![]() |
E36 - bmw e36
10 Attachment(s)
sal m-am pricopsit cu o matza. motor 1,6 cand am luat-o arata ca in primele 3 poze,acum s-a schimbat putin .oricum cred ca o sa am parte numai de CRITICI.
|
Re: bmw e36
daca masina se schimba pe viitor in bine o sa vezi ca o sa inceteze criticile...:lol:
|
Quote:
|
Quote:
on: ai inceput bine, dar eu zic sa dai jos presurile alea si "proiectoarele" alea sau ce o fii de langa proiectoarele originale, sa dai jos "aerisirile" de pe capota si atunci ararata ca oricare alta si dupa sa o faci cu gust... |
criticile sa stii ca pot fi constructive si eu unul ma bucur cand le primesc:-)
si nu stiu daca sunt critici sau sfaturi. de ex mie nu imi plac presurile si proiectoarele alea de nici o culoare,apoi nici pionezele alea in fetele de usi nu mi se par estetice:???: materialul pare a musama dar avand in vedere ca asa ai luat masina sport la reabilitat imi place ca i-ai scos dungile alea urate mi se pare cam ciudat(nu urat)cum ai vopsit jantele,nu cred ca mi-am imaginat vreodata modelul ala de jante vopsite negru+rosu trimite-mi si mie un pm cu pretul de achizitie al masinii. |
Re: E36 - bmw e36
si proiectoarele si presurile au disparut prizele ascund niste lovituri foarte urate.jantele vreau sa le schimb cu unele de tabla,dar foarte late sa vad cum dau daca nu le vopsesc pe astea .
|
Sigla M din partea soferului eu a-si lipio in spate pe portbagaj ca am vazut la mai multi asa
App de unde ai matzu de pe toba ? :) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
f frumoasa!! dar scapa de presuri, de prizele de pe capota si lasa decat proiectoarele ei originale, mult succes
|
Butoanele portocalii de pe consola de langa schimbator sunt de pe Dacie nu? Am avut si eu identice pe o dacia break din 97 si sunt pentru dezaburire si stergator spate. Tu pentru ce le folosesti?
App in ce bani ai iesit cu coada de rechin de pe plafon? |
2 Attachment(s)
cum am spus proiectoarele presurile si coada de rechin au zburat.butoanele portocalii sunt puse sa astupe gaurile ca nu am avut decat doua.si o poza fara proiectoare.
|
Ce n-ai zis ca ai motorul rosu:):) mai mai. Ti-a mai ramas in bidinea dupa ce ai dat pe jante?
Foarte misto proiectoarele....super Supermisto si aerisirile din capota...... sunt de alea fara gauri in capota nu? Dar chestiile alea crom de pe stergatoare? De unde le ai toate astea? Misto facut asa pe gustul tau... |
repede nitrodiluant curatat jantele bine si facute la loc argintii normale nu iti bate joc de ele sa le lasi asa.vezi ca am proiectoare pt bara ta de e 36 in stare f buna.
|
1 Attachment(s)
sa las volanul original sau sa-l schimb cu asta?
|
lasa originalul
|
Quote:
|
Quote:
Il poti reconditiona , si va arata ca nou. jantele actuale sunt frumoase dar , sa fie reconditionate , culoarea ta de pe masina imi place enorm si vad ca da bine pe ea. sa ai spor |
Quote:
eu am cumparat numai lacul.si asa a iesit un fel de negru carbon.:lol: |
CE ai de gand cu jantele? Am vazut ca jantele plang dupa culoarea originala....
|
Quote:
|
Quote:
dar daca ai renunta la tot ce e aftermarket... ar fi si mai beton:) |
usor . usor incepe sa arate kt mai bine, incepe sa-mi placa ,incearca sa revi kt mai mult la ce tine de originalul masini " renunta la aftermarcket" si dak faci un tuning fal cat mai finut ..spor la proiectul tau si kti mai multi km...
|
Semnalizarile fata punele folie si lor daca ai pus pe faruri ..toba sucks..cum au zis si restu proiectoarele proiectoarelor si atat.multi bani in continuare ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning