Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - new in town (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/250748-e30-new-town.html)

red_edition 02-04-11 23:15

E30 - new in town

2 Attachment(s)
salut! As dori sa-mi prezint admiratia pentru tot ce inseamna BMW, anul trecut in februarie am achizitionat un e36 touring 2,5 tds si de atunci totul s-a schimbat, a devenit o pasiune pentru marca BMW. de mic tot vedeam un ursulet in ploiesti toata lumea intorcea capul dupa el.Asa ca in decembrie mosu mi-a adus un e30 316i din 1988 de germania. masina arata bine la exterior, cu mici exceptii(putina rugina la aripile din fata si praguri).si acum incepe treaba: am achizitionat canapele de e34 recaro(cele originale erau incomode) ,am cumparat si o coaja pentru recarosare si acum astept sa imi iasa actele

lopezz 03-04-11 00:51

Re: e30 new in town

ce pot spune ..multa bafta ..si multi bani .ai planuri de m-technic cvA? motor mai mare?

oBL1O 03-04-11 02:03

succes cu ursu , si spor la bani :P ;)) astept sa vedem schimbari

13tsp 03-04-11 09:46

Quote:

Originally Posted by red_edition (Post 4222019)
salut! As dori sa-mi prezint admiratia pentru tot ce inseamna BMW, anul trecut in februarie am achizitionat un e36 touring 2,5 tds si de atunci totul s-a schimbat, a devenit o pasiune pentru marca BMW. de mic tot vedeam un ursulet in ploiesti toata lumea intorcea capul dupa el.Asa ca in decembrie mosu mi-a adus un e30 316i din 1988 de germania. masina arata bine la exterior, cu mici exceptii(putina rugina la aripile din fata si praguri).si acum incepe treaba: am achizitionat canapele de e34 recaro(cele originale erau incomode) ,am cumparat si o coaja pentru recarosare si acum astept sa imi iasa actele

Frumoasa masina, frumos rosul, atrage atentia pe strada, mai ales ca e si ursulet. :D

La cat te duce toata distractia asta cu recarosarea? Ma refer pretul masinii, pretul actelor si pretul recarosarii, ca si eu as vrea sa urmez acelasi demers. Merci anticipat. :-P

alexandru320 03-04-11 10:22

mult succes... in continuare asteptam update-uri si planuri de viitor 8)

RacerJunior 03-04-11 11:58

Ce frumoasa e masina ...
Cat te-a dus masina cu tot cu drumul de Germania ( daca ai adus-o tu ) ?

marius_81 03-04-11 12:12

Quote:

Originally Posted by red_edition (Post 4222019)

Multa bafta cu el in continuare si de acum inainte iti vei redirectiona toate fondurile catre urs cu siguranta.

red_edition 03-04-11 14:58

masina am cumparato din brasov de la un tip cu 1100 de lei, am mai cumparat una lovita pt acte pe 2000 de lei si inca 2000 de lei recarosarea

red_edition 03-04-11 15:02

momentan am pus motorul de pe cea lovita, pt recarosare si nu prea sunt multumit de el, este un 2000 motronic 1, deja am avut probleme cu calculatorul, dar o sa urmeze un 2,5 24v.totul dupa ce termin cu recarosarea si tinichigeria. toate fondurile sunt directionate spre el

red_edition 03-04-11 15:06

3 Attachment(s)
poze! data aparatului nu este setata:Dscuze!

RacerJunior 03-04-11 15:30

Wow ... ce bine arata mochetele. Cineva a avut grija de ea ...

jakal 03-04-11 15:35

spor la treaba boss....
hai sa vedem inca un urs frumos prin ploiesti...;)

bafta..

alex_maniacu_91 03-04-11 15:50

Daca esti mic de inaltime o sa ai o surpriza la scaunele sport de e34.

Spor cu ursul.

red_edition 03-04-11 18:07

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4223609)
spor la treaba boss....
hai sa vedem inca un urs frumos prin ploiesti...;)

bafta..

mersi, incet o sa-l aduc pe linia de plutire

red_edition 03-04-11 18:10

[QUOTE=alex_maniacu_91;4223644]Daca esti mic de inaltime o sa ai o surpriza la scaunele sport de e34.

nu prea pot sa utilizez manetele scaunului cu usa inchisa in rest e ok, si le-am dat in spate de tot caimi atinge in fata de usa

alex_maniacu_91 03-04-11 21:03

Quote:

Originally Posted by red_edition (Post 4223946)
nu prea pot sa utilizez manetele scaunului cu usa inchisa in rest e ok, si le-am dat in spate de tot caimi atinge in fata de usa

De asta am si zis, ca sa poti sa inchizi bine usile trebuie sa dai scaunul la maxim in spate, adica sa fii mai inalt. Sfatul meu este sa cauti si niste cotiere la scaunele alea. Eu asa am pe masina si sunt super.

red_edition 03-04-11 21:27

Quote:

Originally Posted by alex_maniacu_91 (Post 4224542)
De asta am si zis, ca sa poti sa inchizi bine usile trebuie sa dai scaunul la maxim in spate, adica sa fii mai inalt. Sfatul meu este sa cauti si niste cotiere la scaunele alea. Eu asa am pe masina si sunt super.

le-am montat si sunt ok vreau sa le modific cumva manetele alea sa vad cum oi reusi

red_edition 04-04-11 21:02

a doua zi pierduta pe la rar, poate a 3-a zi o fi cu noroc.:???:

rares22 05-04-11 20:51

sal e buna masina dar ai ceva de lucru la ea eu am vrut sa o iau sa o dezmembrez dar fraierica ala vrea 20 de mil pe ea si nu am luata ca avea si motoru spart si numere expirate .ar treb sa i faci o capitala ca podeaua e cam mancata de rucina am vaz pe la ea in rest arata bine. bafta cu proiectu

red_edition 05-04-11 21:30

Quote:

Originally Posted by rares22 (Post 4230376)
sal e buna masina dar ai ceva de lucru la ea eu am vrut sa o iau sa o dezmembrez dar fraierica ala vrea 20 de mil pe ea si nu am luata ca avea si motoru spart si numere expirate .ar treb sa i faci o capitala ca podeaua e cam mancata de rucina am vaz pe la ea in rest arata bine. bafta cu proiectu

da stiu si eu k e cam ruginita pe la praguri i podea dar dupa ce termin cu recarosarea va intra la tinichigerie si vopsitorie,

red_edition 05-04-11 21:36

azi am fost iar la rar si abia am facut poze, mai ramane sa ''o vada'' si direcoru si gata.... spe4r:???:

alexone 05-04-11 22:32

Multa bafta ... sper sa mai iasa inca un urs frumos la noi in oras. Deja ne-am strans multi. Multa bafta cu ursul.

red_edition 06-04-11 20:02

Re: E30 - new in town

mersi si eu sper sa iasa ceva frumos din el si poate in vreo luna doua o sa iasa pe strazi

red_edition 12-04-11 21:16

astazi ursuletu' a revenit acasa dupa aproape doua saptamani de stat in curte la rar. bine ca am scapat, sau mai bine zis aproape am scapat cu actele, mai am de luat cartea si asteptam noile numere.azi ca tot a venit acasa m-am apucat de demontat la ea (se pregateste pentru tinichigerie:oops:)

red_edition 15-04-11 21:32

am o problema cu ''noul'' meu motor, nu trage si in ture mari intrerupe, mentionez ca a fost pe alta masina si pe aia tragea bine, intre timp am schimbat pompa de benzina ca a masinii s-a ars cu una after market

red_edition 06-06-11 17:25

3 Attachment(s)
mai scriu si eu dupa ceva timp.
am reusit si am terminat cu actele si intre timp am schimbat si motorul cu un 2,0 24v... trage destul de bine pe urs(zic eu). merge mai greu proiectul ca am luat si o pisica 318 tds si mai trebuie pusi ceva bani si in aia ca na e masina de zi cu zi . incurand o sa ma apuc de demontat la el pt tinichigerie.
niste poze cu motoru.....

unknown user 27-09-12 21:01

indraznesc sa postez si eu dupa ceva vreme , ursul a ajuns la mine, dar PROBLEMA ACTELOR INCA NU S-A REZOLVAT , inca astept fiscalul...

Intre timp, masina a venit de la tinichigiu, nu mai are niciun pic de rugina,pragurile au fost inlocuite, podul pedalier a fost refacut, aripile au fost schimbate cu unele originale SH, chederul de la parbriz fiind si el cumparat nou,asa, ca sa nu mai ploua in urs :))
Masina a primit un radiator 2.4 td, un vasco-cuplaj, baterie noua, o bara de rigidizare pentru fata TaTehnix, un filtru de aer sport nou, tiganie sau nu, alte variante momentan nu am.

Masina va primi o alta pompa de benzina,apoi pusa neaparat pe tester.A, era sa uit, daca are cineva o schema cu instalatia electrica, codul culorilor ceva, sau cineva care a montat m50b20 pe e30 sa`mi explice si mie ce si cum se procedeaza la instalatia electrica... Inca sunt nemultumit de modul in care trage \ nu trage... Scaune de 5 au fost inlocuite cu scaune de urs.

unknown user 28-09-12 01:34

5 Attachment(s)
cateva poze cu pocnitoarea dinainte de tinichigerie :)))

unknown user 06-10-12 23:34

multumesc pentru nimic :)) instalatia electrica, cat si calculatorul este ce trebuie. Sonda lambda trebuie inlocuita si refacut traseul de tobe. Curand masina va intra la vopsitorie...sper sa-mi fac timp maine sa mai trantesc si eu niste poze cu godinul.

toody 07-10-12 02:41

Mi-as dori sa stiu cum s-a rezolvat treaba cu actele.
Multa bafta si fa masina asa cum iti place.:-)

unknown user 07-10-12 19:09

inca nu s`a rezolvat cu actele, fostul proprietar mai are cateva datorii pe la fisc, dar sunt intelegator momentan :)) sper sa fie si el om de cuvand, cum a promis, imi cer scuze, astazi am fost plecat din localitate, si n`am avut timp de nicio poza , dar maine sigur pun cateva cu cadavrul :))

unknown user 22-10-12 22:21

2 Attachment(s)
mi`am facut timp sa mai postez si eu ... radiator 2.4td, vasc, bara rigidizare ....

unknown user 27-10-12 22:35

2 Attachment(s)
;)....

zpzpzpo 28-10-12 01:40

schimba i finala aia ca zici ca e un burlan turtit.

unknown user 28-10-12 08:17

vreau sa strang niste banuti si sa`i fac o evacuare cap coada de inox cu alta finala si intermediara :) pe evacuarea de pe masina zici ca au facut studentii practica :)))

unknown user 12-03-13 23:49

masina intra la vanzare, cu durere in suflet , dar trecem la ceva mai nou :) , au fost investiti destui bani in masina, si tot mai trebuie pusa la punct, suspensia este sport, tinichigeria este facuta total anul trecut, masina vine cu jante de tabla, ce mai trebuie facut la ea :

1. grupul schimbat este prea scurt ( 4,2* )
2. trebuie o punte cu discuri pe spate ( momentan are discuri ventilate si perforate pe fata )
3. vopsitorie total

despre masina ar fi multe de povestit, pentru detalii va rog folositi forumul.

GabrielMotorsport 13-03-13 08:45

Frumos ursul . E pe drumul cel bun :D ! Multi km cu el .

PS : Stai undeva pe Cameliei ? A stat o perioada p'acolo fara aripile fata.

alexone 16-03-13 23:37

Hai cu ursul sa il vedem gata.
Este pe numele tau pana la urma?

unknown user 19-03-13 06:44

Quote:

Originally Posted by GabrielMotorsport (Post 5398063)
Frumos ursul . E pe drumul cel bun :D ! Multi km cu el .

PS : Stai undeva pe Cameliei ? A stat o perioada p'acolo fara aripile fata.

Da, stau pe cameliei, ursul a stat o vreme fara aripile fata fiindca am cautat aripi originale nu turcisme, in stare cat mai buna, am schimbat vreo 4 :))))

unknown user 19-03-13 06:45

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 5402721)
Hai cu ursul sa il vedem gata.
Este pe numele tau pana la urma?

Nu este pe numele meu, dar nu-mi mai bat capul....daca fostul proprietar intelege ca e inspre binele lui sa il treaca pe numele meu ... bine. daca nu, sa`i fie in ciorba :))))

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning