Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   ETAPA PE ZAPADA (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/2525-etapa-zapada.html)

SEBASTIAN 14-11-04 09:57

ETAPA PE ZAPADA

Ce parere aveti ar fi interesanta o etapa pe zapada sau gheata?
Merita sa incercam daca se va putea?
Astept sugestii.

CT-03-ART 14-11-04 10:18

ar fii frumos sa se organizeze o astfel de etapa dar akum depinde de mashinile care vor participa ca daca are curbe stranze shi alte chestii shi vii cu dacia nu ieshi neshifonat...

SEBASTIAN 14-11-04 10:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
ar fii frumos sa se organizeze o astfel de etapa dar akum depinde de mashinile care vor participa ca daca are curbe stranze shi alte chestii shi vii cu dacia nu ieshi neshifonat...

anvelope clutate cu cuie eventual cu 4x4 si faci fata.

tng 14-11-04 10:24

Suna bine ideea dar asta inseamna sa stai sa te rogi sa ninga.Noi nu ne putem mandri pe timp de iarna cu zapada.Cel putzin nu in zona Bucurestiului.
Yo unu nu pre` am fost martor la astfel de etape \"alunecoase\"
Merita incercat.Bafta

aicad 14-11-04 11:05

UN traseu mixt ar fi bestial, dar preferabil ar fi numai zapadaaaaaa, cine a fost in februarie la prisma stie dece :) :))

..BAFTA..... cu organizarea....

COObra 14-11-04 11:34

4SS cred ca se inscrie cu mic cu mare. :lol:
Eu ma inscriu primul. :lol: Just for fun.
CT-03-ART , nu cred ca Sebastian are de gand sa organizeze traseul cu nametzi de zapada sa iesi cu masina sifonata. Cred ca tot cu conuri de cauciuc va fi facut traseul. :roll:

200SX 14-11-04 11:53

in primavara asta parca in februarie a fost la prisma indemanre si a fost si zapada, distractie garantata.

partea proasta e ca la tura 2 sau daca esti printre ultimii din prima tura nu prea mai prinz zapada de caliate ca o imprastie cei dinaintea ta, solutia ar fi gheatza, dar pt asta cred ca trebuie un lac super inghetzat ca sa ai o gheatza care sa tina atatea masini si spectatori, sau sa vian cu apa cu cateva zile inainte si sa faca un start de gheazta eventual lustruit in dimineatza concursului, cred ca ar iesii super distractie

EvLSant0S 14-11-04 12:29

mda , ideea originala , era sa fie traseu numai pe zapada , cu un traseu mult prea simplu , cu loc de multe frane de mana , multa distractie , asta era ideea..

ffocus 14-11-04 12:38

pai si care e ideea unui traseu ff simplu pe zapada? asa ma duc in fata la casa poporului...super misto ar fi pe un traseu montan de 2-3 km :wink:

EvLSant0S 14-11-04 12:46

right........ facut in rampe , prin jurul prismei ...

ideea era sa fie just 4 phun ...

Hazbulatov 14-11-04 13:25

o sa fie tare, mai ales sa fie un traseu si cu sicane multe, o sa fie super mai ales ca admosfera si spectacol

iasi_drifter 14-11-04 13:41

marfaaa :peace:
daca as putea as veni si eu :D

zetemte 14-11-04 14:54

Ar fi super tare, dar si periculos ... ar trebui fii traseu nu f. rapid. Majoritatea dintre soferi pe strazi nu stie cum se conduca pe zapada.

Gabi 14-11-04 14:55

+ ca trebuie luata in calcul si securitatea spectatorilor. Distanta de la ei la spatiul destinat concursului ar trebui marita in eventualitatea unei astfel de curse.

ffocus 14-11-04 15:17

o sa fie cam riscant...pe unii ii ia valu

RoSonic 14-11-04 15:22

Cu putin noroc o sa fie sambata zapada ;)

F_L_R 14-11-04 15:28

Bree nici chiar asa de repede .....
-Dar daca ar fi cred ca va iesi o super etapa a catrincii.

x-28-TRA 14-11-04 15:39

hahhaha sa vezi acolo patinaj artistic :lol:

iasi_drifter 14-11-04 15:43

la Brasov se tin in fiecare an competitii pe zapada pt. amatori cu masini de serie.
http://www.autorally.ro/galerie.cfm/.../39/StartRow/1
http://www.autorally.ro/galerie.cfm/.../43/StartRow/1

bix 14-11-04 19:41

Re:

anvelope clutate cu cuie eventual cu 4x4 si faci fata.[/quote]

ce zici? daca am avea acele anvelope am face si noi fatza? BMW-urile??? nu cred. IX-urile sigur.

luca 14-11-04 19:51

Quote:

anvelope clutate cu cuie eventual cu 4x4 si faci fata.
Pai si unde mai e spectacolul, tot mai bine o indemanare cu derapaje necontrolate, sa vezi acolo urale cand zburam pe langa treseu si ne chinuim sa revenim, si degeaba. Asteptam daca se face ma bag doar asa la caterinca si daca vad ca da in gol ma dau jos cu lopata si incep sa-mi fac carare. :lol:

EvLSant0S 14-11-04 22:43

atata timp cat ii pui sa stea pe langa barile alea de metal , pe trotuarul ala , de la prisma.. eu zic ca e ok , ai loc sa faci si traseu si etc.

tng 15-11-04 10:24

Va dati voi seama cu BMW`urile pe zapada.Nush daca se pot controla.
Cu tractiune pe spate e aproape imposibil sa faci ceva. :roll:

iasi_drifter 15-11-04 11:20

Quote:

Cu tractiune pe spate e aproape imposibil sa faci ceva
nu pe bune acum :shock:
looooooooooooooooooool
asa e daca nu stii sa conduci nu poti sa le controlezi. daca stii e o placere in schimb.

tng 15-11-04 11:36

Daca zici tu,yo nu te contrazic pt ca n-am condus niciodata un BMW pe zapada.In schimb ma uitam la tata cand avea BMW(ursuletz) ca atunci cand ploua sau ningea era ca f greu de controlat.
Apropo tata are carnet de 17ani si cred ca are destula experianta.
GATA destul cu off-topic :P

EvLSant0S 15-11-04 11:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Cu tractiune pe spate e aproape imposibil sa faci ceva. :roll:

cum e imposibil sa faci ceva ?

faci ... cercuri , drifturi , 8-turi :) etc.

bix 17-11-04 20:46

Re:

cum e imposibil sa faci ceva ?

faci ... cercuri , drifturi , 8-turi :) etc.[/quote]

Pai dspre asta vb....orice alceva numai traseu...nu!

1100 S 23-11-04 10:27

da ar fi interesant o etapa pe zapada....cel putzin pt mine care am dacia 1100 si tractiune pe spate...ar fi super sa vina mai multe 1100...sa vezi show acolo...

iasi_drifter 24-11-04 17:12

Quote:

In schimb ma uitam la tata cand avea BMW(ursuletz) ca atunci cand ploua sau ningea era ca f greu de controlat.
Apropo tata are carnet de 17ani si cred ca are destula experianta.
Poate sa aiba si de 50 de ani carnet. Daca nu invata sa controleze derapajele normal ca are probleme

Quote:

faci ... cercuri , drifturi , 8-turi etc

Pai dspre asta vb....orice alceva numai traseu...nu!
ba poti sa faci traseul daca ai cauciucuri cat de cat ca sa nu ramai impotmolit in zapada. nu te poti numi sofer bun cu adevarat daca nu stii cum sa mergi contratimp pe un traseu acoperit de zapada fara sa iesi in decor. La Raliul Monte Carlo se intampla uneori ca pilotii sa prinda portiuni de traseu cu gheata si zapada cand masinile sunt incaltate cu slickuri si cu toate astea nu-i vezi in decor la primul viraj. A fi un sofer bun cu adevarat inseamna sa poti adapta ritmul oricaror conditii de aderenta. La asa ceva se face diferenta dintre cei cu adevarat buni si cei care au doar impresia ca sunt buni.

orlando 25-11-04 10:06

ar fii kiar marfa sa faceti o asemenea cursa...intradevar trebuie sa luam in calcul si riscurile la care se expun concurentzi!acum sa speram ca se va face si o asemenea etapa.....si apropo pe podu grand cand o sa mai facetzi shmekeriile alea????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bog88 04-12-04 10:44

Re:

normal, e misto pe zapada. cu un traseu facut mai de drifturi (curbe laargi) si 360, iese super SHOW.

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
a.....si apropo pe podu grand cand o sa mai facetzi shmekeriile alea????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

te referi la filmele de pe grivita si din fata guvernului, anu trecut, cand ninsese? n-am aflat cine era la volan dar au fost belea :oops:

BoSsuL3TZ 08-12-04 12:52

toate ca toate pana la urma conteaza experientza.. jtiti voi cum se spune.. repetitzia mama invatzaturii :lol: 8)

4wheels 13-01-05 19:09

hai sa bagam cu organizarea etapei ca se anunta zapezi mari :)

4wheels 13-01-05 19:10

...si ca sa fie si mai spectaculos tragem oamenii pe skiuri :) ...sa vezi acolo fun :)

Dark_Skyrider 18-02-05 23:22

S-a dus shi zapada shi tot nu s-a facut nici o etapa. Pacat ca anul acesta a inceput asha prost.

B26LPX 19-02-05 08:23

In 3 pagini doar discutii aiurea....CEVA CONCRET?! sau asta era doar un sondaj? nu e clar ca toata lumea vrea curse? cred ca daca ii intrebi pe toti ar trebui sa faci curse zilnic ca sa-i multumesti....Dar daca tot s-a pus problema etapei pe zapada ma asteptam in 3 pagini sa fie si ceva concret....din pacate cred ca am scapat zapada anul asta si o sa fie etapa tot pe ciment la prisma. Din fericire ramanem cu amintirile placute din poligon de la ilioara din primul weekend cand a nins grav!

SEBASTIAN 25-02-05 23:10

L E G A L R A C I N G

Nu mai e de actualitate!

All times are GMT +2. The time now is 12:14.

- Copyright 2026 4Tuning