![]() |
Donatii piese
Nu stiu daca s-a mai facut un topic asemanator,dar daca nu s-a facut cu atat mai bine.
Ideea este ca atunci cand schimbam ceva la masina si ramane in plus,trebuie sa ne gandim ca acel lucru poate ajuta pe cineva caruia chiar ii este de folos acea piesa. Mai este pe forum o cateogrie de "Donatii",dar am facut aici topic in ideea de a ne ajuta intre noi,cei din Iasi si imprejurimi. |
Re: Donatii piese
Foarte frumoasa ideea. Ma alatur si eu, si in ideea in care fiecare spune de ce are nevoie. E un topic asemanator pe Vwforum, dar acolo e putin alt tip de forum, si lumea chiar se ajuta.
|
Nu mai zic ca prin afara sunt comunitati de genul cum avem si noi 4tuning,dar acolo cand vine vorba de donatii intre pasionati ..sunt in stare de orice:rolleyes2..
|
Eu donez semnalizarile fata pt polo 6n, originale dar daca il prind pe cel caruia i le dau in talcioc cu ele la vanzare ce sa-i fac?
|
I le dai omului dupa ce te convingi ca are un polo si,chiar ii trebuiesc...Nu i le dai cand el are BMW,si cere semnalizari de polo.
|
ce'mi trece acum prin cap(din stocul pe care'l am)
2 semnale OEM de coupe e36 cu o parte din cleme putin rupte le donez cui are nevoie. Pot fi prinse cu ajutorul siliconului. exemplu: cele din LINK(poza luata de pe net) |
Eu sper ca aceasta initiativa sa fie de folos unora...
|
"donez" sau mai bine zis pt o suma modica .. circa 30 Ron .. dau anvelopa uzata
profil circa 10-20 % riduri .. pt vara am impresia 235 / XX / 17 am sa ma uit si la talon .. cine doreste sa spuna.. eventual am sa atasez si o poza |
Quote:
|
Pentru cine are K-jetronic si are nevoie de cate ceva legat de injectie, gasiti la mine (injectoare, conducte, WUR, etc.)
|
ofer
polita porbagaj golf 2 gti, masca/grila din fibra fata 4 faruri tot pt golf 2 daca e interesat careva 0743657798 sau isxxsvz |
1 Attachment(s)
Niste semnalizari de OPEL VECTRA B are cineva din greseala ? :D Ofer si niste $ pt ele
|
Donez semnalizatoarele din bara cele albe pentru golf 3 + o oglinda lateral stanga golf 4!
|
mnezo, oglinda sticla sau carcasa?
|
sticla fara carcasa !
|
o membrana pentru un blow off hks ?:D are cineva?:D
|
cine are nevoie de grila originala polo 9n3(nu mai am semnul la ea)
capac original pe 14" polo pt o suma modica(15 ron,la reprezentanta e vreo 100) prelungire originala spoiler fata de polo 9n3 bandou portiera stanga fata negru:-) |
dau aproape gratis 1x goodyear eagle f1(30 de ron),1x michelin exalto(20 de ron) ambele 205.45.16 in stare foarte buna au fost cumparate acum 1 luna sh 2 si 2 dar am facut parf 2 si mi-am luat alt set...
|
Salut baietii, un radiator pentru o calibra are cineva? am inteles ca se potriveste si de pe vectra...astept pm.
|
o baterie de masina(functionabila) are careva de vanzare?
|
Quote:
|
Quote:
|
nu doneaza nimeni niste jante ATS CUP la un pret bun ..sau un volan sport ?:D
|
ii topic de donatii nu cersetorie :))
|
eh na am incercat si eu :D poate gasesc la cineva...
|
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu de dat o toba finala pentru astra h (modelul ala cu tips...nu mai stiu ce diametru are)...ramasa prin balcon si de care cade peste mama cand deschide debaraua. Este in stare foarte buna...am schimbat`o de placere :D
|
Quote:
|
In locul tau as merge sa o iau direct si as monta-o pe Cielo!!!
|
donez termostat pentru opel corsa c.. nu e nou dar e bun..
|
Quote:
|
IXXXXXXXXX ce se mai aude de toba o mai dai te scap de ea din balcon:lol::lol:
|
Haion Cielo niciodata folosit...aproape moca.
|
Il vinzi sau il donezi gratis?
|
Quote:
|
Ok,atunci pune-l la Bazar direct!!! Aici doar daca dai ceva gratis!
De exemplu,am foarte multe piese de Fiat Regata,le dau cui vrea si are nevoie:bucati de motor :lol:, vreo 2 cutii de viteze, spoilere,praguri,stopuri,faruri ... Sunt de la prima mea masina! |
cine-mi da 4 capace pe 15 ?? oricat de bazaret sau de zgariate sunt, sparte sa nu fie...
|
Quote:
Merci |
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning