![]() |
Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Sunt foarte curios sa vad ce parere aveti...
fetelor in mod special as vrea sa imi spuneti parerea, dar, va rog: SINCERITATE! |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
da,in mare masura conteaza.
ce ma distreaza atunci cand vrei sa faci cunostinta unei fete cu un baiat e intrebarea:ce masina are?si invers,intrebarea unui baiat e daca se f...e? e o placere a fetelor sa se plimbe intr-o masina luxoasa pt a le creste vanitatea, exact ca intr-un refren dintr-o melodie,chestia aia are alt gust intr-un bmw.... |
Quote:
in plus pe mine ma reprezinta masina mea nu masina prietenului meu...;) uite am sa recunosc un lucru ...de cele mai multe ori daca vad o masina care imi place intorc capul dupa ea...si asta doar pt ca imi place masina, soferul de cele mai multe ori nu starneste interes;) vreo nelamurire?:D |
...cine naiba apuca sa vada soferul la viteza aia p care am d obicei????:shock:
|
iti dai seama ca topicul e degeaba...nici o fata din putinele de pe forum n-o fii proasta sa zica DA PT MINE CONTEAZA (evident presupunand ca ar exista vreuna la modul asta)
|
Quote:
=))) la fel si raspunsul lui 300zxtt :D " ce ma distreaza atunci cand vrei sa faci cunostinta unei fete cu un baiat e intrebarea:ce masina are?si invers,intrebarea unui baiat e daca se f...e? " =))))) si un raspuns .. mi se pare normal sa-l vada ca pe un plus ... nu ? :) |
DA,ptr mine conteaza!!!!:D nah...de-al dreq .....
o masina ptr mine "povesteste" ...de ex,in primavara am cunoscut p cineva,cine avea un peugeot 205....gaaaalben,cu o instalatie d sound impresionant in ea....p linga asta baiatul e inalt d tot :D ...deci era haios d numa'!Rpd m-am bagat in seama cu el...si nu m-am inselat!E un baiat d nota 20! Si un exemplu ce NU imi place....MERCEDES!Acum imi cer scuze...si nici p departe nu vreau sa generalizez,dar am o oarecare retinere,cind intru in vb cu cineva,cine conduce mertan...am o parere mai putin buna dsp ei,dar intodeauna am lasat loc k sa ma conving daca am dreptate sau nu!;) |
ciudat :D
asa.. si eu am o parere ff proasta despre cei care conduc aston martin .. ca . . sansele ca ei sa fie niste bashinosi .. sunt 90% .. :) dar.. mercedes ? :) lasa loc de ... convingere ca .. e loc :D |
Conteaza masina.. in mod evident. Doua exemple.. eram o data cu un 535 si odata cu un C-Class.. o tura de centru am dat la fiecare semafor nu a existat fata care sa nu zambeasca si sa se bage in seama cand o abordai... ba mai mult.. nu mai scapai de ele in trafic..
Cu acelasi C-Class mergeam spre casa presei libere, pe banda I la caterink. Era vara.. lumea se plimba pe bulevard. La fel.. la fiecare oprire de bagat in seama cu o gagik.. se oprea si ea, zambea, se baga in vorba.. Deci.. conteaza :) PS. Nu generalizez.. asa ca nu-mi sariti in cap.. e doar un fapt. |
Nici eu nu generalizez ...
Dar raspunsul e da pentru destul de multe fete ... Cunoasc cazuri la care gagica a fost intrebata de un amic de-al meu daca vrea sa i se faca cunostiinta cu un tip ... Ea a raspuns afrimativ ... Dupa 10 minute se trezeste gagica sa puna intrebarea ... Are masina ? Si daca da ... ce masina ? PS: tipa avea 16 ani ... nu cred ca intreba ea din curiozitate ... sa stie si ea daca se duce la liceu intr-o masina frumoasa ... sa coboare cu fite la colegi sa nu ii ajunga nimeni la barna ! |
dar daca ar cobori amicul Brad Pitt dintr-o berlina model 88 cu 5 viteze pe hartie, 4 in realitate si 4 faruri in care se strange apa...:):):) s-ar uita vreuna la el?
sau hai sa punem altfel problema... sa spunem ca un tip are o masina ok, dar din oarecare motiv, trebuie sa renunte la ea si sa treaca la lighean...:) respectiva cu care abia s-a anturat... ce face? il lasa? de ce? nu e acelasi om? :) |
Quote:
daca nu ... nu ... la partea cu brad pitt ... poate sa fie si lighean, si oala si ce mai vrei tu ... atunci el ar fi miezu' problemei :) |
da !pe mine ma intereseaza masina p care o are prietenul meu; tocmai de aia l-am stresat un an de zile s vanda olcitu` ... tocmai de-aia a schimbat espero ... tocmai de aia o s-o schimbe si pe urmatoarea .....vreau k persoana de langa mine s progreseze ..... si s ne simtim bine impreuna,l-am ajutat in progresul asta si il voi ajuta in continuare... de ce? ptr k il iubesc!
|
Treaba testata: merg cu un passat penultima generatie prin oras...si ma uit la o fata. Ea incepe sa zambeasca si alea alea. Dupa 30 de min cand eram pe jos....si CULMEA ma intalnesc cu aceeasi fata,nici nu m-a bagat in seama.Nu inteleg de ce lumea se ascunde dupa degete.Una e sa te plimbi cu 1310 si alta e sa te lafai in BMW.
|
pt unele conteaza pt altele nu(f putine dar sunt) ..pe altele nu le intereseaza masina in sine ci mai degraba ce spun prietenele ei "asta e aia care umbla cu ala cu bmw=ul" deci e in centru atentiei... fiecare cu pasarica lui
|
Quote:
omul progreseaza cu sau fara pereche... arata-mi tu mie unul care nu vrea sa-si schimbe masina odata pe an cu ceva mai tare... si... nu prea inteleg! asa il iubesti? stresandu-l sa-si ia alta masina??? daca nu o schimba nu va mai simtiti bine impreuna? |
nu prea conteaza masina....dar conteaza sa aive masina :D
|
Quote:
|
Nu pe toate le intereseaza ce masina conduci doar pe restu 95% , hai ma sa fim seriosi acuma , pai daca yo cunduc dacie si vreau sa o combin pe una care o stat cu unu de abea bmw , pai cum draq sa reusesc sa o combin ????o combin pana o sa vada ce masina am :P ! Pai am un tovaras care aduce masini de dincolo (e sofer pt un tip ) si el se si duce cu ele in targuri sa le vada dar saracu e lipit , deabea are bani sa traiasca dar are femei de moare lumea pt ca prostele halesc la masinile care nu sunt ale lui :P ! respect !
|
Quote:
pt una de 16 ani ... incepe cu bmw ... de la 17 in sus ... ce se poate in afara de dacia (poate accepta o dacia logan modificata, in rest ... mai sus de dacia) bineinteles : ma refer STRICT la materialistele astea :) cele care nu se numara printre ele ... nu trebe sa imi sara acum in cap ! |
pentru unele conteaza foarte mult, pentru altele deloc
astea pentru care nu conteaza deloc, nu prea au creier si nu stiu ce e aia masina :D traiasca materialismu ;) |
...sau au masina proprie!!!;)
|
Un prieten bun mi-a spus un lucru care m-a dat pe spate:"Ii sunt recunoscator lui tata ca e bogat si ca mi-a luat masini smechere, ca asa am putut sa f** toate fraierele ahtiate dupa bani! Ca daca traiam intr-un bloc la etajul 10 din 10 si mergeam cu autobuzul, nu ma baga nici una in seama."
|
bine a zis " toate fraierele dupa bani" dar pe cele care nu urmaresc lucru asta n-a reusit sau nici macar nu s-a incumetat pt ca la o fata normala un astfel de baiat e vazut mult altfel! ... deci se poate considera un pik fraierutz daca tocmai el spune ca daca nu avea bani nu reusea nik...! daca n-ai bani ai altceva: SHARM,efect orice... tre sa se completeze si tot iti merge pana la urma... dar ca sa ajungi la fitzoase da bani iti trebuie...
|
Quote:
|
tu de fapt incerci sa ne spui ca esti absoult irezistibil pentru femei :)
|
Nu incerc sa spun asta pt ca nu incercam si o spuneam daca era :P ! sunt fff normal , nu am nimik iesit din comun :P dar ziceam ca daca ai dacie nu ai cum sa duci lipsa de femei daca te duce capu cat de cat ! cel putzin yo nu duc lipsa :P ! respect !
|
Quote:
Si eu am observat asta din posturile lui de pe mai multe topicuri :)) |
original nu prea urmaresc sectiunea asta dar exclusiv din postul lui anterior destul de subtil cam asta incerca sa transmita...asa mi s-a parut mie cel putin :lol:
|
Raspunsul este DA.
La tinerete conteaza pentru ca au si ele ideile lor copilaresti va vor fi rapite de "Fat Frumos" cu bani si cal fermecat. Pe masura ce inainteaza in virsta, devin mai putin materialiste. Insa cu cit au mai multa educatie - au standarde mai inalte - si iar conteaza ce masina conduci. Personal, fiind sarac si cinstit nu am nici o sansa. Vai de tineretile mele irosite. Poate s-o gasi si una mai putin materialista. |
Auzitzi ! dar ce nu va e clar ? care prate din " nu-ti trebuie bmw ca sa f**i" ????daca nu intzelegetzi nimik din ea (cei care comenteaza apwlea) sa-mi spunetzi ca o sa va explic ! pai cu ce is yo devina ca unii din voi (va stitzi) daca avetzi dacii suntetzi solo pt ca nu va duce capu la 2 m in fatza ochiilor si unde pwla mea atzi vazut voi ca am zis yo "sunt irezistibil pt femei" ?????pai normal ca nu am zis niciunde dar la urma urmei ficare intzelege ce vrea si in plus topicul se numeste "CONTEZA PT. O FEMEIE MASINA PE CARE O CONDUCI" ,asa ca nu vad d c draq va datzi cu parerea la ce am zis yo ??? macar vb topic , yo unu despre topic am vb asa ca .......! respect !
|
Nu te mai ataca degeaba :)) si vb si tu decent.
|
pentru o femeie care stie f clar ce fel de barbat vrea langa ea problema banilor este una din ultimele pe lista...asta in cazul in care se exclud night stands...sunt alte goluri de umplut afara de cele din pat si cele din buzunar..iar ce cauta in mod normal o femeie este sigurantza,care nu tot timpul este data de masina pe care o ai....de ce?pentru k aparentele inseala si pentru ca de ffff multe ori un bmw tare ascunde saracia dintr-un apartament de bloc turn la etajul 8 cu 2 camere si cu frigiderul dezghetat sa nu consume curent ,care se scumpeste pe zi ce trece....cine are impresia ca o masina tare ilustreaza starea materiala(ridicata !!) a celui care o poseda se inseala....iar cine se ghideaza dupa principii de genul acestuia inseamna ca se multumeste cu putin..iar daca se multumeste cu putin inseamna ca nu pune pretentii si ...se adapteaza doar la cateva""ture"";) nu sunt ipocrita nici nu fac pe mironosita..exprim doarpunctul meu d vedere si nu e intentia mea sa jicnesc pe nimeni...fostul meu prieten avea o dacie break ,urmatorul un bmw coupe , am avut si un prieten apoi cu olcit si actualul are bmwseria 3...so?diferenta o face barbatul.....nu masina pt k nu te culci cu masina(eventual in masina:lol: ..si cine crede eterna poveste k p***are gust mai bun in bmw sau mert...sa fim seriosi....nu t excita mai tare o keie cu sigla d bmw seria 5 sau un septar ..e vorba de omul de langa ....)
acum dk e vb de fitze dau ff mare dreptate celor care au postat aici si au spus k e alta fitza sa cobori dintr-un septar decat dintr un olcit..asa o fi...dar o persoana de gen feminin cu astfel de fitze nu se numeste FEMEIE , e mai degraba copie ieftina a unei papusi gonflabile...care are doar o singura utilitate :sad: cu toate ca lumea mai are si uscaturi(fie ele si ""gonflabile"")pt o femeie nu conteaza marca masinii , pt k dk e destul d inteligenta stie sa si procure singura confortul fara sa ramana datoare ...:-P repet e parerea mea ... |
Esti tare printzesoooo ! hahaha ! o femeie care se poate numi FEMEIE :P nu mai am nimik de comentat ! deci pt o femeie nu tre` neaparat sa ai septar sau dacie , tre` sa te duca capu si sa stii ce sa-i oferi si cand sa-i oferi :P !
Quote:
incaodata imi cer mii de scuze pt jignirile aduse ! respect ! |
... mda... asa spuneam si eu cand aveam dacie...ca soferul conteaza...
dupa ce treci la alta masina... vezi singur diferenta... te suna fete care cu 2 ani in urma nici nu stiau ca existi... sau te intalnesti intamplator cu ele si... "aaa! ...tu aveai dacia aia mai demult!" deci existai si atunci, dar nu atat cat sa fii bagat in seama... |
uite aici parerea subiectiva a unei fete...app de un banc pe care l am auzit mai demult....pe mine nu ma intereseaza Jaguarul...ci boul care e inauntru...:lol: fratilor...era o gluma...nu va suparati pe mine:D
|
chillout man...:lol:....
la 18 ani cu ce masina sa dai fetele pe spate?e un plus daca ai carnet... apropo de ce nu facem un pool in care sa voteze fiecare daca masina conteaza sau nu;) sa vedem asa cam cum se prezinta situatia. bye bye:twisted: |
Pt. unele conteaza si pt. unele nu!Dar mai multe sunt cele pt. care conteaza ce masina ai! :lol:
|
Acu na , nu ma refer ca la femeie mea nu i-ar place sa conduc un audi a4 sau bmw ceva dar zic ca se poate combina o femeie frumoasa si daca ai o dacie (sunt unele care nici nu se uita la tine daca ai dacie dar sunt cateva,adik din 20 femei doar pe 4 le intereseaza masina) acu depinde si de cel de la volan si cum a zis si dmn daca treci la alta masina se uita femeile altfel la tine si e normal pt ca se uita la masina ta nicidecum la tine dar na........fiecare intzelege ce vrea pai d c nu se combina cu mine cand am dacie si se combina cand am bmw ????? pai are p**a alt gust in bmw ????? nu cred asa ceva ! dar pe alea care le intereseaza masina nu sunt femei adevarat , sunt doar niste profitoare banale dar asta este viatza , fiecare combina ce poate , cum poate si cu ce poate ........ ! respect !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
- Copyright 2026 4Tuning