![]() |
Alfa mea 166...o masina superba
4 Attachment(s)
Salut de curand am achizitionat o alfa 166,sunt foarte multumit pt alegerea facuta. are motor de 2.0 155 cp,si toate dotariile posibile......pt ceva sfaturi sau orice altceva va astept sa discutam fara nici o problema...in rest drumuri uscate
|
Re: Alfa mea 166...o masina superba
Superba mașina! Ce an e?
|
Quote:
din 2002...multumesc pt compliment |
intredevar superba masina... am vazut-o prin oras.... arata bine ... si din cate am vazut si trage bine...:D
|
Ce-mi plac luminitele de la scaunele electrice...superba masina:D...
Multi km fara incidente. Niste jante i-ar trebui.. |
Quote:
da ms ms...merge foarte bine pt motorul ei...ii o masina buna din toate punctele de vedere |
Quote:
m-am gandit sa ii schimb jantele dar mie chiar imi plac mult jantele astea cum ii vin pe masina.... |
nu are rost sa schimbi jantele..... is perfecte pt masina... ar fi o prostie ...nu imi imaginez ce jante ai putea pune sa arate mai bine.....
|
sa sti ca asta cred si eu...sunt cele mai frumoase jante de la alfa...si eu zic ca ii vin bine....oricum ms doctore pt aprecieri ;)
|
1 Attachment(s)
Ca sa ii contrazic pe cei care au spus ca nu sunt alte jante mai frumoase pentru 166
P.S. Frumoasa masina.. mai ales interiorul :) |
Quote:
da,da-mi voie sa te aprob...imi plac si jantele alea....is frumoase |
ce ziceti ce ulei sa ii bag?
|
Mergi pe uleiul ei original: Selenia!
|
asta mi-au spus toti...asa am sa fac..multumesc;)
|
foarte frumoasa! sa o folosesti sanatos... si in legatura cu uleiul...clar baga selenia! ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: probleme la clima
Salut.... Am si eu o problema cu o alfa romeo 166 2.4jtd cu, clima. Din vechiul compresor in mers mi.a iesit fum din el si s.au dus rulmenti am cumparat compresor i.am bagat freon si tot degeaba mi.a spus cineva sa schimb sonda de inalta presiune am schimbat si tot degeaba.... Cine ma poate ajuta si pe mine cu aceasta problema... am pus.o pe tester si imi spune ca nu primeste semnal compresorul....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning