ? nu pricep ce tot vrei tu sa faci gigele ? si cat despre premii la ce se refera ?
|
Concursul va fi un poll in care vor intra masinile noastre(aceia dintre internationali care vor dori sa ia parte) iar toti userii forumului vor avea ocazia de a vota cea mai reusita, tunata, smechera, misto etc...
Cat despre premii...I was sworn to secrecy :silenced: ...tot ce pot spune e ca va fi tare de tot premiul...;) Dar o sa-l las pe Sebi sa va dea detalii pe parcurs...oricum am zis mai multe decat trebuia...:suspiciou :lol: |
Quote:
RELUAM-> Quote:
concurs , vot , best car in 4tuning international forum ... participa masinile tuturor membrilor ! voteaza forumul 4 tuning .. castigatorul o sa fie ''premiat'' cu ceva frumos! Pana pun la punct sistemul si concursul am zis sa va pregatiti masinile ! In cazul in care vre-un utilizator NU doreste ca masina lui sa participe o sa va ROG sa ma anuntati ! in caz contrar , TOATE masinile intra la vot! sa v-a ganditi la niste poze mai de doamne ajuta :D si Specul masinii este necesar de asemenea in mare ! Va tin la curent ! Ps draculas tu care te lauzi cu 10982 masini n-am vazut inca poze cu audiul si altele ;) |
Mai trageti si voi de timp sa imi vopsesc si eu barile, pana atunci non photo
|
Quote:
jorj tzi le fac eu in photoshop :twisted: :twisted: |
Pai in photoshop am mai multe poze decat normale lol
|
24 Attachment(s)
astea sunt masinile voastre domnilor .. daca am uitat pe cineva , sau nu va convine poza(pozitia) va rog sa ma contactati ! ,.. daca nu se anunta nimeni , masinile v-or intra in poll pe saptamana viitoare !
SUCCEs P s : mai urmeaza cate-va masini (ex: pug turbojack , vw lui alexG, vw lui 27 flo .. etc..) hai baieti putin interes daca vreti sa iasa calumea .. schimbam pozele? masinile :D? |
Frumoase...nu uitati indiferent cine castiga...din punctul de vedere al fiecaruia din noi toate sunt castigatoare ;)
|
2 Attachment(s)
EDIT : masinile lui ALEXG :
altii ? |
3 Attachment(s)
[QUOTE=CJ-01-WOB;617962]astea sunt masinile voastre domnilor .....
P s : mai urmeaza cate-va masini (ex: pug turbojack , .....QUOTE] Pai daca tot urmez eu...atunci sa urmez .;) ps. si o cheama "Roshcutza".Pe ale voastre? |
unele sint impresionante :D ... poate mai schimba lumea pozele :))
|
sebi, poti sa imi schimbi poza... ?
cand esti connectat pe mess da-mi un buzz si iti dau eu poza.. :P tu ai ales poza in care si ziua era trista.... |
la mine e ok, poti sa lasi poza aia. Ar trebui mai multe poze sau doar 1?
Si cum vrei sa integrezi datele despre masini? Le prezinti pe fiecare in parte sau cum? |
pt ca unii din noi nu sunt extrem de activi pe forum si nu prea am multe poze cu masinile!
deci ramane 1 poza mai de doamne ajuta ! datele despre masini ... o sa fie link catre topikul car spec unde sunt prezentate jucariile ! fixius astept alta pozitie de la tine! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning