![]() |
LEGAL RACING
ce ora v-ar conveni? |
daca s-ar putea noaptea ar fi BETON :wink:
|
Pai e bine cum a fost si data trecuta!
|
ora 11 cred ca ar fi foarte bine.
|
dap , 11 - 12 ar fi bine
|
12
|
no past ... no future ... just NO SPEED LIMIT
este foarte bine 11 ... poate chiar 12 ...
|
chiar 12-13 pentru ca unii dintre noi mai si lucreaza sambata.
|
eeee... 13 poate 14 sau chiar 15 :x Unii poate lucreaza, dar altii care vin din alte parti poate mai vor sa se si intoarca pana seara! Daca se incepe la 13 la cat se termina?!
11 ar fii perfect.. |
de acord cu TranceGirl...
|
nu sariti... doar ne-am zis toti parerea.
pentru cei din alte parti ai dreptate 100%! |
Pai eu zic pe la xx:30 ca oricum sunt acolo! : ))))))) :mrgreen:
|
ca sa se termine pe la 17.00 eu zic sa-nceapa cel tarziu la 11.00
|
E destul de clar .... ORA 11 AR FI CEA MAI POTRIVITA !!!
P.S.:Florica tati daca vrei tu si 30 nu ma supar :lol: :lol: :lol: |
La 11 e bine ***************, toti avem treburi dar le lasam balta, nu e normal?
ZoliaT: nu te-ai saturat de atatea polemici ? Luca - nu e frumos ce ai facut, adica ce treaba avea aia?, asa se intampla peste tot, crezi ca ma refeream la ei? |
eu zic ca la 12 ar fi perfect...pan ma scol pana ma imbrac...etc.
|
NO SPEED LIMIT
S-a anuntat ca toti membrii cluburilor sa fie prezenti la ora 11 !!! pentru alte detalii urmariti in continuare posturile organizatorilor !
|
THX!!!
|
Eu zic ca la H fara un sfert e cel mai bine... Ideal ar fi ca la maxim 12:00 sa se dea primul start... Ca degeaba e anuntata ora 11:00 daca startul se da mult mai tarziu...
|
Frate daca se prelungeste si a doua zi cu o cursa de viteza la Baneasa atunci poate sa inceapa cand o fi ca nu ma mai intereseaza sa se termine mai devreme ca sa ajung acasa ... o tinem pana dimineata si dupa aia ne mutam sa punem piedica la Airbuse :)
Poate imi iau drak un dinozaur de jucarie si ma dau si eu cu frana de mana ... daca ma lasa Florica bineinteles sa nu patez imaginea clubului :P :P :P |
LEGAL RACING
ora este 11 startul poate intarzia putin, rugamintea ar fi sa ajungeti sa va inscrieti pana in 11. incepe inscrierea la 10:15. |
important e sa nu se termine niciodata nu cand incepe....loool
11 mi se pare o ora buna da sa avem noroc de vreme... Doamne Ajuta!!! oricum vom fii acolo..... noi si mult mult fum :evil: |
Se poate sa imi pastrez nr 035 deoarece nu l-am dezlipit inca de pe masina? PLLLLLLIIIIIIZZZZZZZZZ :)
|
Daca incepe la 11 e clar ca iar n`ajung de la`nceput shi`o sa dorm`n ghete. Dar e bine la 11 :P
|
data trecuta sa zi ca la 10 -11:45 inscrieri dar sau facut mai tarziu.
ziceti si voi 9 ca sa fie la 10:30 sa aibatimp omu sa se inscrie |
Majoritatea decide, dar intr-adevar unii lucreaza sambata asa ca un 13-14 mi-ar conveni si mie.
Nu dati cu pietre! |
Vom face inscrieri mai devreme cred dar nu interziati. Alt numaer decat cel pe care-l dau oamenii la inscriere nu este acceptat.
|
premii ceva???
vrabia malai viseaza!!! :D oricum important e sa participi si sper sa fie multa lume ca sa iasa spectacol! oricum daca e organizat de nsl si lr spectacol garantat :pistoles: |
Nu faceti si o mansa de noapte, sau o cursa legala de noapte ? :lol:
|
lol nu e o idee rea ... da nu prea cred ca este posibil...
|
Facem daca va cumparati \"Night Vision\" : )))
|
|
da ora 11 e ok
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:07. |
- Copyright 2026 4Tuning