Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 20.11.2004 (https://forum.4tuning.ro/67-bucuresti-20-11-2004.html)
-   -   OBLIGATORIU (https://forum.4tuning.ro/67-bucuresti-20-11-2004/2538-obligatoriu.html)

F_L_R 14-11-04 23:54

OBLIGATORIU

-Orice activitate in parcarea concurentilor este interzisa.
-Cercuri, burn, drift, sunt acceptate numai la sfarsit sau in timpul concursului cu aprobarea organizatorilor in scopuri publicitare sau pentru interviuri cu Televiziunile.
-In parcare vor intra doar masinile participante.
-Exceptie fac cluburile care pot prezenta toate masinile care sunt prezente.
-Gruparea in parcare va fii club lanaga club , neamestecati si \"exteriorii vor fii grupati separat tot in aceiasi parcare.
-Cluburile sunt asteptate cu tot ce inseamna Materiale Promotionale.
-Pot participa autoturisme sponsorizate individual.
-PENTRU INSCRIEREA IN CONCURS OBLIGATORIU COPIE CERTIFICAT IMATRICULARE AL AUTOTURISMULUI.

SEBASTIAN 15-11-04 00:15

LEGAL RACING

Cu aceasta ocazie vom aprecia, probabil cat mai corect posibil manifestarile membrilor si conducerii mr.
Pentru acest eveniment exista in executare o suspendare pentru aceasta prima etapa.
Oricine doreste poate depune la mine sau la Florian o contestatie sau un memoriu scris.
Cu multa stima!

HAL 15-11-04 08:42

ptr:florin

pai nu ati zis ca o sa fie viteza pe baneasa? oricum dupa mine e mai bine asa.
ramane sa ne vedem la omv??? 8)

dude 15-11-04 09:11

Re: ptr:florin

\"Independentii\" pot participa? Care e taxa de inscriere si unde se fac inscrierile? Multumesc.

B26LPX 15-11-04 11:06

Am putea avea o idee despre traseu inainte? o schitza...o poza....va fi acelasi ca data trecuta?

Nu s-ar putea renunta la lungimea f mare a liniei drepte?

Se poate pune un afisaj electronic care sa arate timpii imediat dupa fiecare concurent? Asa ceva e posibil tehnic cu un afisaj cu leduri gen ceas...cei de la cronometrari si arbitrii trebuie sa stie.

Se vor afisa pe site macar timpii? Pe cei de data trecuta inca nu i-am vazut.

Multumesc anticipat

tng 15-11-04 11:12

Pe pagina principala a site`ului 4tuning.ro e scris deja ---Tipul evenimentului : indemanare - viteza---
Daca s-ar renunta la linia dreapta n-ar mai fi viteza...

dude 15-11-04 11:12

Re:

Da sef, si cate o duduie blonda care sa mearga cu tine in masina nu vrei ma?
Eventual sa iti citeasca traseul....
O schita a traseului ar fi binevenita; din punctul meu de vedere traseul de data trecuta a fost super, nu a solicitat asa de mult masina, iar diferenta a facut-o clar soferul. Sper ca si de data asta sa fie tot un traseu rapid.
Bafta organizatorilor.
Respect.

B26LPX 15-11-04 11:17

Nu dude...nu vreau o duduie blonda.....vreau DOUA :D

Viteza nu inseamna linia aia dreapta....pt ca nu te intreci cu nimeni pe ea.... indemanare-viteza inseamna indemanare cronometrata, indemanare inseamna proba de indemanare la care de ex pica cine atinge jaloanele.....iar viteza inseamna ce stie toata lumea....

Sanatate numa' bine!

GolfuletzS 15-11-04 11:21

Ar fi mishto un plan al cursei!

4wheels 15-11-04 12:41

Florika daca castigam ne mai dati premii diplome sau venim doar asa sa ne dam ca de data trecuta nu ne-ati dat nimik si am fost pe podium

Gabi 15-11-04 12:48

Quote:

NOStim
Intrebarea a fost pusa cu scopul de-a te informa, nu?

x-28-TRA 15-11-04 13:53

si eu care vream sa cistig de data asta :)))))))) dar daca nu se dau premii si diplome nu ma mai chinui sa iau locu 1:)))))))

Lucian 15-11-04 15:30

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Cu aceasta ocazie vom aprecia, probabil cat mai corect posibil manifestarile membrilor si conducerii mr.
Pentru acest eveniment exista in executare o suspendare pentru aceasta prima etapa.
Oricine doreste poate depune la mine sau la Florian o contestatie sau un memoriu scris.
Cu multa stima!

Cat se poate de sincer nu inteleg ce spui in prima instanta. Daca nu putem participa despre ce manifestari vorbesti ?

Iar ca memoriu ... o rugaminte personala : Poti sa interzici accesul membrilor fondatori MR si sa permiti accesul oricarui alt membru MR ? Era o idee .... Daca nu se poate inteleg .

x-28-TRA 15-11-04 17:37

hehehe la mine e o problema nu am talon :yikes: ca e suspendat:))))))))))))))

F_L_R 15-11-04 18:57

-Te alerg TRA-ule : )))))

x-28-TRA 15-11-04 22:10

hehhehehe dar am dovada:))))))))))))))))

SEBASTIAN 15-11-04 23:03

Re: ptr:florin

Quote:

Originally Posted by \"dude\"
\"Independentii\" pot participa? Care e taxa de inscriere si unde se fac inscrierile? Multumesc.

Ora 10 PRISMA pt inscriere.

F_L_R 15-11-04 23:03

Ii faci copie la dovada...sa nu smecheresti data ca iarasi te-alerg...: ))))))

x-28-TRA 16-11-04 09:44

nu garantez ptr aia:)))))))

B26LPX 18-11-04 12:04

Ce frumos au pus cei din Craiova o poza cu traseul....pe cand vedem si noi asa ceva la noi...?

Ce sa mai zic de clasament......................................... .................................................. .................................................. .................................................. ..

All-X 18-11-04 15:01

*

:lol: Ia auziti may.. Florica s-ar putea sa il alege pe TRA... pai s-ar putea sa vedem si viteza in cazu asta.. nu numa' indemanare.... :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:41.

- Copyright 2026 4Tuning