![]() |
vand piese Vento/Golf3
Vand urmatoarele:
lista actualizata -usi fata+spate partea soferului -alternator golf3 1,6 de 70A -bord G3/Vento, cu torpedou -ansamblu volan reglabil G3/Vento, compus din dispozitiv reglaj, ax volan, volan, -set complet plastice interior: praguri, stalpi fata, central si spate(pt vento), restul merg si pe G3 -arcuri fata si spate -blocuri optice spate Vento:semnalizari, stopuri stanga dreapta, -consola centrala cu tot cu aparatoarea de la frana de mana(cu scrumiera) -chederele usi si portbagaj -ornamentele din cauciuc de pe plafon(din exteriorul masinii)pt Vento -punte fata -etrieri fata, discuri spate, saboti ok -catalizator -jante tabla 4x100 cu cauciucuri Barum Bravuris 185/60/14 cu inele ornament Tel o722999595 |
Re: vand pies Vento/Golf3
spune-mi te rog un pret pt spoilerul spate / vento
merci |
Salut cat vrei pe partea din spate de la cal adik partea cu scrumiera cu tot?
Pls PM mersic! |
Re: vand piese Vento/Golf3
Adaug caseta servodirectie completa, luneta spate, instalatie electrica,computer bord motor ABS injectie MONO-MOTRONIC
Tel 0722999595, |
1 Attachment(s)
scaunele sunt asa
|
Salut. As vrea preturi pt urmatoarele:
1. Ansamblul volan reglabil, fara cele 2 manete si contact. 2. Scaunele fata. O trapa electrica, sau pe cineva care stie sa repare una...Mersi si bafta la vanzare. |
Salut.Ai PM
O trapa electrica, sau pe cineva care stie sa repare una- am detalii privind repararea trapei in manualul pentru reparatii.De cele mai multe ori este vorba de un contact sau de motorul de actionare, trebuie vazut la fata locului ce nu functioneaza |
Preturi
bord G3/Vento, cu torpedou :150 lei ansamblu volan reglabil G3/Vento, compus din dispozitiv reglaj, ax volan, volan:60ron set complet plastice interior: praguri, stalpi fata, central si spate(pt vento), restul merg si pe G3:25 lei oricare blocuri optice spate Vento:semnalizari, stopuri stanga dreapta:100 set ornamente plafon pt Vento:80 lei consola centrala completa 60 lei etrieri fata 80 lei ambii discuri spate 20 lei bucata punte fata 100 lei arcuri fata+spate 100lei |
un electroventilator nu ai?
|
Imi pare rau, nu am
|
1 Attachment(s)
Paul,uite la asta ma refeream,il ai?
|
Salut batrane.Il am, rama este intreaga, o singura gaura din cele 4 este rupta putin dar prinde surubul.Are scrumiera, nu am butoanele,si nici iesire pentru mufa diagnoza, dar am impresia ca nu-ti trebuie cu mufa.Cel din imagine are comanda pt AC si este luat de pe e-bay,nu?
|
Nota 10+ ,pai nu gaseam sa-ti arat si am gasit acolo accidental, zi cat vrei pe ea,daca e zgariata,daca are becul de la scrumiera bun si cum facem cu transportul ca nu vreau sa se rupa si aia mai mult.
|
Ups ai zis ca nu are iesire pt diagnoza?
NO GOOD, eu am si e super naspa de montat fara decat sa gauresti partea din spate de la scrumiera da n-o poti fixa bine si risti sa nu-i sara vreun fir sa faca scurt. |
Caut si intreb pe un tip care are un parc de dezmembrari, am impresia ca are ceea ce vrei tu - cu iesire pt diagnoza.Masina este un G3 cu motor ABS benzina.Sper sa nu se arunce prea mult la pret.Maine nu mai vin la Buc.
|
Quote:
|
azi ma duc sa vad, pragurile din plastic sigur nu sunt, masina este taiata si are numai partea din fata
|
Sal Razvan.S-a dat piesa, mai are comanda de la climatizare
|
Sa zic asa fuck,daca-l mai desfac pe asta o singura data trebuie sa apelez la "picatura",ma gandeam ca poate-l gasesc bun pe undeva,ms mult oricum.
|
Negociabil / toate la gramada
|
up!!!!!!!!
|
Adaug aeroterma completa motor+radiator caldura +cabluri.
A fost de pe Termotronic dar merge si normal Dau si separat |
Salut. Scrumiera (de G III) o gasesc la tine? Daca da, baga si un pret te rog. Mersi. Bafta la vanzare.
|
Quote:
|
Salut. Am citit mesajul tau din private... Bun pret (pt cea din bord). Cam pe cand ajunge in Bucuresti? Nr. meu: 0740 119 059. Da-mi tu un beep si te sun. Mersi si bafta la vanzare.
|
salut.. as fi interesat de blocul acela mic de sigurante ce vine montat langa baterie... si eventual de bornele de la baterie... ( vento )
|
Nu vad nici un bloc de sigurante dispus langa baterie. Poate fi ceva legat de alarma.Am intreg blocul de sigurante dispus sub bord si releele aferente.Daca poti, pune o poza pentru a ma edifica.Bornele s-au dat, mai aduc o masina in primavara.
|
cv-03-btf te referi cumva la ABS?
|
anunt valabil
|
up cu ele!!!!!!!
|
Schimb spoilerul spate cu unul de fata sau cumpar bentita de sub spoiler.Sa fie de Vento, cea de Golf 3 e prea mica.
|
scaunele mai sunt?
|
Sunt, 90 lei bucata
|
Adaug o alarma italiana(partea electronica), pt. care revin cu informaţii
|
S-au dat:
-capota portbagaj -lampile spate -manere uşi -panou spate caroserie |
am adus puntea fata, bascule, caseta servodiectie, bara stabilizatoare, planetare, amortizoare fata spate
|
Bancheta spate daca mai este. Ma intereseaza culoarea, poze?
|
un cal de mijloc? eventual si niste poze dc este.... plsss
|
Este, e din 2 bucati,în stare f.bună, cu mici probleme la mansonul franei de mană. Este de la Vento, difera putin fata de cel de Golf 3, preţ 35 lei bucata sau 60 ambele.
|
vreau si eu 2-3 poze sa vad cum arata si sa vad cum le adaptez peo batranica mail: [email protected]
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning