![]() |
Doors : Gullwing / Lamborghini Style / Suicide / Normal
4 Attachment(s)
sa incercam sa ne imaginam masina personala
dupa ce bagi bani in styling ajungi la usi !! ai 4 variante ! pe care o alegi???? |
Re: Doors : Gullwing / Lamborghini Style / Suicide / Normal
La a mea nu i-ar sta rau cu niste Lambo-uri...dar ar necesita un bodykit prima data...coming soon hopefully...
|
in romania crd ca cel mai cunoscut ar fi lambo style
gullwing neavand o asa larga raspandire si fiind caracteristic ''supercarurilor'' mijlocului anilor 80 de remarcat faptul ca producatorii auto au facut si masini de serie cu usi gen'' suicide '' (vezi rx8) |
la rx8 usile suicide sunt doar alea din spate..si le-au facut asa doar ca sa nu trebuiasca sa modifice forma caroseriei pt celelalte 2 usi;)
la fel si usile de pe mercedes gullwing si lambo doors la fel cred ca a fost treaba a fost un truc ingineresc pentru a nu schimba forma caroseriei pt usi:) dar tot arata misto |
Quote:
|
dap
watch discovery channel;) |
Quote:
of Doamne ! revenitzi-va oameni revenind la topik tare as vrea sa vad prima dacie cu LSD |
8 Attachment(s)
gull wing
-> |
eu aleg suicide doors .. am vrut eu asa ceva pt. punto III si se pare ca (cel putin in oradea) nimeni nu s`a riscat sa mi le modifice
|
depinde mult si de forma masinii!pe o japoneza merg ca becu lambo style si nu prea suicide
|
ma poate ajuta cineva si pe mine cu un pret aprox. pt. lambo doors ? si daca stie cineva problemele care apar .
|
votat lambostyle doors .....da mult mai bine pe o masina decat celelalte....acum fiecare cu gusturile lui(exceptand pe cele normale)
|
lambo doors de la LSD.de aprox 1500e orice magazin serios de tuning le poate aduce
|
mersi de informatie .. oricum votat suicide :)
|
Quote:
|
wob deci alea gen porumbel cum se mai numesc...nu sunt de la mijlocul anilor 80 cum ai spus
tin sa-ti precizez ca mercedes a introdus astfel de usi pe modelul slr 300 din 56 uita-te la topicul meu facut pe cluj despre muzeul mercedes pe langa mercedes mai era si ceva opel daca nu ma insel... in 80 marea majoritatea erau gulwing da important ii primu nu toata turma (daca ma intelegi ce vreau sa zic) eu sincer as prefera glwingul decat lambo cati din romania au gulwing pe masini? si cati au lambo? lambo stiu cel putin 4 care au si uicide 1 da gulwing nu am vazut pe nimeni sincer |
Quote:
am zis ca in anii 80 AU FOST ACCENTUATE cate gullwing vezi pe masinile de anii 50 si cate vezi pe masinile dina anii 80 ! fii mai atent ;) numai bine! |
Gullwing necestia ceva modificari la masina pana sa le poti nimeri cum trebuie... si in + parca sunt doar anumite masini pe care dau bine.....
Suicide .... si aicea trebuie ceva modificari, dar nu asa de multe, si parca sunt cam "suspecte" sa le zic asa... si cum zicea si cineva mai sus parca merg mult mai bine pe masinile de epoca... :-" Lambo... nu e prea mare abureala, nu trebuie sa modifici mare lucru, si au si efect garantat... + ca dau bine pe majoritatea masinilor :D deci ma duc pe mana la lambo dors :-" |
suicide clar..!! cele mai excentrice :)
|
sa nu uitam ca SLR e gullwing
|
lambo dors arata bine doar pe masini cu 2 portiere...parerea mea...pe cele cu 4 is cam nashpa...
|
eo am votat normal ...
o masina poate fi "spectaculoasa" chiar daca nu are usile in stil lambo, suicide, etc... |
Lambo 4 me. Da un aspect ***urist masinii. Gullwing si sucide dau aspect retro. Cum eu prefer un look mai ***urist mi se pare normal sa optez pt asa ceva.
|
Sunt un fost posesor de LamboStyle Doors si in momentul asta mi se par o tampenie... Nu sunt practice si sunt doar pt show... Daca fabricantu nu a facut usile spectaculoase... aproape orice incercare de a replica un model de usi nu e foarte utila si da bine doar la aspect, de aceea am votat normale
|
Ce-i drept masina arata bomba cu LSDuri dar leam dar jos din cauza ca am avut probleme si fiindca nu erau practice
|
Ryan, ce probleme ai avut cu LSD-urile?
Te rog sa-mi raspunzi fiindca ma intereseaza extrem de mult intrucit tocmai astept sa-mi vina setul de la GT Factory (Chaser Aerodynamics USA). E un alt sistem, ceva mai solid decit de la LSD Gmbh, dar bineinteles, acelasi stil. Deci, in afara de disconfortul utilizarii, ce probleme zici ca ai avut? Multumesc. |
Mia crapat unu din ele... Usa era foarte grea si sa dus pistonu... De atunci sunt total impotriva fiindca sunt constient ca sunt doar niste improvizatii...
Una e sa-mi iau Lambo care are el usile asa din fabrica si caroseria e facuta pt asa ceva si alta e sa ma scarpin fara sa ma manance. Si Celica lu Gusu are sau a avut probleme cu usile. |
Gullwing`ul e ... as spune rar... ceea ce e ok , in lume ..
in Romania, practic.. inexistent ... sau sa zicem maxim 1 exemplar.. whatever suicide`urile iar .. inexistente lambo .. mai vezi pe ici` pe colo ... si normale ... nah .. so .. dpmdv "batalia" se da intre suicide-uri si gullwing .. |
lambo am ales... de cate celelalte 2 modele mai bine normal..chiar nu imi plac! deci intre lambo si normal aleg lambo pt coupe si normal pt 4usi
|
3 Attachment(s)
Ryan, multumesc pentru raspuns.
Am uitat insa sa adaug si alte doua intrebari, esentiale de altfel. Care este fabricantul balamalelor pe care le-ai avut pe masina si unde au fost montate? De fapt, mai mult ma intereseaza fabricantul. In ceea ce priveste votul, cred ca e limpede pentru toata lumea incotro se indreapta. |
Sincer nush producatoru iar acum nu le mai am ca sa iti spun exact.
Dar am vazut mai multe LSD uri iar cele de pe celica lu gusu sunt Decah. Fara discutie efectul lor e prea tare, dar parca nu sa meritat efortu, nici financiar si nici chinul cu ele. |
Ryan, multumesc inca o data.
|
[QUOTE=corraptor_evo;613472]....ce probleme ai avut cu LSD-urile?....QUOTE]
Una dintre probleme este ca cedeaza pistoanele ,chiar daca sint doua la usa.Iarna datorita frigului si pistoanele fiind pe gaz sint dificultati la ridicarea usilor. Daca sistemul nu este suficient de bine gindit incit sa-ti puna usile cit mai pe verticala posibil,risti sa dai cu capul in coltul de jos al usii.Si zau ca doare.... O alta problema in functionare este dereglarea usilor pe inaltime.Am montat citeva modele de LSD ,insa nu am gasit o solutie sa rezolv aceste neajunsuri.:( |
am votat lambo, nu de alta, dar proiectul la care lucrez acum va avea lambo automate. gullwing sunt pentru 2-3 caroserii, sunt exclusiviste. suicide sunt, de asemenea, pentru cateva caroserii, intregind latura retro a unor automobile tratate in acea tema.
nu cred ca e fantastic un S Classe cu suicide, la fel cum nu cred ca e dragut un Megane RS cu gullwing. ati prins ideea ;) si cum noul proiect are lambo automate, custom made pentru masina (105 grade vertical) am votat... lambo ! :twisted: |
si da, sunt perfect de acord cu cei care au accentuat ca toate aceste "artificii" stilistice si ingineresti sunt doar pentru automobilele cu doua usi.
restul dau prea mult in bling-uiala. si da, sunt impotriva sistemelor universale. fiecare masina are caracteristicile ei, fiecare sistem trebuie sa fie facut special pentru unghiurile, greutatea usii, lungimea si presiunea pistoanelor, numarul de pistoane, cuplele de rotatie si translatie (in functie de necesitati), spatiul de manevra specifice fiecarei masini in parte. ;) |
8 Attachment(s)
inca ceva SUICIDE images :)
pret aproximativ intre 500-1000 $ net ieftuine fata de lambo insa nu prea po****re in afara continentului american! |
votat suicide doors......mult mai mafiot
|
care stie sa mai completeze cate-va <stiluri > de usi?
|
lambo!!! gullwing dac esti mic de ianltime cum plm le inchizi??? :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
in afara de butterfly doors (vezi mclaren f1 , salen s7) si slide doors (vezi peugeot 1007 ) ce alte le mai cunoasteti?! niste poze cu deschideri ciudate :arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning