![]() |
300 HEMI C???aveti poze din Buc??
Am vazut 2(doua) 300 HEMI C (unul verde si unu argintiu)aveti poze din BUC???
|
1 Attachment(s)
:roll:
|
http://www.cardomain.com/member_page..._5_full.jpg,nu mere sa pun poza de la mine(***) :evil:
|
http://www.cardomain.com/member_page...617_5_full.jpg ,nu mere sa pun poza de la mine(***) :evil:
|
lol, sunt multe, atat in bucuresti cat si in constanta. nu mi se pare ceva asa de deosebit!
|
ce sunt alea???? :roll:
|
1 Attachment(s)
Chrysler 300 ( Motorizare Hemicuda )
E mare cat magazia de lemne ... Sunt 4 in Constanta . 2 negre si 2 argintii. masina e superba ... mai ales geamurile laterale mici da impresia de Mafia's Car ... Si daca e neagra si are geamurile fumurii negre ... s-a terminat jmekeria ... Si inca o chestie ... Merg bagate jante pe ..... 27 !!! |
omg 27 , pe H2 intra la fix jante de \"26 :D pfoai de capul meu , \"27..... BELEA !!
|
B.U.G. sa isi ia una ( mashina de spargere),poate construieste cineva varianta limuzia :lol: :shock:
|
300
1 Attachment(s)
Uitati poza facuta. Este un crop de fapt, poza era maree. E super masina.
|
Yap asta am vazut-o intr-o sambat,facea ture pe langa Inter Continental,nush ce cauta ca a trecut de 3 pe acolo in 20 de minute.
|
cea cu jante de 27 e cea mai tare a 2-a e urata cu rotitzele alea mici
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Roti mici ?? In comparatie cu prima poate, dar daca o vezi in realitate.... |
1 Attachment(s)
ete aici masina
|
wow :shock: , Nu imi imaginam ca exista asa ceva, cabrio. Nu arata rau, dar nu mai are look-ul ala de masina \"misterioasa\"
|
3 Attachment(s)
yeah, e chopped bine:)
|
:shock: :shock: :shock: :shock:
Mama asta Cabrio e prea tare!!! :twisted: |
Nu cred sa fi vazut masina mai frumoasa ca asta... Ma jur !!! :shock:
|
ba marfa de mashina!!!!!
pacat ca i au furat oglinzile..... :wink: 8) |
Re:
Quote:
|
nu are oglinzi pt ca are camera de filmat si nu are nevoie de oglinzi
|
:roll: :roll: :roll: de jante vad ca nu zice unu nimic... ai vazut din asta stock ? la cap. jante e cam... :roll:
|
Sau este pentru vampiri, care nu suporta oglinzile... :wink: Este si neagra... Ce mai, masina de pompe funebre.
|
Re:
Quote:
|
Poate nu e aceeasi dar culoarea e ff asemanatoare,jantele la fel,si avea si numere.(m_vpr)
|
pai asta n-are numere. culoarea...e neagra... poa' sa fie 10000 negre.
Si poza e facuta in constanta |
1 Attachment(s)
Da mai, Bravo!
Palmieri asa mari in Constanta! Sa fim seriosi...poate ma insel dar totusi. |
NOS ... da nu a zis nimeni ca masina asta cabrio e din c`ta sau......!
PS: mishto masina da cat costa ? |
Masina este super si mi-ar place sa fie parcata la mine in fata blocului.
Insa nu cred ca poza este facuta in Constanta(m_vpr a scris deasupra postului meu asta) |
MAN, eu ma refeream la poza pe care am pus-o eu si despre care s-a discutat mai devreme.
|
ultimele poze cu hemi decapotabila este modificata de cei de la WEST COAST CUSTOMS, cei care au mai auzit de numele acesta dar nu isi mai aduc aminte de unde exact, va zic eu si sunt sigur ca ati auzit/vazut emisiunea
PIMP MY RIDE toata lumea stie ca e prezentata de X-zibit, etc, m-am abatut de la subiect... aceasta firma in america este o firma foarte dotata din toate punctele de vedere si foarte exigenta privind clientela si partile componente folosite in modificarea masinilor, ca de exemplu: 2004 West Coast Customs Girls Edition Escalade ESV - 89,999 USD 2003 BMW 745 LI - 95,000 USD 2004 Scion XB - 29,000 USD sincer eu care am vazut pozele masinilor in cauza am ramas :yikes: :yikes: dupa care imi venea sa :writers_b: ca macar nu exista si la noi o firma care macar sa semene, nu va mai zic de bani...... |
Re: 300 HEMI C???aveti poze din Buc??
2 Attachment(s)
Quote:
\" saru'mana.. e hemi?...\" don't think so.... uite un hemi si una un-hemi.... vro diferenta? :roll: exista o direnta... la motor.. dar nu cred ca te-ai uitat u la motor... |
Re:
6 Attachment(s)
Quote:
|
Pana acum NU EXISTA NICIO UNU 300 C HEMI!
Toate cumparate in Romania sunt 3.5! 5.7 inca nu a fost cumparat! btw Si Snoop Dogg are un 300C :) Tunat :) |
300 C costa de la 26,590 $ la 45,000$... la 26.590..cik ai aer condtionat manual... :lol: oricum e o masina buna....dar in caz ca nu stiati masina asta consuma 11 L la 100 km.....nu cred ca e o alegere buna dak o vrei numai de oras... :( :wink: !
|
zetemte daka imi potzi spune shi mie unde gasesc poze cu mashina lui snoop acel 300c tunarit...
|
Re:
Quote:
2.Cand conduci o asemnea mashinia, adik knd iti permitzi o asemenea mashina nu te mai uitzi la consum , automat ai bani si de intretzinere! :wink: 3.11L/100km e consumu` urban?? sau mixt? Dak e urban e bun consumul tiznand cont de motor! :D |
As da masina mea la schimb dk asta consuma 11 in oras:)):))si 15 poate:)))
si sa nu se mai faca comparatii asa aiurea..k cls n-are nici o treaba cu 300c.. si cine-a zis de mafia car...e perfecta.neagra :wink: ..continua traditia Lincoln Towncar |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning