![]() |
Carlsson CK50
3 Attachment(s)
Carlsson CK50 CK50 = Mercedes Benz GL 500 modificat de cei de la Carlsson. |
Re: Carlsson CK50
e masiv e tare..dar nu imi place in mod deosebit
|
parca prea american.........oricum frumos
|
miar trebuia asa o masina ma potrivesc cu ea sunt la fel de masiv ca ea ;) mama shi tata au spus ca e ca mine asa ca spre sa mio ia :)
|
Probabil cel mai rapid dric din lume...
|
sigur o sa mai vedem asa ceva. mie unu' nu-mi zice mai nica, asa sa ma atinga la suflet. prea mare, prea departe de vechiul G
|
E misto in general numai ca nu e chiar pe gustul meu:sad:
|
De fapt, prin modelul nou de la G klasse, Mercedes a renuntat la adevarata traditie, adik G klasse = off-roader veritabil...acum e un SUV ceva mai mare decat M klasse, care cred ca va fi mai mult pe gustul americanilor.
Acum ca l-au mai si tunat e partea a doua. Totusi modelul clasic ramane o imagine buna a Mercedes, iar iubitorii de G klasse ai modelului vechi pot confirma asta... |
Quote:
|
La prima vedere am crezut ca este dric tunat.Imi creaza impresia de masina mortuara, parca si vad un tron in ea:))
|
nice very nice...............ce acceleratzie rapida are pt un dictamai magaoiu k el \:lol: :lol: :lol:
|
e kool masina .....dar si pretu..........
|
ba GL Class e cu totul alta masina decat G Class..
se vand amandoua in paralel.. |
Masina este super dupa parerea mea, sa ai 7 locuri, performante la fel de bune atat in on road cat si in off road, mult lux in interior si o calitate buna este tot ce ai nevoie!!!
|
:shock: Huuuge Monster Truck :twisted:
|
performantze bune......dar e prea mare mashina
|
din lateral seamana perfect cu un dric...oricum...mi-ar place si mie un dric dinasta de 435 de cai :))
|
parca ii un dric
|
Quote:
|
in realitate cred ca te-ar lasa cu gura caskata!
|
Interesant...dar mi se pare inadecvat sa tunezi sport un SUV. Cu rotile alea de 22 si cauciucuri de 35 e varza in off-road. Daca vrei sa te dai mare ceva gen pimp-my-ride e altceva.
|
Super tare masina.........merita un tuning adevarat GL asta!!!
|
Este intradevar foarte impresionatn noul G,au aparut deja si prin Ro dar sincer...tot vechiul raman tatal lor,genul de masina care se baga pe oriunde ramane una dintre cele mai tari masini de teren construite vreodata,ce mi-ar place un G55 AMG si cuplu pentru offroad si putere pentru strada...tot tacamul :D
|
ca un dric dar unu mai frumos ..
|
asta da mercedes frate,crima si pedeapsa.un 4x4 reusit ,imi palce mai mult decat ML-ul
|
Imi place doar pentru ca e Carlsson...
|
as vrea si eu sa dau o tura q asa o masina ma lasat:shock: uimit
|
doua lucruri: 1.asi vopsio neaparat alta culoare,de preferintza Alb sau Argintiu,ca daca o las neagra,pling babele pe strada cand trec cu ea,zic ca trece mortu...si 2,asi face cerere sa`mi puna motorul de pe 6.3.
|
Seamana mai mult cu-n Avant decat un offroader :) personal prefer un G-class
|
frumos, masiv, ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning