![]() |
PROVOCARE POZE TUNING HONDARUL vs. LUCA
9 Attachment(s)
Ia de acilea mane... :lol: :lol: :lol:
Sa te linistesti... Uite asa facem: eu bag 9 poze, ca e nr. maxim la attach, dupa care bagi tu un set de 9 si tot asa. Batalia pozelor cu tuning !!!!!!! Suntem nebuni, nu gluma......................... :lol: ps: lasam publicul sa aleaga... LET THE BEST MAN WIN !!!!!! FIGHT !!!!!!!!!!!!!!!! :peace: :drunk: :yikes: :headfones |
Bine asa hondare ... :peace:
Luca ... baga si tu poze sa vedem ce poti :bat: :!: |
Si voturile la final,nu?
Asteptam replica lu' Luca :twisted: |
9 Attachment(s)
Hai puiule ca te mananc :lol: :lol: .
Deci este lupta de poze pe care le avem nu sa stam sa cautam acu pe net. |
9 Attachment(s)
Ce caterinca... DO YOU WANNA' MESS WITH ME ????????????
|
9 Attachment(s)
Ma baiatule, tu vrei sisteme audio? Stai sa vezi ce plangi acum.
|
Bine asa Hondare :wink: ...go, go, go! Dar ultimile poze ale lui luca te-au cam surclasat...Use the force, Luke! :lol:
|
9 Attachment(s)
Bine, hai gata, ca m-am suparat... Am vazut, muzica ca muzica... Dar... Parca eram la tuning ?????? :lol:
|
Daca ai masina mai tare ca cea din prima poza... Esti tare !!!!!!!!!
|
9 Attachment(s)
Eu cred ca te-am luat, priveste ultimele 2 poze.
|
Asta a lu' Hondaru cred ca atrage cele mai multe priviri ;)
https://www.4tuning.ro/upload/mikosits_132.jpg Da mai bine faceati concursul cu poze facute de voi.... ca era mult mai interesant. |
9 Attachment(s)
Hmmm... Eu cred ca nu !!!!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
Si inca una, ptr Rosonic...
ps: eu trishez si ma folosesc de femei goale ca sa castig voturi !!!!! Ti-e clar ca de fapt oamenii nu vor sa vada masini, ci femei ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
daca fac concurs cu poze facute de ei .....il ingroapa Hondaru. A venit din SUA cu vro 1500 de poze cu masini :wink:
|
Nope... 1500 de poze cu masini am facut io... Le pastram pentru provocari serioase !!!! Astea-s din colectia infinita si personala. :lol:
|
9 Attachment(s)
Ma esti nesimtit nu mai baga femei ca-mi tremura mana pe mouse. Problema e ca deja se incarca greu sper sa apucam sa umplem, ca am cativa giga. :lol:
|
Bine-asa baieti... vad ca lupta merge cot la cot. Dar pana la momentul votului mai e... asa ca daca vreti sa castigati votul meu atunci bagati fiecare 9 poze cu interioare (nu ma intereseaza interiorul portbagajului plin cu difuzoare ca asta a mai fost)... interioare frumos lucrate... si aveti votul meu... (P.S. alea care le-ati pus pana acum nu se iau in calcul, desi sunt frumoase si alea :)
|
9 Attachment(s)
Sweet, sweet... But not enough !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Volumul: TUNING AMERICAN a la SNOBISM... :lol: :lol: :lol: De cacat, dar impresionant... :lol: |
Hondare deocamdata te-a cam facut, si nu zic asta pt ca sunt cu el in club!!!
Apropo: Go Go Go Cristi!!!! |
Se vede asta si la clasament... M-a facut cu muzica aia smechera a lui... ATAT !!!!!!! Si lupta crancena inca nu s-a sfarsit... :lol:
|
S-au incins spiritele :lol: :lol: CooooL :!:
Tot asa baieti ... :!: P.S. De la atatea poze mi se incarca pagian ca naiba :!: |
9 Attachment(s)
Mai baieti e de belea mie nu imi merge bine eu nu mai vad pozele pe care le-am pus sper sa le vedeti voi.
Randu meu. PS la voturi o sa castigi ca te voteaza tot 4ss, astia de la mine nici nu stiu de ce facem noi aici. :lol: Daca tu ai bagat din alea bag si eu ceva special. GATA ASTA E ULTIMA PT. ACUM, AM NISTE TREABA SI DUPA CE REZOLV TE MANANC :lol: NOROC. |
9 Attachment(s)
Lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Auzi tu ce pune el acolo... Poze din galeria 4tuning... Ce bascalie... Showcar-ul Alpine... :wink:
Bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... ps: MARFA RAU ULTIMELE 3 POZE DE LA TINE !!!!!!!! :clap: :clap: :clap: |
Hondare daca tu reusesti sa bati ultima poza al lui Cristi esti tare!!!!!
|
1 Attachment(s)
Tare rau poza omului... Dar cu asta sa zicem ca este egal cu cea pusa de mine... Adica asta.
|
1 Attachment(s)
Sorry acum nu mai am timp, dar revin special pt. tine. La cate poza am nu mai stiu care de unde sunt.
Pun una ca ma grabesc. |
1 Attachment(s)
Si eu tot una...
Oare exista ceva in lumea asta mai tare si mai adevarat ca un Ferrari Enzo convertable si cu tuning deasupra ???? |
1 Attachment(s)
Da chiar mai bine ne batem in cate o poza ca altfel umplem pagini intregi si merge din ce in ce mai greu, nici nu mai vad ce poze am pus. Hai ca iti dau replica.
|
1 Attachment(s)
:arrow:
Mdeah... La muzica trebuie sa ma declar infrant... Dar la tuning... :twisted: :twisted: :twisted: |
Luca, cu poza dsc02110.jpg, m-ai atins la sufletel. Linie Kicker. :shock:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce faci mane, ai adormit ???? :?: :lol: :?: :lol: :?: :lol: :?:
|
Dupa parerea mea conflictul este terminat :!:
Castigator este HONDARUL ... se vede si la vot si se vad si pozele .... luca daca mai ai ceva de spus ... |
3 Attachment(s)
M-am cam suparat cand am vazut pozele cu motoare, deci la muzica te-am luat urmeaza la motoare. Ai pus 2 pun si eu 2.
Si una bonus Porsche. |
Bine asa luca ...
Pozele astia chiar imi plac .... :!: La motoare sunteti 1-1 :twisted: Sa vedem reactia lui Hondaru :twisted: |
Ati terminat? :D
Sunteti amandoi buni la capitolu' asta.Nu vreau sa fac discriminari.Mai bine asa. Respect u guys ! :peace: |
Mishto pozele
Vb lui MaF|OtU la motoare sunteti 1-1 da parca hondarul are o difersitate mai mare de poze Poate ma insel |
Haide Cristi punele si tu pozele alea k-lumea nu te mai juca cu deastea!!!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
Golf Dahlback... 900 cp !!!!!! |
ai facut`o lata cu ultima poza hondare... :shock: :shock:
lateral/spate/interior ai ? |
3 Attachment(s)
Estem, estem... :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning