![]() |
EVO ROX
10 Attachment(s)
Acum 4 luni m-am pus sa desfac aeroxul pe care il am de 1 an ..dupa ce l-am vandut pe cel portocaliu am prins dorul iar de aerox si m-am decis sa cumpar iarasi unul..prima data am bagat pe el mai mult tuning estetic si o configuratie mid-race acum de 4 luni am strans pe bani si l-am facut bucati am comandat piesele si m-am decis sa il fac high end ..in motor am bagat cam asta:
set polini evo 1-------------------------------------- 255€ ambielaj polini evo 10pen----------------------------- 227€ filtru de aer polini---------------------------------- 30€ ambreaj polini evo 2g--------------------------------- 96€ oala polini evo--------------------------------------- 41€ aprindere malossi mhr selettra------------------------ 375€ toba malossi mhr team--------------------------------- 365€ variator malossi mhr overrange 2005------------------- 101€ fulie malossi ventilvar------------------------------- 25€ role malossi hat 3 grame------------------------------ 10€ arc central malossi hard------------------------------ 9€ curea top performances-------------------------------- 32€ carburator mikuni tm 24------------------------------- 100€ admisie aluminiu-------------------------------------- 15€ muzicuta 6 lamele fibra de sticla--------------------- 15€ aspect..etc: suspensie malossi rs24 ghidon str8 pipa str8 grila tnt tuning chrom far tnt tuning monopost tnt tuning carenele unde tine a2a persoana picioarele str8 aripa fata str8 aaa si bujie ngk iridium ix ..deocamdata sunt foarte multumit de scuter merge foarte tare peste asteptari numai ca se aude tare si am probleme cu vecinii :-P in ultima poza era cu setare mid-race si carene str8 ..sper sa va placa |
Re: EVO ROX
Ce poti sa mai zici la un asemenea proiect?
|
niste detalii despre performante nu ne spui si noua pitzi:>:>:>?
|
130/135 km/h si mers pe o roata cat te tine :D
|
de ajuns pentru scuter.
felicitari!!! |
merci ;)
|
topicu asta e fals?
unde itzi este numaru la scuter? |
Quote:
asta e scuter de pista |
Auzi acolo : ) ) , nu e fals topicu :)
|
ma dau pe strada cu scuterul nu pe pista .. foarte rar pe pista felix ma stie bine poate confirma ca scuterul e al meu si app am si numar e inmatriculat pe arad la rar da numi place cum arata cu numar ;)
|
man..... am zis asa stiu ca a mai fost pe forum un fals... si de asta zic:Din fine daca e al tau multa bafta cu el si incearca sa ii dai o vopsea mai frumoasa.... la bani care i-ai bagat merita ceva mai frumos
|
asta e problema ca ias da alta vopsea .. o sa urmeze ceva cred daca o sa mai am chef ca deja am modificat scutere pentru tot aradul si de obicei dupa ce le termin de tot adica vopsea tot atunci incep sa ma plictisesc de ele si le dau :)) uni care ma cunosc personal de pe forum stiu
|
salut pitzi, chiar ma bucur ca ai reinvestit in proiectul cu aeroxul ... iti urez bafta in continuare
laur (aerox4ever) |
i-am cam rupt sufletul si l-am dat azi :( asta e ..
|
Quote:
|
destul de mult numai conteaza ..oricum nu mi-am scos investitia dar asta e..aveam probleme cu vecinii decat sa il tin in garaj mai bine lam dat la cineva sa se foloseasca de el ;)
|
Quote:
|
foarte foarte foarte tare :)) era si obositor sa mergi cu el .. eu deja vroiam scuter de mers toata ziua nu ma puteam abtine sa nu merg cu el cand era vremea buna si un high end nu e de mers cu el toata ziua.. de exemplu nu puteam sa duc pe nime ca se rupea cureaua cu 2 persoane ..tot timpul se intampla ceva la el daca mergeam distante lungi cu el din cauza turatiei foarte mari pe care o dadea selettra ..seara iara nema lumini..era aiurea deja ..va sfatuiesc pe toti care vreti sa va faceti scutere de genul asta sa va ganditi de 3 ori inainte daca merita ;)
|
Quote:
|
tu esti copil ce sati zic eu tie ..dupa ce bagi bani ce iam bagat eu in scuer poti spune ca exagerez da asa nai de unde sa sti cum e un high end daca nu ai avut tu unu asa ca numai vb din burta ;)
|
Quote:
|
is multi din arad pe forumu asta majoritatea ma cunosc i stiu ca scuterul a fot almeu..si stiu ce cutere..motoare am avut etc ;) maturizeazate umpic si tu..pe alte forumuri ziceai ca is tepar ai votat sa dispar de pe alte forumuri si aiurea asa ca dispari..topic closed
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning