Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   BICICLETA TUNATA !!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2504-bicicleta-tunata.html)

DonHacker 12-11-04 21:55

BICICLETA TUNATA !!!

1 Attachment(s)
BICICLETA TUNATA DIN ORADEA !!!

Multzi au sa zica ca sunt nebun...da` nu am ce sa fac ! Deoarece am doar 13 ani,si scuter momentan nu am sa-mi i-au..abia dupa ce implinesc 14 ani...m-am gandit sa-mi TUNEZ bicicleta ! Adica mi-am pun un neon de interior albastru cu plasma pe ea...cu doua gauri in cadru si un acumulator de 12 V reincarcabil am fost declarat un NEBUN in cartierul meu ! Senzatia care o ai cand conduci bicicleta noaptea este super.Zici ca esti in masina lui Brian O`Connor din 2 Fast 2 Furious !!! Pana am sa-mi i-au scuter ajtept parerile voastre cu ideea mea :)

DonHacker 12-11-04 21:57

:)

1 Attachment(s)
A doua poza

Gabi 12-11-04 21:57

Si... in ce consta acel tuning? In neonul de pe cadru? :lol:

Topic mutat la Tot ce nu poate fi incadrat

DonHacker 12-11-04 22:02

1 Attachment(s)
A treia poza

RoSonic 12-11-04 22:02

Si daca ai doar 13 ani, de ce ti-ai pus la data nasterii : 24 Feb 1982 ???

DonHacker 12-11-04 22:06

1 Attachment(s)
Ro_Sonic : m-am trecut asa deoarece la orice inregistrare intr-un forum cu data aceea ma inregistrez...Asa imi place mie..... cineve,ceva impotriva ? :)

RoSonic 12-11-04 22:07

DA, eu am ceva impotriva!!!
Pune-ti te rog varsta reala !!

Speedy 12-11-04 22:11

nu merge tre` sa ai minim 15 ani :arrow: Sorry, this site, does not accept user yonger than 15 years old

iasi_drifter 12-11-04 23:19

macar fa-i poza noaptea pe strada undeva :)

Hondarul 12-11-04 23:59

Lasati mah omul in pace... Ce aveti cu el ??? Si eu am de fapt 43 de ani, dar ma dau un june bine aratos de 22 de ani !!!

Comentatzi ???? :lol: :lol: :lol:

tng 13-11-04 08:35

:lol: :lol: :lol:
si pe mine ma batea ideea de a-mi pune neon pe bicicleta mai ales ca bicla mea e marpha(cadru Merida cromat ,piese schimano LX 2002...)si prinde bine un neon albastru.problema e ca n-am la ce sa-l alimentez,n-am cum sa prind neonul de cadru(sa dau gaura in el mi-e mila,mai ales ca e cromat).Poate ma ajuti si pe mine cu cateva indicatii. :wink:

madfish 13-11-04 10:33

:lol: tuning extremmmmmmm :lol:

Bogdan_16v 13-11-04 12:34

Aloo, domnii cu gramatica...se zice TUNATA, si nu TUNINGATA...eu cel putin asa stiam...

Gabi 13-11-04 12:41

Bogdane: si daca tot s-a ajuns la altfel de \"tuningari\", de ce sa nu se numeasca \"tuningata\" ? :lol:

Cred ca topicul asta era mai bun de Divertisment...

DonHacker 13-11-04 15:03

tng:pai alimentare la 3 baterii de 4,5 V sau un acumulator de 12 V reincarcabil ! :) ! pai nici bicicleta mea nu e din piatza..cadru original MAGELLAN CRATER,toate componentele SHIMANO ACERA,ghidon BIKE POSITIVE,FRANE BIKE POSITIVE,SABOTI BIKE POSITIVE ( tot ce e pe ea e BIKE POSITIVE & SHIMANO ) !!! Pretzul de vanzare e de 15 milioane lei !!!! OFICIAL E PUSA IN VANZARE !!!! (neon inclus) :)

tng 13-11-04 15:31

ok,am inteles.Neon de unde ai facut rost?

Cu 15 mil vrei sa dai tu bicla aia cu astfel de echipare?Nu ti se pare cam mult ???

DonHacker 13-11-04 19:19

NU mi se pare deloc mult ! I think so... :) ! Oricum cine vrea bicicleta un SMS la 0788425223 si mai vb :) ! Neonul l-am luat de la un magazin de TUNING (Cridem Oradea) -> www.accesorii-auto.ro

Vreau sa-mi vand bicicleta si sa-mi iau motor ! :)))

orlando 13-11-04 22:18

sincer e kiar o prostie ca nu ti-ai pus varsta ta adevarata...ia uitate la mine...e varsta mea adevarate!si la 16 ani ai voie cu scuter de peste 50cmc!eu am condus si masina de la 14 ani si acum daca mi se mai iveste vreo ocazie o voi conduce!1 :P

Gabi 13-11-04 22:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
[...] si la 16 ani ai voie cu scuter de peste 50cmc!eu am condus si masina de la 14 ani si acum daca mi se mai iveste vreo ocazie o voi conduce!1 :P

Serios? Ai voie cu scuter cu cilindreea > 50 cmc, daca ai 16 ani ?

Si... cand ai condus masina, erai in legalitate?

DonHacker 15-11-04 18:58

Acu` ce te dai mare ? Daca te zic la Nenea Politzaiu` ca ai mers cu masina la 14 ani ??? :)))) !!! As vrea sa va intreb ceva pls ... de la 14 ani cu ce motoreta am voie ? TREBUIE SA AIBA NEAPARAT PEDALE ???

ajtept parerea voastra !

MaF|OtU 15-11-04 20:36

Ai mai intrebat asta ... ai facut chiar un topic special ...
Eu zic sa nu te apuci sa intrebi acum pe toate topicurile acceasi problema :!: ...
Uita-te pe topicul creat ... ca o sa scrie lumea acolo ....

:wink: :wink: :wink: :wink:

adu4mazda 15-11-04 21:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Lasati mah omul in pace... Ce aveti cu el ??? Si eu am de fapt 43 de ani, dar ma dau un june bine aratos de 22 de ani !!!

Comentatzi ???? :lol: :lol: :lol:

Fara suparare Hondare... ai zis 22? Atunci de ce varsta cu care te-ai inregistrat este 21?

RoSonic 15-11-04 21:48

Quote:

Fara suparare Hondare... ai zis 22? Atunci de ce varsta cu care te-ai inregistrat este 21?
Adevarul ca intre 22 si 21 este o mare diferenta.. :lol: :lol: hai sa fim seriosi...

si cred ca Hondaru stie destul de bine in ce an s-a nascut, nu crezi?

Gabi_323i 16-11-04 08:25

ziua lui este pe 19 luna viitoare, de aici aproape 22 de ani :lol: :lol: :lol:

DonHacker 17-03-05 20:03

1.Rog daca se poate sa nu fiu atacat,scopul acestui mesaj nu este acela de a 'dezgropa mortii' !!!!!!

****Stiti ce vreau sa pun acum pe bicicleta ???? un sistem audio.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!va rog daca se poate sa nu ma injurati !!bicicleta e 'pe butuci' !! Nu pot sa incarc poze..off..daca ma poate ajuta cineva si sa le puna el..sa ma contacteze pe messenger:donhackerwithvanilla !!

:peace:

tng 17-03-05 20:22

cumpara-ti si tu un radio din targ pe baterii si un suport de prins pe ghidon si gata sistemul audio :D

EvLSant0S 17-03-05 20:51

auzi.. dar.. tu pe ce lume traiesti ?

nu s-au pishat pe ei de ras oradenii destul ? (cand au vazut neonu`) ?

vrei sa pui si muzica.. ia-ti dreaq un mp3 player.. si gata sistemul audio .. doamne ce idei ai ..

cretin topic..

DonHacker 17-03-05 21:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
auzi.. dar.. tu pe ce lume traiesti ?

nu s-au pishat pe ei de ras oradenii destul ? (cand au vazut neonu`) ?

vrei sa pui si muzica.. ia-ti dreaq un mp3 player.. si gata sistemul audio .. doamne ce idei ai ..

cretin topic..

se putea tu sa nu comentezi ? :) !!nu s`a pishat nimeni pe el de ras..fac si eu ce pot pana la 16-18 ani..tu tot timpul ai ceva impotriva..du`te frate la psiholog ca esti prea negativist !! :lol: :lol:

EvLSant0S 17-03-05 21:27

facem un pact...

ma duc la psiholog...

dupa .. ce iti pui tu spoilere / praguri / eleron / muzica / jante pe bicla..
bine bai STREETGLOW ?!

alex_maxx 17-03-05 21:50

daca continuati cu cearta ...va rog sa va mutati la versus pt k o sa va sterg toate posturile!!

GolfuletzS 17-03-05 22:07

Nu pot sa inteleg cum dl orice discutie trebuie sa iasa o cearta dc puteti sa va abtineti sa va certati ... fiecare face ce poate si cum poate :) Noapte buna all

Psycho 17-03-05 22:23

frate mie nu`mi vine a crede ce vad aici .. voi suntetzi mai nebuni k mine ... da ce pelea mea .. io am role sa mor io de nu`mi pun neoane p role sa va ***zi in gura mea :)

GolfuletzS 17-03-05 22:33

psycho daca faci rost de nishte sisteme audio :twisted: pt role si niste neoane imi dai si mie ok :wink: ? ca si yo sunt fanatic de role :lol:

alex_maxx 17-03-05 23:22

total offtopic ..dar e mai bine dacat sa ne certam ..:l-am vazut pe un prin herastrau cu neoane albastre la role!!...deci ideea e luata deja baieti!!..inventati altceva :)

SpeedeR 17-03-05 23:28

vand kit exterior \"4 in linie\" complet..... \"4 in linie\" S.A. este firma acreditata de R.A.R. pt pachetele de tuning pentru rolele Roxa,Moxa si Boxa..... ieftinache, sa imi cada a 3a roata dk va mint:D

teddy 17-03-05 23:35

haios topic, haioase idei :)

tng 18-03-05 11:06

hai ca o dati in offtopic cu rolele voastre tunarite :D
aici e vorba de bicicleta lu DonHacker si nu numai... 8)

DonHacker 18-03-05 16:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"
daca continuati cu cearta ...va rog sa va mutati la versus pt k o sa va sterg toate posturile!!

eh..nici vorba la versus(arena) :wink: !!Nu ne`am certat.. :roll: !!am avut pareri contradictorii.. :lol: !!

:peace:

EvLSant0S 18-03-05 23:13

imi pun neoane.. luate de la magazin de \"tuning\" pe adidasi..
ce pm.. tre sa ma fac cunoscut cu ceva nu ?

DonHacker un sg. argument plauzibil iti cer.. DE CE TI_AI PUS NEON PE BICICLETA ? atat...

astept...

DonHacker 19-03-05 07:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
imi pun neoane.. luate de la magazin de \"tuning\" pe adidasi..
ce pm.. tre sa ma fac cunoscut cu ceva nu ?

DonHacker un sg. argument plauzibil iti cer.. DE CE TI_AI PUS NEON PE BICICLETA ? atat...

astept...

citeste primul post :wink:

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning