Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo B 61 WUG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/252669-cielo-61-wug.html)

casp3r75 11-04-11 20:14

Cielo B 61 WUG

8 Attachment(s)
Salutare! Dupa multe disctii cu ceva tovarasi mau convins sa imi prezint si eu cotetul...
Treaba sta in felul urmator, este un cielo executive 2003 cu 85.000 km si este pe mana mea de la 70.000. momentan nu am avut nici o problema cu el decat mai o revizie mai un schimb de ulei si acum 1 luna schimbat tachetii. Zilele trecute am facut schimb de jante cu un tovaras cu unele din preferatele mele, borbet 7j gen ATS cup si trebuie sa ma apuc sa le reconditionez ca au lacul sarit. Planuri de viitor o suspensie sport ca este prea cocotata si cam atat momentan tinand cont ca este o masina de zii cu zii... Pun ceva poze cu ea.

chyryCRY 12-04-11 13:31

Re: Cielo B 61 WUG

spor la tunarit sau la vandut fratioare :) cat iti consuma cu rotile astea ? 15? 15 pe15 :)) )) ?

casp3r75 12-04-11 14:58

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4248677)
spor la tunarit sau la vandut fratioare :) cat iti consuma cu rotile astea ? 15? 15 pe15 :)) )) ?

ms fratioare :-)
ma chiri sincer cam tot acolo e consumul, 8-10 :D

IS19CIP 12-04-11 15:45

Frumoasa masina :D [ un sfat incearca sa schimbi semnalizarile fata cu unele noi albe ] in rest ce sa zic spor la tuning

casp3r75 12-04-11 18:18

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 4248964)
Frumoasa masina :D [ un sfat incearca sa schimbi semnalizarile fata cu unele noi albe ] in rest ce sa zic spor la tuning

ms mult. si tu ai o masina frumoasa :-)
la asta ma gandeam zilele astea ori o sa le trag folie black pe ele sunt nehotarat :lol:

alex.jdm 12-04-11 18:36

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4246701)
Salutare! Dupa multe disctii cu ceva tovarasi mau convins sa imi prezint si eu cotetul...
Treaba sta in felul urmator, este un cielo executive 2003 cu 85.000 km si este pe mana mea de la 70.000. momentan nu am avut nici o problema cu el decat mai o revizie mai un schimb de ulei si acum 1 luna schimbat tachetii. Zilele trecute am facut schimb de jante cu un tovaras cu unele din preferatele mele, borbet 7j gen ATS cup si trebuie sa ma apuc sa le reconditionez ca au lacul sarit. Planuri de viitor o suspensie sport ca este prea cocotata si cam atat momentan tinand cont ca este o masina de zii cu zii... Pun ceva poze cu ea.

Bine ai venit.Ingrijit Cielo si ii sta bine cu rotile de la Chiri ;).Mai trebuie trantita de asfalt si aia e...
Vad ca ai grila fara semn, arata bine.
Trage-i cu incredere folie pe semnale , or sa arate mult mai bine :D.
Bafta la tunarit.

chyryCRY 12-04-11 22:15

Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4249430)
Bine ai venit.Ingrijit Cielo si ii sta bine cu rotile de la Chiri ;).Mai trebuie trantita de asfalt si aia e...
Bafta la tunarit.

Are geamuri ionizate !? laso pe burta ,semnale albe,bad boy ,jante acum ai :D [si ce jante :X ] ,evacuare cap coada inox ,evazari,bad boy etc :D bafta multa brohhh

casp3r75 12-04-11 23:08

Quote:

Bafta la tunarit.

multumesc mult! sambata ii voi pune folie pe semnale si lampi spate :D

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4250158)
Are geamuri ionizate !? laso pe burta ,semnale albe,bad boy ,jante acum ai :D [si ce jante :X ] ,evacuare cap coada inox ,evazari,bad boy etc :D bafta multa brohhh

da geamurile sunt ionizate, spate 85% fata 25% cred. si de restul bani sa fie:dance:

chyryCRY 13-04-11 10:24

te asteptam vineri seara la 8:30 la intilnire dreamworks

chyryCRY 13-04-11 13:31

3 Attachment(s)
uite ce am gasit ;)

casp3r75 13-04-11 17:21

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4251187)
te asteptam vineri seara la 8:30 la intilnire dreamworks

vorbim:D

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4251779)
uite ce am gasit ;)

ftt`n poza chiri :lol: antica si de demult :lol:
nu sunt eu ala :paper:

B201CRS 13-04-11 19:06

Quote:

Daaa... Si cat am patimit amandoi cu grila aia ca nu iesea la masura...:))Si fibra ca se intarea... Eu zic ca nu merita trantita de pamant.. La ce bucuresti avem si la ce gropi rasar acum primavara... Vezi daca faci rost de folie pastreaza`mi si mie si mi`o dai cand iti las arcurile alea ca vreau sa incerc si eu la a mea pe spate. In rest.. Misto cotet. Ingrijit.. :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Bv ma!

casp3r75 13-04-11 20:12

Quote:

Originally Posted by B201CRS (Post 4252761)
Daaa... Si cat am patimit amandoi cu grila aia ca nu iesea la masura...:))Si fibra ca se intarea... Eu zic ca nu merita trantita de pamant.. La ce bucuresti avem si la ce gropi rasar acum primavara... Vezi daca faci rost de folie pastreaza`mi si mie si mi`o dai cand iti las arcurile alea ca vreau sa incerc si eu la a mea pe spate. In rest.. Misto cotet. Ingrijit.. :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Bv ma!

ms ms :lol: de folie vb :-P

B-99-SAA 16-04-11 09:13

Trantita inseamna niste arcuri, adica acolo un -40... si iti zic eu ce nu e asa paguba, se poate merge in Bucuresti (parerea mea, altii care sunt mai comozi poate li se pare greu) :) Ia-ti anvelope cu talon mic neaparat... Uite aici calculator sa vezi ce-ti trebuie ca sa ai si viteza in bord ok :) (cred ca 195/50/15 e ok)

casp3r75 16-04-11 10:56

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4259940)
Trantita inseamna niste arcuri, adica acolo un -40... si iti zic eu ce nu e asa paguba, se poate merge in Bucuresti (parerea mea, altii care sunt mai comozi poate li se pare greu) :) Ia-ti anvelope cu talon mic neaparat... Uite aici calculator sa vezi ce-ti trebuie ca sa ai si viteza in bord ok :) (cred ca 195/50/15 e ok)

momentan stau cam prost cu banii :lol: voi merge vara asta cu cauciucurile care le am...
cat de trantita nici nu ma gandesc! trebuie neaparat! :D

casp3r75 16-04-11 18:12

3 Attachment(s)
Deci azi nu am apucat sa imi cupar folie pentru semnalizari si lampi si mi`am mai facut de lucru pe la masina

B201CRS 17-04-11 02:01

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4259940)
Trantita inseamna niste arcuri, adica acolo un -40... si iti zic eu ce nu e asa paguba, se poate merge in Bucuresti (parerea mea, altii care sunt mai comozi poate li se pare greu)

Presupun ca te referi la mine :)... Problema mea era ca apar cratere, dai cu ea si atingi bara + bordurile de la parcari. Pentru borduri n`am trantit`o eu pe a mea... Cel putin la mine pe strada sunt inalte incat dau cu ea si asa cum e.. De zguduiala insa nu ma feresc pentru ca nu incetinesc la gropane :)).

@casperică ca tot ai desfacut usile trebuia sa mai umblii la una alta... Vaselina la geamuri, prafu scos din usile de pe spate, reglat macaraua de la geamuri sa nu le mai urce in câş.. La mine dupa iarna urca geamurile hâite rau.. Tre sa umblu sa le indrept..

casp3r75 17-04-11 08:39

Quote:

Originally Posted by B201CRS (Post 4261931)
Presupun ca te referi la mine :)... Problema mea era ca apar cratere, dai cu ea si atingi bara + bordurile de la parcari. Pentru borduri n`am trantit`o eu pe a mea... Cel putin la mine pe strada sunt inalte incat dau cu ea si asa cum e.. De zguduiala insa nu ma feresc pentru ca nu incetinesc la gropane :)).

@casperică ca tot ai desfacut usile trebuia sa mai umblii la una alta... Vaselina la geamuri, prafu scos din usile de pe spate, reglat macaraua de la geamuri sa nu le mai urce in câş.. La mine dupa iarna urca geamurile hâite rau.. Tre sa umblu sa le indrept..

nu prea ai ce sa reglezi... e chin mare :lol: si de urcat nu imi face figuri decat ala din dreapta fata... nu e problema :-P

B201CRS 17-04-11 11:14

App... La multi ani cumetre!

casp3r75 17-04-11 11:34

Quote:

Originally Posted by B201CRS (Post 4262467)
App... La multi ani cumetre!

ms ms :lol: sa traiasca sa`nfloreasca!:lol:

B-99-SAA 19-04-11 12:43

Quote:

Originally Posted by B201CRS (Post 4261931)
Presupun ca te referi la mine :)... Problema mea era ca apar cratere, dai cu ea si atingi bara + bordurile de la parcari. Pentru borduri n`am trantit`o eu pe a mea... Cel putin la mine pe strada sunt inalte incat dau cu ea si asa cum e.. De zguduiala insa nu ma feresc pentru ca nu incetinesc la gropane :))

Stiu ca sunt cratere... iar eu de la borduri mi-am luat gandul, ma bucur cand dau de una d-aia mai mica :lol: Aici tine si de utilitate, ca daca mergi zilnic pe cine stie unde nu se merita, si daca se mai ia si nevasta de tine deja ai incurcat-o.... singuru avantaj cu adevarat bun, stabilitate si look! Cer scuze pt off-topic :)

@casp3r75: La multi ani...! (cu intarziere)

casp3r75 19-04-11 17:28

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4268269)
Stiu ca sunt cratere... iar eu de la borduri mi-am luat gandul, ma bucur cand dau de una d-aia mai mica :lol: Aici tine si de utilitate, ca daca mergi zilnic pe cine stie unde nu se merita, si daca se mai ia si nevasta de tine deja ai incurcat-o.... singuru avantaj cu adevarat bun, stabilitate si look! Cer scuze pt off-topic :)

@casp3r75: La multi ani...! (cu intarziere)

ms :D
arcuri le voi lasa pentru mai tarziu, momentan vreau sa imi cumpar scaune de astra g sau de astra f GSI... sa vedem ce prind :lol:

casp3r75 21-04-11 19:52

2 Attachment(s)
azi neavand ce face, am fost sa imi iau decanol sa dau lacul jos de pe jante mai pe scurt operatiunea monstru!:rolleyes2
lacul fiind foarte gros se da jos si foate greu... asa ca am stat destul de mult doar la o janta si nici nu am terminato... maine ma voi apuca de toate.
si ajutatima cu un sfat va rog, sa las interiorul tot asa oglinda sau sa il fac gri? :???:
in mare parte buza arata asa (scuzati neclaritatea pozelor, sunt facute cu telefonul)

B201CRS 21-04-11 20:21

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4274019)
azi neavand ce face, am fost sa imi iau decanol sa dau lacul jos de pe jante mai pe scurt operatiunea monstru!:rolleyes2
lacul fiind foarte gros se da jos si foate greu... asa ca am stat destul de mult doar la o janta si nici nu am terminato... maine ma voi apuca de toate.
si ajutatima cu un sfat va rog, sa las interiorul tot asa oglinda sau sa il fac gri? :???:
in mare parte buza arata asa (scuzati neclaritatea pozelor, sunt facute cu telefonul)

Oglinda arata super.. Parerea mea.. Si de ce nu ai saltat`o pe butuci sa dai lacu jos cu motoru in viteza? E mult mai usor :).

clauio 21-04-11 21:22

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4274019)

Eu zic sa faci cum iti place tie, dar cred ca un interior mat sau mai ptin lucios ar evidentia buza cel mai bine.

chyryCRY 21-04-11 21:50

mai bine fale cap coada ! ... daca stiam ca ies asa bine nu ti le mai inmanam :D !!! usor usor prinde forma !

casp3r75 21-04-11 22:53

Quote:

Originally Posted by B201CRS (Post 4274089)
Oglinda arata super.. Parerea mea.. Si de ce nu ai saltat`o pe butuci sa dai lacu jos cu motoru in viteza? E mult mai usor :).

se scurgea decanolul daca era in picioareroata...

Quote:

Originally Posted by clauio (Post 4274218)
Eu zic sa faci cum iti place tie, dar cred ca un interior mat sau mai ptin lucios ar evidentia buza cel mai bine.

sa vedem... apropo te felicit pentru masina ta :D e o frumusete :D

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4274280)
mai bine fale cap coada ! ... daca stiam ca ies asa bine nu ti le mai inmanam :D !!! usor usor prinde forma !

eh..:)) ghinionul tau :D

ionutz85zkh 24-04-11 22:16

Deci :

1. Trebuie urgent trantatita !
2. Daca esti baiat destept, te duci urgent la GheTTo sa faci urmatoarele :
http://ghettotuning.ro/?p=641
http://ghettotuning.ro/?p=97
3. O idee pentru jante : http://i45.tinypic.com/2zi1yjn.jpg

Hai ca te astept maine pe la mine sa discutam.

casp3r75 25-04-11 19:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ionutz85zkh (Post 4279561)
Deci :

1. Trebuie urgent trantatita !
2. Daca esti baiat destept, te duci urgent la GheTTo sa faci urmatoarele :
http://ghettotuning.ro/?p=641
http://ghettotuning.ro/?p=97
3. O idee pentru jante : http://i45.tinypic.com/2zi1yjn.jpg

Hai ca te astept maine pe la mine sa discutam.

Bad boy mai in viitor ca nu prea este bani :lol: evazari nu este nevoie... trantita sa vedem cand termin jantele, maine ma apuc iar ce ele :D

Azi mam apucat de faruri: vopsit interior negru. maine le montez pe masina ca nu se uscase vopseaua.

alex.jdm 25-04-11 20:51

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4280930)
Bad boy mai in viitor ca nu prea este bani :lol: evazari nu este nevoie... trantita sa vedem cand termin jantele, maine ma apuc iar ce ele :D

Azi mam apucat de faruri: vopsit interior negru. maine le montez pe masina ca nu se uscase vopseaua.

Vad ca nu stai degeaba, nici cand e sarbatoare :D, or sa arate bine farurile ;).

casp3r75 25-04-11 20:54

Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4281115)
Vad ca nu stai degeaba, nici cand e sarbatoare :D, or sa arate bine farurile ;).

=))))))))) asta mia placut :lol::lol::lol: pai ieri am petrecut astazi nu pea aveam ce face si... am zis sa imi umplu timpul. plus ca maine am mai mult de munca :???:

alex.jdm 25-04-11 21:11

Ce mai ai de facut maine?
Noi asteptam trantealaaaaa :D.

P.S : Un amic de'al lui Chiri, si-a trantit masina cu bani putin ;).

casp3r75 25-04-11 21:14

Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4281211)
Ce mai ai de facut maine?
Noi asteptam trantealaaaaa :D.

P.S : Un amic de'al lui Chiri, si-a trantit masina cu bani putin ;).

pai maine trebuie sa rezolv jantele, si trebuie sa o ridic de fata sa le dau polis in mers... :???: lasami id tau in prv sa mai vb si vr sa te intreb ceva :D

alex.jdm 25-04-11 21:17

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4281223)
pai maine trebuie sa rezolv jantele, si trebuie sa o ridic de fata sa le dau polis in mers... :???: lasami id tau in prv sa mai vb si vr sa te intreb ceva :D

Am trimis p.m ...
Hmmm, daca nu vrei sa faci "muschi", apelezi la polish din mers :)), si oricum...iese mai uniform asa.

casp3r75 25-04-11 21:20

Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4281236)
Am trimis p.m ...
Hmmm, daca nu vrei sa faci "muschi", apelezi la polish din mers :)), si oricum...iese mai uniform asa.

da...:lol: vedem maine rezultatul :???:

opia 25-04-11 22:17

Poti sa imi zici si mie cu ce ai desfacut farurile si semnalele? si cu ce ai vopsit? Banuiesc ca trebuie o vopsea rezistenta la temperatura...

casp3r75 25-04-11 22:24

Quote:

Originally Posted by opia (Post 4281427)
Poti sa imi zici si mie cu ce ai desfacut farurile si semnalele? si cu ce ai vopsit? Banuiesc ca trebuie o vopsea rezistenta la temperatura...

farurile si semnalele le`am desfacut cu apa fierbinte, leam pus intr`un lighenas cu apa fiarta si siliconul sa inmuiat si am tras de la un colt si in urma cu un cutit taiam siliconul. apoi cucata aia am smilgheruito si iam dat cu spray de vopsea normala negru mat. despre rezistenta la temperatura nu stiu ce sa zic, eu cred ca va rezista, nu e prea mare temparatura nici cand dai faza lunga...

B201CRS 26-04-11 18:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4281443)
farurile si semnalele le`am desfacut cu apa fierbinte, leam pus intr`un lighenas cu apa fiarta si siliconul sa inmuiat si am tras de la un colt si in urma cu un cutit taiam siliconul. apoi cucata aia am smilgheruito si iam dat cu spray de vopsea normala negru mat. despre rezistenta la temperatura nu stiu ce sa zic, eu cred ca va rezista, nu e prea mare temparatura nici cand dai faza lunga...

Si nu mergi numai cu faza lunga.. Hai cu pozele alea odata ca m`ai facut curios.. Mai ai voxea? Pune`o bine ca le fac si eu zilele astea.. La mine or sa dea mai bene ca am sticla clara :peace:..

LE: Mai stii asta? Pare mai nervoasa a mea :)))))

casp3r75 26-04-11 19:57

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B201CRS (Post 4283416)
Si nu mergi numai cu faza lunga.. Hai cu pozele alea odata ca m`ai facut curios.. Mai ai voxea? Pune`o bine ca le fac si eu zilele astea.. La mine or sa dea mai bene ca am sticla clara :peace:..

LE: Mai stii asta? Pare mai nervoasa a mea :)))))

nu mai am vopsea... mai am silicon :-)
poze cu farurile montate :D

alex.jdm 26-04-11 19:59

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4283579)
nu mai am vopsea... mai am silicon :-)
poze cu farurile montate :D

Hai ca arata foarte bine :D.Inca putin cu jantele...si e aproape completa masina.

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning