![]() |
Cea mai potrivita culoare pentru golf
Ce culoare pune cel mai bine in valoare un vw golf?
|
Re: Cea mai potrivita culoare pentru golf
eu sunt de parere ca cele negre dau bine ,
asta pana la primavara cand o sa imi vopsesc eu mashina :) adik turcoaz :D |
albul este culoarea la moda pentru anul viitor....8)
|
ce ziceti de rosu - imi place dar nu stiu daca e cea mai buna alegere
|
da da un rosu ferrari .... sau un rosu sprwe visiniu sau combinatii de rosu , portocaliu si visinui cred ca ar da bine
|
si de un negru matt si jante crom ce ziceti???:)
|
un singur cuvant - ROSU .. un fan si un cunoscator stie de ce!
(rosu ferrari e un succes garantat) |
cred ca mi-ar sta bine cu rosu
|
1 Attachment(s)
tot pt rosu subscriu si ieo...mi-am revopsit masina total rosu lamborghini si arata mult prea bine si asta, iar perla din vopsea isi face simtita prezenta pe inserate cand isi modifica total tenta vopseaua:D
|
as incerca un rosu mat eventual combinat cu gri
deocamdata sint nehotarita mai studiez problema - vreau sa fie ceva deosebit - va fi ceva deosebit |
sal,
ai poze mai recente cu mashina? pune shi tu cateva sa vedem ce i-ai mai facut. thnks |
1 Attachment(s)
nu am mai facut nimic in ultima vreme
asta e ultima poza nu sint hotarita ce vreu sa fac ma bate gindul sa iau un opel calibra dar chiar nu stiu daca merita sa dau golful - mi-e drag si merge super Laura |
2 Attachment(s)
mai atasez niste poze
|
culoare de acum e prea inchisa si nedefinita
trebuie sa ii fac ceva chiar daca nu imi convine sa stau fara masina cit dureaza vopsitul |
un sfat prietenesc - nu iti lua opel calibra.
1. nu se compara cu golful la multe chestii 2. e mult mai mare 3. nu ai sa gasesti calibra in toate mintile ei oricat ai cauta. 4. calibra este mashina sport si iti spun din experienta - o sa te doara spatele tare. brgds edi |
tocmai de aceea ezit sa schimb golful
sper sa nu fie o problema ca am deviat putin de la subiect calibra arata bine - dar si din golf pot scoate ceva super |
masina arata foarte bine ! nu ai de ce sa investesti bani sa ii schimbi aspectul
este tot ceea ce ar putea dori o doamna curat frumos elegant daca vrei ceva GIRLY GIRLY insa .. pune ceva de genu roz,puf,si alte ''accesori'' succes sa ne tzi la curent |
nu vreau deloc ceva "GIRLY GIRLY" in nici un caz ceva roz, puf si alte accesorii
vreau o masina care sa arate bine si sa fie deosebita trebuie sa fac si alte modificari - nu numai estetice vreau sa schimb puntea spate, o toba sport si as visa si la un motor VR6 nu cred ca e elegant sa faci misto de mine - poti sa-mi spui direct |
m-ai inteles cu totul gresit!
chiar te admir ca si femeie ce poseda mk3 si e doritoare de tuning .. rar gasesti asa ceva mai ales in RO. imi cer scuze daca te-ai simtit ofensata la ce am zis mai sus ! dar masina arata superbine in starea actuala ca si posesor de golf 3 te indrum mai mult spre modificari de ordin optic .. un tuning la motor , nepunandu-i foarte mult in valoare personalitatea |
nu m-am simtit ofensata - e ok
o sa va tin la curent cu ce urmeaza sa modific din pacate vine iarna si mi-ar fi greu sa supravietuiesc fara masina pe frig asa ca pina la primavara o sa fac planuri si desene si abia apoi o sa incep modificarile imi pare bine ca am cu cine sa povestesc despre masini Laura |
despre masini si despre fete .. poti povesti cu 99% din barbati :D
|
Culoarea perfecta pt un golf e negru sau rosu :-)
|
Quote:
e problema lor - nu ar trebui sa-mi pese prea tare despre culoare - voi alege rosu - poate combinat cu ceva |
verde deschis ai incercat? :)
|
verde chiar nu ma tenteaza
s-ar putea sa arate bine dar nu cred ar fi o culoare potrivita pentru mine |
1 Attachment(s)
ziceai ca vrei rosu ? :) ce zici de asta?
|
arata bine
eu ma gindeam la rosu aprins dar sint multe culori care arata bine pe golf - in afara de movul care e acum pe masina mea |
nice golf,am si eu unul,am vrut calibra dar nu am gasit nici una ne calcata de tren
|
Quote:
|
bine ca tzia placut :D
|
Quote:
offtopic ... JEANTELE DE UNDE SI CU CAT? ASTEPT pm |
eu raman la parerea ca alb si rosu dau cel mai bine pe masinutza nu stiu dc voi ce ziceti??
|
am vazut 3 nuante pe golfuri...stock ce e drept da mortale......
1 oranj deschis in 2 portiere......atrage privirea instant 2 un ruginui inchis.....tot in 2 portiere.....era mortal..... 3 un verde deschis tare dar f intepator.....tot pt privire..... sincer mie miar place un golf auriu sa vad cum se prezinta pe strada....am vazut un 307 auriu.....si era cat de cat dragut..... |
eu raman pe negru... am sa postez si o foto cu bibiul meu... jante crom sau chiar megre... schimba farurile... grila fatza cauciucuri late sau distantiere.... si merge treaba bine.... nu am vazut calibra care sa imi placa
si golful a fost facut sa fie tunnat;) cat despre dureri de spare.... poate sa te doara si in golf daca vrei;) |
frate topicul asta de demult sa inchis....
|
Quote:
|
nici galben nu ar da rau da rosu cu alb arata mijto.
poate era mai fain un rosu mai inchis cu alb, poate un visiniu inshics cu alb |
Quote:
eu m-am despartit de golf dar noul proprietar vrea sa continue tuningul si chiar se gindea la o schimbare de culoare |
Quote:
|
10 Attachment(s)
...cateva mostre...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning