![]() |
E36 - 328i
6 Attachment(s)
cam asta e
As dori niste sfaturi cu ce as putea sa mai schimb pe la ea |
Re: bmw 328i
de schimbat poti schimba f multe
front,rear bumper,side skirts,capota,culoarea astea ar trebui sa fie pe lista ta de prioritate.... daca e zi si cam de cati bani dispui si sigur o sa primesti raspunsuri de la multe persoane salut si bafta.....mai pune poze:D pana una alta uitate http://cgi.ebay.de/Body-kit-BMW-3-e3...QQcmdZViewItem si vezi ce zici ce varianta asta |
kit de m si atat :D
|
faruri,stopuri,kit de m....frumoasa masina:p
|
Motorul ala valoreaza mai mult decat orice! Las-o asa ca arata super!:D
|
ceao un sfat punei geamuri negre ca o schimba radical
|
si aici in spania nu e problema cu politia cu folie pe geamuri, si treci si itv linistit este in feu vert folie homologata
|
ingerasi nu-i pui??
|
Quote:
A ... si nu uita de Kitul de M Technik ... nu facaturi ... |
6 Attachment(s)
o mica schimbare:-)
|
poate ii poti face o poza laterala k sunt curios sa vad ceva.
multumesc |
sincer....E urat spoileru :(
|
mi se pare mie sau spoileru nu se aseaza bine pe masina... parca e prea mare distanta de la roata la el... si akolo la bordura farurilor... nush poate gresesc...
|
daia i-am zis sa puna o poza din lateral k asa am observat si eu.
|
Motor ceva?de cat e?Arata bine masina.
|
scrie la inceput bmw 328i deci e motor de 2.800 i si are 193 caluti :D :D :D
|
Aaaa scuza-ma nu am observat.Pacat ca sunt chior.E si manuala?
|
mie mi se pare ca arata super bine cu el..poate vi se pare ca e urat din cauza ca nu e vopsit daia se si vede ca sta distantat la roata..
|
1 Attachment(s)
da...asa e... in poza se vede distanta mare ...am pus o poza din lateral...numai ca nu e prea clara...oricum mai bine de atat nu am putut sa o reglez....poate dupa ce o s-o vopsesc o sa arate mai bine....ca trebuie sa ii vopsesc toata fatza pt ca am avut-o lovita:oops: :lol:
|
arata foarte bine masina,dar cu kit-ul de m....ar fi aratat excelent!!!...
|
da cu un kit m ar arata bine....
propunerea mea:kit M,stopuri pe leduri sau lexus pe fond negru,capota prelungita peste faruri sau pleoape(pleoape..dar ceva mai special)suspensie..amortizoare sport... un eleron frumos...geamuri fumuri.....si daca mai sunt bani...lambo doors...sos manere..si telecomanda....faruri FK ceva tot pe fond negru...fumuriu..xenon..angel... |
ati uitat sa precizati! KIT M ORIGINAL ca sa se si potriveasca perfect.
|
splendida masina... fara spoilerul fata ar fii mai bine... un kit M cum au zis baietii mai sus... bafta la tunat:D
|
Quote:
|
Quote:
|
[IMG]C:\Documents and Settings\ok\Escritorio\Imagen021.jpg[/IMG][IMG]C:\Documents and Settings\ok\Escritorio\Imagen020.jpg[/IMG]
|
vopsita o sa arate mai bine si nu o sa se obseve asa tare diferenta:D
|
mie imi place.....chiar mult....nu stiu de ce alt spoiler ar veni mai bine si asta nu vine bine...pana la urma deaia postam poze cu masini..ca sa fie laudate sau criticate:oops: :lol: si daca spoilerul e nashpa e vina alora de l-au fabricat>P;)
|
intradevar spoileru propietarului trebuie sa ii placa....
ca altii se dau cu parerea asta ii altceva... aici nu ai dreptate...nu e vina lor...e vina ta ca l-ai ales..;) am observat ca in Spania tuningu ii diferit fata de cum ii la noi...folositi "linii" mult mai excentrice |
prea multe M-uri, cand cineva cumpara un bmw primele sugestii sunt: kit original M, jante M6, folie, suspensie, eleron m
pana la urma incepi sa te plictisesti de kitul M si pe strada acest kit nu mai atrage asa multe priviri, bafta cu proiectul |
Quote:
asta sa o crezi u.sti vb aia: Ce este frumos si Lui Dumnezeu ii place:;) |
Quote:
hai sa-ti explic ceva... eu vreau (nu stiu daca vorbesc in numele tuturor propietarilor si fanilor de bmw) ca masina mea sa fie remarcata doar de cunoscatori si pasionati... nu de toti "ratatii" de 15-16 ani.... parca vad ca daca ii puneam si eu p langa kitu M si jantele keskin Kt1, niste flacari mari si galbene si niste neoane sub masina,....eram mult mai remarcat prin trafic....da eu nu mi-am dorit aces lucru...am vrut doar ca masina mea sa iasa ceva frumos..si intrun final conteaza sa imi placa mie asta ii problema la voi nu stiti sa apreciati ce ii frumos...doar vreti sa fiti "remarcati", fie prin bine, fie prin rau... si mai ceva....is convins ca habar nu ai ce inseamna cifrele de la mine din semnatura...da voi toti sunteti cunoscatori...(cand zic toti...stiti la care "grupa" ma refer) |
vezi ca mintea ta proceseaza cam greu datele, am zis eu ca masina trebuie sa fie incarcata ? am zis doar ca e plina lumea de kituri pentru E36
uite o masina cu un alt kit considerata de majoritatea userilor de pe forum ca fiind cea mai frumoasa masina https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/6684-my-coupe-biatch.html ti-a luat cam mult sa descoperi ce inseamna 2.5 24v 192cp |
hai s-o lasam balta...ca fiecare dintre noi interpreateaza altfel cea ce am spus..
mai comun ii kitu asta la noi in Ro decat cel de M |
fiecare isi face masina cum ii place pana la urma.Daca multora li se pare ca arata mai bine cu kit m decat altele aftermarket nu inseamna ca o si viseaza M sau ca vor sa creada lumea ca e M.D-aia sunt si foarte multe pentru ca e frumos kitu.
|
am si yo o intrebare care-mi mistuie capu`.....:de ce toate bmw-urile tre` sa arate a M?!?!?!
|
frate ca sa iasa ceva finutz ......e cel mai indincat ......sa fie tot kitu M original ..pt ca ara cel mai frumox ......si dc ai vedea kitu pe masina ati zik eu ca nu o sa-ti mai pui intrebarea asta .......dc vrei sa o umfi e treaba ta faci ce vrei e maisna ta ....lumea doar asi da cu pararea ......intelegi u ....fara suparare fara nimik .....
|
2 Attachment(s)
bara cum ai u pe fatza ......vad tot timpul pe ....cielo ..pe celica pe vectra ....pe civic ..........dar ati zik eu ca kit de M nu vezi pe cielo pe vectra si alte modele ...etc ......si ati zik eu ca alea de m sunt mult mai rare decat ala al tau de pe fatza old school....si macar dc era facut bine ....si nu o zik cu rautate frate ..nu o loa ca pe un sfat ca tot ce vreai faci ....dar gandeste ca lumea de la tine de pe topik nu degeaba au zis sa pui kit de M pt ca totusi daia sunt fanii ......hai bafta si gandestete bine ....
|
nu e vb de suparare ca nu avem de ce sa ne suparam...ca de aia punem poze cu masini ca sa discutam despre ele.....dar de ce sa ne cumparam un 328 si sa ne chinuim sa il facem sa arate a M....cand am putea sa ne cumparam direct un M...ca oricum cu banii investiti tot cam la pretul unui M am ajunge...si ar fi si mai original si mai putina bataie de cap...si pana la urma un M e un M....si un 328 e un 328.....sa nu le confundam!!!:oops:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:51. |
- Copyright 2026 4Tuning