![]() |
Provocari
Aici poti provoca un membru "4t Hunedoara / Deva" la orice fel de intreceri doresti. De la VT pana la drift-uri, liniutze .. etc.
|
Re: Provocari
@BAD-GUY: am 2 intrebari .. :)
1. Esti din Deva, Hunedoara sau de pe aproape ? 2. Daca s-ar ivi ocazia sa te dai cu un Peugeot 206 RC (180 CP), te-ai baga ? |
Quote:
Dap,dupa ce o fac merge... De curiozitate in cat timp ajunge la 100? |
Pe net scrie "0-100 km/h 7.4 sec"
|
Quote:
CE esti tot nebun stai sa vedem si noi masina, stai sa vedem poneii aia multi :) |
Quote:
|
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ar trebuii sa fi impietrit:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu "joc" in alta LIGA...
|
Quote:
Ca sa fie masini si in liga ta:) Ca are mai multe :) |
Quote:
daca e preparata de raliu... nu prea are sanse... avand in vedere ca au cutie F scurta pt acceleratii bune la viteze mici... eu trec 400 pe la 185 190... EU personal deabea astept :D |
Quote:
|
Banciu are un S6 Plus, S2, EVO, etc :D
|
Quote:
|
Astazi merg sa testez Loganu cu Stilo diesel de 115 cp. sa vedem cum sta pe langa el. O data am luat-o de la el.... dar nu era loganu in putere maxima :D vedem azi ...
|
mai umpic ilie shi il faci.......:)
|
Vad ca nu se mai provoaca nimeni pe la Hunedoara.
Slabbbbbbbb....eu provoc pe oricine are dacie mai veche de 90' :lol: |
Totul e MORT in zona aia... DEVA HUNEDOARA... nimik
si pe RedEngine sunt 30 de utilizatori... :)) sunt pauze de 1 saptamana intre posturi... VAI si AMAR... |
Quote:
PS: n-ai o dacie mai veche de 90'???? :lol: |
Poate vb cu taicamio sa-mi dea masina lui intrun weekend si ne dam...ce naiba...nu am mai conduso de 2 ani...cred ca nu o sa nimeresc vitezele, si am sa-i inec si carburatoru'..:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@bunilla : cu parere de rau, daca si mie a inceput sa mi se para ca e mort RedEngine inseamna ca e cu adevarat
In schimb despre zona asta nu pot spune acelasi lucru pentru ca apar tot timpul masini noi prin Deva... |
Quote:
VTS-ul visiniu e de vanzare parca undeva l 8000 E...imi pare rau ca nu am tel cu camera foto...la Ulpia in parcare am mai vazut un VTS gri cu nr. de Austria parca....au aparut mai multe "umflate" in Deva. |
VTS-ul visiniu e al unui vecin de-al meu. El a spus ca are 152 CP dar inclin sa cred ca a exagerat putin .. cel putin dupa cum merge nu prea arata asta.
VTS-ul gri e superb, cel putin la cum arata mie imi place, jantele il prind foarte bine iar vinyl-ul la fel. |
PROVOCARI NU VORBE :D
|
Quote:
Eu voi participa sub pseudonimul "speedy gonzales". Va fi o cursa stransa intre sonik si speedy gonzales :lol: PS : deja delirez de la atata scoala |
Ba grija mare cu avantatu la provocari, ca stiu eu pe cineva care se lauda ca la fuga va sparge pe toti. Nu dau nume da activeaza pe forum :)
|
sNap7, cand vrei tu :D :lol:
xxdadixx, cine ba? muztu? gym? :D |
Quote:
NU MAI POT !!!! haahahhahahaha :D:D:D:D |
..acum stim si despre cine era vorba ;)
|
Aici se fac Provocarile!!! Nu pe alte topicuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
|
baietzi.......vretzi sa va provoc iar????.........:lol: k cik numai aici avem voie.......:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning