![]() |
Mi-am luat jaguar
3 Attachment(s)
sa imi spuneti daca va place! e ultimul model si e cabrio!!!
|
lol...da pare de copii...de unde ai furat-o? :evil_laug
|
n-am furat-o :baby: Mi-a cumparat-o sormea!! Tre sa mi-o aduca! :lol: este tuning in japan :drdodgy:
|
abia astept sa te vad cu ea la semafor....btw sa-ti iei casca ca prinde ceva viteza jagu! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Bravo Erico ... primul pas catre \"doua roti\"
... Ma dai si pe mine cu Jaguar-u'? :) |
in cate secunde prinde suta? :)
te provoc la un play cu mountain bike-ul meu A mea prinde suta in cam 3 secunde. Trebuie numai sa gasesc un bloc suficient de inalt de unde sa-i dau drumul ca sa pot face masuratori mai exacte :). |
inca nu am urcat-o pe dyno... :lol:
|
hai ma lasati-o si pe ea...ca mai are un an si vedeti voi dupa aia ce infige tocu in pedala si va da fum :mrhappy:
|
da poate sa infinga tocul in pedala si acum. :) chiar in 2 pedale :)
|
nope :lol: :lol: Jaguarul meu inca nu a ajuns in tara... si nu cred k o sa il aduc! :lol: :lol: :lol:
|
I-ati unul de plush :lol:
|
o trotineta Lamborghini de unde pot sa-mi iau si eu? 8)
Pregatesc de pe acum neonul de pus sub placa. La ce garda la sol are... se vede super marfa :P |
In loc de Jaguar , ar trebui sa scrie JOAGAR !!
|
ce mah ??? nu-ti convine jaguarul meu??? :mrgreen:
|
Vezi incearca sa completezi lista asta. Deja inceputul e bun
era o regula. pardon era un banc: -Care sunt animalele preferate ale femeilor? -Un jaguar in garaj, o vulpe la gat, un bou care sa le plateasca pe toate si un armasar la pat. Deci tine minte sunt 4 elemente in propozitia aia. Le luam in ordine: 1.jaguarul il ai 2.boi sunt peste tot deci aici e simplu 3. la partea cu armasarul: eu nu ma deplasez. sorry :P just kidding si iti mai trebuie o vulpe. daca nu e destul de bou respectivul ia-ti si o pusca mai departe ma intelegi pana bifezi elementul nr.4 si dupa aia mai pastreaz-o pt. elementul nr.2 and have fun while you're at it. go go go ma anunti cand ai si restul gradinii zoologice ca prin puterea investita in mine (nu conteaza de catre cine asa ca nu puneti intrebari tampite) sa te declar oficial FEMEIE. Este deja in discutie chiar o diploma de atestare asa ca sa te motiveze. P.S. La elementul 4 se va putea trece cu vederea daca nu vei gasi altul mai bun muhahaha :p just kidding. Iti urez succes si da-i la pedale. :D pfffhahahaha |
eryka, spor la pedalat :lol:
mai si vroiai la sala! acum iti lucrezi picioarele original. :lol: :lol: :wink: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Eryka frumos jaguarul tau ...
Spor la pedalat si putine cazaturi in viata :wink: :!: Sa bagi si tu tunul in el ... ce naiba ... :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
la faza cu bicicleta a mai fost un baiat cu BICICLETA TUNINGATA....nu stiu daca mai are asa farmec poanta......
|
Re: Mi-am luat jaguar
Nu va mai luati ma de biciclisti ca daca va tin... ziua in amiaza mare... va fac cu bicicleta (si voi cu masina) ... de la uniirii pana la casa presei libere.. in orce zi a saptamanii.... Go go go Eryka
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning