![]() |
kitsch tuning international
Aici m-am gandit sa se afiseze tot ceea ce e legat de tzava tuning , stiker tuning si tuning de prost gust de peste hotare pentru ca sa fim seriosi nu doar in romania sunt prosti care isi bat joc de masini !
|
Re: kitch tuning international
4 Attachment(s)
uite am sa incep eu
|
ma da ii lasa cu stupizeeniile astea ambulante pe strazi?pacat de corvette si in al 2lea rand cadiliacu ala e masina sau e vitrina de jucarii?
|
in sua orice e posibil copilu atata timp cat masina trece gazele aresemnalizari pe spate (pe fatza nu-i musai) si stopuri pe frana se poate circula cu ia :) aici nu-i romania
|
2 Attachment(s)
vin si eu cu un safrane
|
drace buna initiativa !
avand in vedere ca fiecare sectiune are un topik de genul si ca 95% sunt pozele luat de pe net hai sa incercam sa punem aici ce prindem noi prin lumea asta mare decat sa le dld de pe vreun site ! |
Safrane-ul ala este in preparatii si il urmaresc de la inceput ca si proiectele care le-am pus la topicul cu Franta. momentan are un kit complet de opel calibra. O sa mai pun niste poze dupa ce mai evolueaza da pentru mine tot kitch ramane.
|
Quote:
O sa incerc sa umblu cu aparatu la mine ca telefonu face niste poze de KK |
2 Attachment(s)
Opel .. 2 eleroane .. total aseimetrice si aiurea
|
lol...Salut sunt din onesti si as vrea sa mi se spuna si mie mai multe despre kich tuning..se poate?
|
6 Attachment(s)
WTF????
Gretzos, scarbos si va las pe voi sa continuati. Ce e kich tunning? Uite asta! |
Pacat de 180sx asta.
|
E Sunny coupe...jegos stock si mai jegos asa...
Mihai..ultima poza...:lol: |
poftiti de aici kitch tuning cat doriti barry boys :lol: :lol: :lol:
http://www.barryboys.co.uk/mx/ ENJOY!!!! |
1 Attachment(s)
Cum sa NU tunezi un Prelude...nu m-am putut abtine sa nu-i fac o poza...de la jentile in trei spite "cromate" la aer duct-ul de pe capota...tziganie curata!
|
1 Attachment(s)
Mai pun una...mai mult hazlie...se pare ca se contureaza un nou trend pe la noi...am vazut mai multe masini cu stickere din Transformers...sper sa nu se extinda trend-ul si pe restul globului...
Pe Megatron l-am prins intr-o parcare...deghizat intr-un FTO...cred ca i pregatea o ambuscada lui Optimus Prime...:lol: |
bogdane daca mai ai pics cu Spotted FTO's pleas pm me!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uite una si de la mine in parcare la un shoping center :arrow: |
ii tare eleronul ala.. :D dar cel mai tare.. e ca are si coada de rechin =)) =)) =)) =)) =)) =)) no o fi vre-un roman...
|
Quote:
Daca te uiti atent la poza o sa vezi ca era legata masina cu un lant de un stalp pt ca batea vantul foarte tare in ziua aia si poate ii era frica ca isiia zborul :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
asta i un fel de nu stiu ce
|
Quote:
|
nu-mi permit sa-mi fac jante unicat
o-r fi ca ale mele |
3 Attachment(s)
Singurul lucru care ma bucura cand ma scoate a mea la o tura de shoping ii ca pot sa vad si eu ce tuneri au mai aparut :D
Enjoy! => |
2 Attachment(s)
Spot the badge :lol:
|
da ce litera e aia m sau r?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
2 tobe de motocicleta
|
7 Attachment(s)
Vino bah la mine ca aranjam noi.....ce esti fraier sa te duci sa te jupoaie aia....uite aici.... Sa vezi ce intoarce lumea capul pe strada dupa tine....o sa se dea lumea intr-o parte cand treci tu pe strada cu masina.... asa regeste.
|
Wow Jazz-ul ala are 12 mii de RPM pe ceas! Shift light-ul e cam rasuflat.
:lol: :lol: :lol: tembeli! |
unicata :D :D:D ce stiti voi...
|
2 Attachment(s)
Thread resuscitat :D
Si doua poze de la mine. |
5 Attachment(s)
In direct, live din Franta!:???:
Vroiam sa va mai arat unul tare, golf 4 "V10" TDi =))... Doar ca era sa scap trenu si nu mam apucat de poze... |
vai de viata lu ala cu calibra.. unu eleron mai inalt nu o fi gasit oare... ??
|
Calibra aia era de vanzare, 10 000 €... Nu stiu ce disperat o fi cumparat asa ceva...
Ori cum sa mutat tipul de aici... =) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol: Prezentez masina: Peugeot 306 'TurboDi' Masina e gri, nu prea arata rau din afara... Dar interiorul este o catastrofa! Ati remarcat detalile cum ar fi perna rosie pe bancheta, 8) sexy, pentru gagica... Nu am mai pozat si blazonele cu echipe de fotbal [de care nu am auzit veci] si chistile care atarnau la oglinda =))) |
credeam ca numa la noi in tara.. sunt bombe deastea... :D
|
Sa ii vezi pe indieni (aia din india nu pieile rosii din america) aici. Au niste kituri de iti vine sa versi. Cand merg cu mai mult de 100 observi cum incepe sa tremure bara pe ea.
|
1 Attachment(s)
Sper sa nu iau un https://i241.photobucket.com/albums/f...ars/banned.gif cand vede woby asta :lol:
Nu e foarte grav dar eleronul ala e mai mare de cat pare in poza, la fel si pragurile |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning